Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 15:28:00

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 6  (Прочетена 193689 пъти)
 
ivaiva
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1750



Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: август 31, 2009, 13:44:40 »

момичета страхотни манджички сте приготвили.

На мен ми се ще да поглезя милото, че откакто сме бременни само той ме глези:)

взела съм едни говежди каренца, кажете как да му ги приготвя.
 huhhuh.gif
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
***
Публикации: 2663



Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: август 31, 2009, 13:57:31 »

Мазалото е голямо, а и аз не съм от най-сръчните, но ми се струва, че ако и отвън ги панирам, съвсем ще омажа всичко. Гледам в сместа да има повечко сиренце, за да не е много течна  good

и аз така за сместа, но ги панирам, а съм доста НЕсръчна и хич ме няма с тигана, но стават мнооого вкуснички с лека панировка...


я да кажа как правя чушките с доматен сос  smile

1. измивам и изтърбушвам чушките;
2. пека в чушкопека;
3. оставям ги в найлоново пликче да се задушат;
4. обелвам;
5. панирам (за панировка яйце в 1 чиния, брашно - в друга); овалвам в яйце, после в брашно, после пак в яйце и хоп - в тигана;

за соса:
взимам най-евтините домати, рендосвам ги, след което - на котлона, докато се сгъсти; предпочитам по-слаб котлон, защото иначе много цапа; отделно, в друга чинийка, а понякога направо в готовия сос, нарязвам наситно чесън и го посолявам на вкус;

казвам ви, страхотни стават!!!
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2366



Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: септември 01, 2009, 16:24:51 »

Аз да ви питам като пека месо с картофи, слагам местото, режа картофите, осолявам, подправям, спипвам малко мазнинка и вода и слагам да се пече. Обаче става за ядене само докато е топло, малко като изстине и картофите ми стават ужасно твърди, с едни такива спечени ръбове  pleasantry За това избягвам този начин, обикновенно си пека отделно месото, а с картофите правя картофена салатка. Има ли начин да не ми се втърдяват толкова картофите?! Дали ако ги покрия с фолио ще станат по мекички  crazy
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2079


Загубил всичко, не загубвай себе си ...


Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: септември 01, 2009, 16:39:32 »

Герганче, би трябвало да останат мекички така, може само накрая да ги отвориш за 5-10мин леко да се запекат, без да прегарят  good
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
***
Публикации: 2663



Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: септември 01, 2009, 21:29:32 »

Герганче, трябва да се бъркат!!!

Милото направи същата манджичка преди два дни, но аз ги бърках, през 5 минутки разбърквах картофките!!!

ммм, изядох повече от мъжа си.... blush
Активен
Таня
Професор
****
Пол: Жена
Публикации: 434


http://www.album.bg/maca18f/


Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: септември 06, 2009, 12:41:27 »

мацки, днес си взех фикса на маги пиле с гъби със сметанов сос  smile правилили сте го и какви отзиви ще ми дадете  give_rose
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2079


Загубил всичко, не загубвай себе си ...


Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: септември 06, 2009, 14:25:17 »

На мен лично ми харесва как става пилето с този фикс  good
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4472


имаме си Теди - най-сладкото дребси


Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: септември 06, 2009, 17:28:14 »

Таня аз съм го приготвяла и със свинско, пържа пресни гъби с лук и добавям фикса и после поливам предварително запеченото месо !!!!! ямиии, не е толко ва сметановвв
Активен
Таня
Професор
****
Пол: Жена
Публикации: 434


http://www.album.bg/maca18f/


Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: септември 06, 2009, 17:33:59 »

мерси за отзивите, аз след малко ще го правя но със пилешко филенце и мисля малко топено сиренце да сложа  Wink
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371


....братска обич.....


Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: септември 06, 2009, 17:38:38 »

Eли, много ти е хубава идеята и аз ще го пробвам така, защото моите мъже, месо без сосче nea не обичат.
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: септември 06, 2009, 19:46:43 »

мацки, днес си взех фикса на маги пиле с гъби със сметанов сос  smile правилили сте го и какви отзиви ще ми дадете  give_rose
Точно вчера го правих и поо гадно нещо не бяхме яли(веднага в кофата замина),но явно е въпрос на вкус
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
***
Публикации: 2663



Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: септември 06, 2009, 19:54:21 »

аз по принцип хич не харесвам фиксовете и подобните им работи...малко изкуствени ми се струват...

Данитка, много съм мераклийка на рулото от сайта ти, но имам въпросчета, дали ще можеш да ми отговориш?

основно ме притеснява тестото, как точно се приготвя, има ли месене и пр.... и още нещо, за самото руло, като е готово тестото, кога точно го мажеш със сладкото и...как точно става този момент..

нещо малко не разбрах, разстилам, мажа, навивам или...??
Активен
Таня
Професор
****
Пол: Жена
Публикации: 434


http://www.album.bg/maca18f/


Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: септември 07, 2009, 08:28:23 »

амииии и аз не бях впечатлена много  nea не беше наистина сметанено, добре че сложих топено сирене, че стана по мазничко и плътно, повече го докарваше на вкус  Wink
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: септември 07, 2009, 09:06:04 »


Данитка, много съм мераклийка на рулото от сайта ти, но имам въпросчета, дали ще можеш да ми отговориш?

основно ме притеснява тестото, как точно се приготвя, има ли месене и пр.... и още нещо, за самото руло, като е готово тестото, кога точно го мажеш със сладкото и...как точно става този момент..

нещо малко не разбрах, разстилам, мажа, навивам или...??
Не се меси,всичко с миксера.(Хич не съм по месенето,поне засега де,скоро ще правя опити).След като опечеш блата го мяташ върху навлажнената кърпа и навиваш,така седи около 5-10мин.След това разстилаш,мажеш,навиваш и готово smile Ако има още нещо питай.Скоро ще обновявам сайта,че много неща имам за качване
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
***
Публикации: 2663



Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: септември 07, 2009, 09:11:20 »

Данитка,

благодаря ти много  give_rose

ще се пробвам аз на това руло, че като го гледам в твоя сайт как ми намига....
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines