Ритуална зала Варна. Внимание!
tanichka:
Decho ако държите да е в този период, защо не подпишете само на 20-ти декември и след това си правете сватбата когато искате с ритуал на друго място. :offtopic: мисля, че и венчавка в църквата няма да ви разрешат в този период. =]
Аз ли съм единствената, която се е спасила от фотографа на ритуалната зала :bravo: нямам нито една снимка, тъй като бяхме само с кумувете и той докато се чудеше дали да ни снима или не, ние минахме покрай него и даже се нащракахме в двора с нашия апарат, въпреки че и в нашата разписка пишеше за две задължителни снимки, само че като са повече хора и няма как да му кажеш, че не искаш снимки и винаги в тутканицата успява да понареди хората и да ги снима.
veselyshko:
А неееее и ние нямаме снимки от него да не съм луда да им дам толкова пари за нишо *THUMBS* Снимахме се на двора- бяхме само с родителите ни и с кума и кумата *THUMBS*
tonitta:
Да и ние нямаме снимки от него,а на двора се снимахме сами....Ама мъжа ми и свекара ми макар и изрично да ги бях предупредила,че не искам снимки от там се съгласиха да имаме фотограф от ритуална зала по време на подписването...Те там са различни,но пак не си харесах снимките :mad_girl:
Rodi:
Мили мой като чета вашите писания и се сещам че и при нас беше същото . Първо си платихме фото право за нашия фотограф, после за 12 снимки от ритуалната които наистина са под всякаква критика и освен нас отзад хората са рамазани и направо са ужасни, и на всичкото отгоре след поздравленията един дебелак :angry: почна да ни обеснява какво да правим и ние си помислихме че това е фотографа от ритуалната за които сме платили- и след снимките почна да се пазари със свекъра ми и тои го пита за 50 лв колко снимки ще направи и му даде толкова пари. А забравих че този човек каза на баща ми че ще даде диск със снимките -ама нищо не даде - много гадно :angry:
tonitta:
Защо ли и този разказ не ме очудва с нищо... :girl_impossible:
Навигация
[0] Списък на темите