Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 13:50:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли !!!!! част 8  (Прочетена 236002 пъти)

Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: февруари 20, 2009, 00:09:57 »

Оффф и аз като чета тук някои изказвания и... nea А да не говориме за извънземните цени  girl_impossible
Съвета ми е излезте по магазините,огледайте се и ще намерите вашата РОКлЯ good и то не за 3000 €
Моята беше 300 лв и не смятам че е изглеждала просто и евтино...А и не смятам че някой от гостите ще тръгне с лупа да гледа плата скъп ли е ,евтин ли е...

Майче, напълно съм съгласна и с теб и с Петя (солесито) независимо колко струва роклята не тя прави човека, а точно обратно. Моята рокля струваше 250лв. и не защото неможеш да си позвлоя рокля от 500 или 1000лв, а защото прецених, че с тези пари мога да направя нещо друго, за да бъде денят ми специален. И го направих.

В крайна сметка, мили бъдещи булки, всяка трябва да намери своята рокля и да бъде неотразима в този ден. А цената всеки си я избира.
Активен
expert
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #301 -: февруари 20, 2009, 01:27:28 »

Аз се включвам отвреме навреме, но тук бих искала да кажа, че наистина скъпата рокля си личи.Но и булката трябва да е щтастлива, за да бъде ефектът максимален. Всичко има значение (рокля, прическа, грим, бижута, добро настроение, излъчване). Ето, аз можех да си позволя и рокля от 4 - 5 000 евро, но прецених, че сумата, която искам да дам за рокля и воал е около 3000 лева и не повече!
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: февруари 20, 2009, 02:35:42 »

Майче, напълно съм съгласна и с теб и с Петя (солесито) независимо колко струва роклята не тя прави човека, а точно обратно. Моята рокля струваше 250лв. и не защото неможеш да си позвлоя рокля от 500 или 1000лв, а защото прецених, че с тези пари мога да направя нещо друго, за да бъде денят ми специален. И го направих.

В крайна сметка, мили бъдещи булки, всяка трябва да намери своята рокля и да бъде неотразима в този ден. А цената всеки си я избира.

Абсолютно съм съгласна и аз. Цената на роклята варира според булката - това е ясно, но дори и в рокля за 10 000 лева ако не сме усмихнати, щастливи и доволни - ще изглеждаме като в дрипи за 1 лев. Според мен роклята прави булката красива, но една усмихната и лъчезарна булка прави която и да е рокля неотразима. Така че не гледайте като основен аргумент цената, а гледайте да сте облечени в рокля, която ви стои добре и ви прави щастливи, било то и за 200 лева. Това определено няма значение!!!
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #303 -: февруари 20, 2009, 08:17:12 »

е, не се въздържам вечеАбсолютно подкрепям, моята рокля струва 280лв и смятам, че тя е МОЯТА рокля и именно с нея ще бъда най-щастливата булка!
Роклята ти е много хубава и нежна Bravo
Аз много разглеждах рокли, но 3000 лв ми се виждат много пари, а роклите които си харесах струват толкова. Затова реших да си шия моята, тъй като имам шивачка, на която мога да се доверя и след втората проба знам, че това е моята рокля и става по-хубава от модела, който ползваме за база и който съм виждала на живо в един бутик. Намерих си страхотни платове и дантела и сега мечтата ми за рокля постепенно се сбъдва. Така че нито цената нито марката определят дали роклята е хубава, а това булката да знае че това е нейната рокля и да се чувства като принцеса на специалния й ден.
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: февруари 20, 2009, 08:46:55 »

Момичета няма смисъл да спорим, всичко е до вкус и начин на разбиране.Темата е за роклите т.е. всеки да казва какво си е харесал и купил.Но ще помоля момичетата копуващи си по-скъпи рокли да не казват, че евтините са боклук и да не забравят, че 90% от населението нямат пари за рокля от 1000лв дори и пак правят сватби и пак са красиви и щастливи булки, защото по този начин обиждат другите.
Активен
delpierod
Ентусиаст
**
Публикации: 56

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: февруари 20, 2009, 09:48:32 »

мале,какъв спор се е разразил тук. Oh my ...
аз също нямам възможност да си купя рокля за 1000 лв,но честно казано и не искам.даже в крайна сметка май ще се наложи и под наем да си взема,ако искам да има сватба *crazy*ама колкото толкова.всеки сам си избира дали за 10000000 или за 100.въпрос на личен избор. smile
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #306 -: февруари 20, 2009, 09:52:37 »

Да, аз също съм съгласна най-вече с мнението на magi_st. Все пак темата кой какво може да си позволи е чувствителна и мисля, че достатъчно се каза по нея, излишно е да задълбаваме повече. Освен това, вие сте напълно прави, че булката и нейното излъчване правят роклята красива, а не обратното. Да, разбира се, личи си когато роклята е скъпа, нали затова работи цялата тази индустрия, за да се харчат пари - още и още пари за скъпи и маркови вещи, но има достатъчно примери за булки със скъпи рокли, които толкова са се вцепенили в марковите си джунджурии, че са забравили кой е този ден, и че това е денят на булката, а не денят на роклята! Даже се сещам примери, но мисля, че не е необходимо да се цитира.

Не отричам, че роклите от определена марка са красиви и желая на всяка булка да може да си позволи най-скъпото, което иска - направени са от скъпи материи и имат красива изящна линия. Но има и достатъчно красиви рокли, които не са от велики марки, и пак са прекрасни и достойни да направят някоя булка незабравима. Още повече, както съм казвала и преди, тези неща са много относителни - защото повечето марки, за които говорим тук, са една скъпа конфекция, в края на краищата!
« Последна редакция: февруари 20, 2009, 09:54:14 от rozovka » Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: февруари 20, 2009, 10:16:24 »

Отклонявате се изключително много от темата  Offtopic Offtopic Offtopic Offtopic
Поспрете се малко  diablo diablo diablo diablo
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352

« Отговор #308 -: февруари 20, 2009, 10:36:07 »

Божичко имам чувството, че света е срещу мен!!!  cray В неделя искам да отидем да си поръчам роклята, но в друг град! А то погледнете какво време стана!!! crazy
А аз избрах модела вече окончателно (надявам се)  blush
И искам да я поръчам за да знам, че това ще е, и няма да си сменям мнението всеки ден!!!
Какво ще кажете, ето го модела!

* BR917A.jpg (39.42 KB, 480x600 - видяно 411 пъти.)
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: февруари 20, 2009, 10:38:28 »

grahovaprincesa Роклята е страхотна ще я шиеш ли ?
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: февруари 20, 2009, 10:39:27 »

grahovaprincesa, разкошна рокля  good
Къде я хареса?

Offtopic А за времето - и ние щяхме да ходим да си каним кумовете тази седмица, ама няма да е  nea
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: февруари 20, 2009, 10:39:35 »

Bravo Направо съм влюбена в тази рокля. Ако бях по финна - това щеше да е роклята за моята сватба (НО се спрях на друга Girl_hide)
Активен
grahovaprincesa
Професор

« Отговор #312 -: февруари 20, 2009, 10:40:40 »

Да ще я шия! Дано да стане като на снимката. Но не мисля че е нещо сложно за изпълнение.  smile
Активен
grahovaprincesa
Професор

« Отговор #313 -: февруари 20, 2009, 10:42:58 »

Божичко момичета колко сте бързи и мили! Благодаря ви!!!
Наистина не знам от къде я видях, Изгледах десетки хиляди модели и вече съм на ръба на нервна криза. Но мисля че схте е тази!!!!  yahoo
Сега ще пробвам да се сетя от къде я видях!
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: февруари 20, 2009, 10:45:49 »

Божичко имам чувството, че света е срещу мен!!!  cray В неделя искам да отидем да си поръчам роклята, но в друг град! А то погледнете какво време стана!!! crazy
А аз избрах модела вече окончателно (надявам се)  blush
И искам да я поръчам за да знам, че това ще е, и няма да си сменям мнението всеки ден!!!
Какво ще кажете, ето го модела!

Това не е ли рокля от руския сайт, който една съфорумка беше дала?
Хубава е много, дано успеят да ти я направят същата!!! good
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: