Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 13:31:17
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булченски рокли !!!!! част 8
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булченски рокли !!!!! част 8 (Прочетена 235967 пъти)
Misis_T
Ентусиаст
Отг: Булченски рокли !!!!! част 8
«
Отговор #285 -:
февруари 19, 2009, 12:37:26 »
Гери
, точно това се опитах да обясня в предишния си пост, но ти го каза по-добре от мене!
Не може, когато средната месечна заплата в една държава е...колко? 500, 600 лева? да се надуват цените на стоките до безкрайност! И рокли, които реално не струват повече от 200-250 лева (и си им личи!) да се продават за по 800-1000...
Изглежда в България има една "определена прослойка хора", които обичат да плащат сочно и се радват и са горди, когато си купят нещо скъпо, независимо дали то си заслужава парите или не... Такива хора спомагат за изкуственото завишаване на цените.
А твоята рокля е просто чудесна и ти стои супер!
Направила си много добър избор, а за тази цена си е направо шестица от тотото!
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401
«
Отговор #286 -:
февруари 19, 2009, 12:40:12 »
Цитат на: Gergancheto в февруари 19, 2009, 12:22:59
Така че мили дами изберете тази рокля която е по ваш вкус и джоб
Напълно си права
. Gergancheto, за твоята рокля пък изобщо не бих казала, че е 330 лв. Много е хубава!
От това, че роклята е скъпа, не следва задължително, че тя да е хубава или пък ще стои красиво на дадена булка. Моята не е много скъпа и пак си ми харесва и така. Както се казали най-важното е булката да е щастлива, ако ще и по хавлия да е
.
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #287 -:
февруари 19, 2009, 17:02:30 »
Цитат на: ralichka___ в февруари 19, 2009, 10:29:10
Не роклята прави жената, а обратното
Виждала съм жени със семпли, сами по себе си, рокли, но им стоят толкова добре и таак добре се съчетават със самите тях, че комбинацията е удивителна
Не знам аз колко ще блестя, но ще го видя в "ДЕНЯ", моята рокля е такава - семпла.
Ако видите роклята на ralichka ,доста семпло изглежда,аз никога не бих загледала такава рокля.Обаче ralichka в тази рокля изглежда превъзходно.Веднага отидох и пробвах такава рокля-не се харесах,но пак се спрях на семпъл модел,които ми стои доста добре.
Активен
tea_75
Сватбар
«
Отговор #288 -:
февруари 19, 2009, 17:11:08 »
Явно изказването ми е предизвикало спор. Всеки има право на лично мнение, обаче да ви кажа в събота пробвах една рокля в Лондон. Определено ме заслепи още на закачалката, а на самата мен заспа. Цената и беше …..хъм ….8 300. Явно няма да си я взимам, поне за сега.
Не, че не мога да си го позволя, на този етап не смятам, че е ще съм чак толкова оценена в БГ. Сега ще видим какво ще покажат на изложението тези дни.
За това отново казвам всеки има право на избор, това е неговият ден.
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #289 -:
февруари 19, 2009, 17:15:05 »
Извинявай но си купуваш рокля за да бъдеш "оценена" ли?! Нали говорим че най-важно е ти да се чувсташ добре, щом можеж да си позволиш 8 300лв/евро и се чувсташ добре в нея, ми купи си я тогава, какво значи "в България няма да бъда оценена", купуваш си я за теб, не за да покажеш на хората колко пари имаш
Активен
Петето
Дива и щастлива.....
«
Отговор #290 -:
февруари 19, 2009, 17:22:28 »
С риск повечето от вас веднага да ми се нахвърлят, ще си кажа мнението
Лично аз смятам, че да се дават такива баснословни суми за една рокля, която ще се носи само един ден, си е направо разсипия
Много момичета, включително и аз, са били с по-"обикновени" и евтини рокли, но това не значи, че са изглеждали зле или не са изглеждали щастливи на сватбата си или после на снимките
Точно напротив!!! Моето мнение е, че не роклята прави булката, а обратното! Когато една жена сияе на сватбения си ден, изглежда прекрасно дори и в не толкова скъпа и маркова рокля, стига да се чувства добре в нея
Това, повтарям, си е моето лично мнение и не ангажирам никого с него
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
http://www.panoramio.com/user/3830585
«
Отговор #291 -:
февруари 19, 2009, 17:33:15 »
е, не се въздържам вече
Цитат на: solecito в февруари 19, 2009, 17:22:28
С риск повечето от вас веднага да ми се нахвърлят, ще си кажа мнението
Лично аз смятам, че да се дават такива баснословни суми за една рокля, която ще се носи само един ден, си е направо разсипия
Много момичета, включително и аз, са били с по-"обикновени" и евтини рокли, но това не значи, че са изглеждали зле или не са изглеждали щастливи на сватбата си или после на снимките
Точно напротив!!! Моето мнение е, че не роклята прави булката, а обратното! Когато една жена сияе на сватбения си ден, изглежда прекрасно дори и в не толкова скъпа и маркова рокля, стига да се чувства добре в нея
Това, повтарям, си е моето лично мнение и не ангажирам никого с него
Абсолютно подкрепям, моята рокля струва 280лв и смятам, че тя е МОЯТА рокля и именно с нея ще бъда най-щастливата булка!
Активен
maj4eto
«
Отговор #292 -:
февруари 19, 2009, 17:40:11 »
Оффф и аз като чета тук някои изказвания и...
А да не говориме за извънземните цени
Съвета ми е излезте по магазините,огледайте се и ще намерите вашата РОКлЯ
и то не за 3000 €
Моята беше 300 лв и не смятам че е изглеждала просто и евтино...А и не смятам че някой от гостите ще тръгне с лупа да гледа плата скъп ли е ,евтин ли е...
Активен
Gergancheto
«
Отговор #293 -:
февруари 19, 2009, 17:47:47 »
Ооо
Майче
моята пък е с 30лева по скъпа
Хахах шегувам се, изглеждала си уникално на сватбата си, много си красива, аз честичко ти разглеждам албума, сега пак го разгледах с огромно удоволствие
Активен
bubka
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #294 -:
февруари 19, 2009, 18:01:02 »
Момичета, този спор от това как се чувстваш в роклята пак отиде на това колко пари някой иска/може да даде.
За мен поне са верни следните неща:
1. Определено не цената на роклята ще накара булката да е щастлива на сватбения си ден.
2. Не мисля, че има булка, която да каже "Ами моята рокля не беше хубава" или "Не бях щастлива с нея"
3. Факт е, че качествените материи, кройки и изработка си личат. Това важи според мен за всички дрехи - дори тези от ежедневието.
4. Факт е и, че има хора, които по принцип могат да отделят 3000лв за рокля например, но си купуват такава за 800лв по различни причини - приоритети в момента или каквото и да било. В същото време няма нищо лошо в това някой да даде ако иска и 10 000лв за роклята си - това си е въпрос на възможности и желание.
Накрая искам да пожелая на всички - включително на себе си - да открием "нашите" рокли - без значение дали струват 200 или 20 000лв, но да не се надяваме на тях да ни направят щастливи или сияйни в нашия сватбен ден. Отговорността за това си е изцяло наша и по никакъв начин дрехите, украсата или менюто в ресторанта например не могат да ни помогнат в това начинание.
«
Последна редакция: февруари 19, 2009, 18:06:43 от bubka
»
Активен
0000
Професор
Публикации: 469
«
Отговор #295 -:
февруари 19, 2009, 18:03:21 »
Аууууууууууууууууууууууу,за какви цени говорите тука бе момичета.Като се почне от 1000,та до 8300(и то предполагам става въпрос за лири
).Аз се присъединявам към преобладаващото мнение,че не е важно колко струва това или онова.Важното е как се чувстваш и не на последно място как изглеждаш с него.Виждам снимки на момичета с рокли за по 300-400 лв по техните думи и те просто са прекрасни!!!
Активен
Crystal
Сватбар
«
Отговор #296 -:
февруари 19, 2009, 18:19:28 »
аз подкрепям tea_75, естествено че роклята е един от най-важните елементи на сватбата и ако някой може да си позволи дизайнерска рокля, за да се чувства като принцеса с най-красивата рокля на сватбения си ден, защо пък не... Няма какво да си кривя душата, марковото си личи, никой не може да ме убеди, че една Vera Wang седи по същия начин като една евтина асеновградска рокля (а има и много хубави там сигурно, не казвам обратното).
И си е вярно, че роклята е обсъждана и доста време след сватбата. Сега като гледам снимки от минали сватби, изобщо не си спомням какво съм правила и как съм си прекарала (винаги е било весело), а това което ми прави впечатление е роклята на булката.
Естествено най-важно е всяко момиче да намери "своята" рокля, на каквато и да било цена.
«
Последна редакция: февруари 19, 2009, 20:28:33 от Crystal
»
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #297 -:
февруари 19, 2009, 20:08:44 »
Аз май доста съм изпуснала, но нека си кажа мнението и аз.
Абсолютно подкрепям pebbles
Aз също мога да си позволя скъпа рокля, но не е там въпроса:
1. Тя няма да ме направи по-щастлива, отколкото съм
2. Това дето ще ме оценява някой- честно ви казвам, много се надявам да не съм поканила такива хора и да не се чувствам като на търг
3. Това дето остават снимките като спомен - абсолютно вярно! Само че аз като гледам снимките на момичетата с рокли от 300-600 лв. никак даже не бих казала, че нещо им има! Напротив- виждам колко е щастлива булката, как грее, а роклята не мога да я "оценя" (може би защото не разбирам от дантели, а и материята нямам как да я пипна)
4. Нямам как да го пропусна, защото за мен това е една от основните причини да не се хвърлям на рокли от незнам си колко лева, евро или лири. Ами младоженеца??? Ми на мен ми е малко неудобно като знам, че моята рокля ще струва 2000,3000, 4000 или незнам си колко, а той милия да се събере в скромните 500-600 лева
Това, разбира се си е мое мнение, но..
Дано всички БЛЕСТИМ в този ден, без значение колко струва роклята!
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #298 -:
февруари 19, 2009, 21:31:04 »
angelche много ти благодаря цялата се изчервих
Активен
snowhite
Ентусиаст
Публикации: 72
«
Отговор #299 -:
февруари 19, 2009, 22:42:59 »
Общо взето диалогът, който се получи точно между вас момичета, е какъвто и аз самата водя със себе си наум и за което говорех - един ден си мисля, че си заслужава да съм в рокля на Reem Acra, а пък в друг - че и в рокля за 300 лв пак ще ми е добре. За сега ще забавя малко нещата (пусто нетърпение на кандидат-булката
), ще премеря туй-онуй, пък в каквото се чувствам най-добре. Скоро имам командировка и в чужбина, та и там мога да пробвам нещичко, но ще разчитам на помощ и от вас, понеже кумата и другите ми две приятелки са в чужбина, а сестри или братовчедки нямам
Приятелите ми са мъже, с които можеш да идеш на бира, ама за рокля май не стават
.
Със здраве на всички!
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21