Ритуална зала Варна. Внимание!

<< < (12/25) > >>

tonitta:
Абе важното е ние да сме весели в него ден и да не ни пука!Ама те спекулират с това и ни дообират в последния момент!До колкото разбрах от Тео обаче,в момента тече проверка от общината за фотографа поне!Дай боже да му издърпат мустаците! 8P :laugh:

maria_lakova:
И аз имам информация, че тече проверка и се надявам да се оправят нещата, защото като чета всички тези неща и не ми се иска да съм на ваше място  :girl_impossible:

tonitta:
Ох дано наистина нещата да се оправят за бъдещите булки и да имат само хубави спомени от там! :girl_in_love:

ROSI KRASTEVA:
Чесно казано на мен ми се струва че ниещо няма да се промени в полза на бъдещите младоженци, но надеждата умира последна !!!

Мая:
Цитат на: tonitta в октомври 18, 2007, 09:53:03

Абе важното е ние да сме весели в него ден и да не ни пука!Ама те спекулират с това и ни дообират в последния момент!До колкото разбрах от Тео обаче,в момента тече проверка от общината за фотографа поне!Дай боже да му издърпат мустаците! 8P :laugh:

:funny: :funny: :funny:

Аз в интерес на истината останах разочарована само от него...Никога не съм очаквала кой знае какво от там =]....но не можехме да си позволим подписване и после изнесен ритуал :huh:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница