Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 18:31:02
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булченски рокли !!!!! част 8
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булченски рокли !!!!! част 8 (Прочетена 236178 пъти)
0000
Професор
Публикации: 469
Отг: Булченски рокли !!!!! част 8
«
Отговор #255 -:
февруари 18, 2009, 11:49:14 »
Ето в този сайт разгледайте,може някой да си открадне някое моделче:
elza.ru
Има страшни красоти,аз направо бях
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #256 -:
февруари 18, 2009, 12:19:06 »
ллеле, Sianchys, досега разглеждах
има супер добри идеи....... бравос на теб!
Активен
tatitt
Ентусиаст
«
Отговор #257 -:
февруари 18, 2009, 14:11:51 »
Sianchys - жестоки неща има тук!
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
ЩАСТЛИВИ!!!
«
Отговор #258 -:
февруари 18, 2009, 14:24:19 »
Да, наистина мн добро сайтче
Активен
debi_82
Регистриран
«
Отговор #259 -:
февруари 18, 2009, 17:22:04 »
Здравейте момичета,
днес разглеждах сайтове за рокли и се спрях на няколко:
M.Tyler-model 1858 na Casablanca,1914 pak na Casablanca-като цяло такъв тип ми харесват-дантелени,без обръчи...
pronovias-halifax,radiante
valentino sposa-columba
EDDY K-77825
cymbeline-cassie
Моля кажете,някой ходил ли е в тези бутици.Как варират цените и какво е обслужването.кажете според вас къде има смисъл да ходя и къде не,защото не обичам да се разхождам безцелно.
Благодаря ви много
Активен
0000
Професор
Публикации: 469
«
Отговор #260 -:
февруари 18, 2009, 17:45:32 »
Радвам се,че ви харесват момичета.Аз вчера случайно го намерих и аз като вас не можах да отлепя,докато не ги разгледах.
Дано съм помогнала на някоя с идейки
Активен
tatitt
Ентусиаст
«
Отговор #261 -:
февруари 18, 2009, 17:48:35 »
Деби
, май всички сме ходили там
М-тайлър
са на цени от 1000 до 2 500 лв
Проновиас
- от към 1800 до 2800
В
Еди К
аз не съм ходила - някой друг да сподели!
Cymbeline
- се продават в
Шуши
, но не знам цените, аз се влюбих в една, но тя беше друг тип - 1800 евро.
Май дантелените там варират между 1800 и 2500 лв.
Иначе навсякъде отношението е супер, жените са мили. Ако можеш да си ги позволиш, във всички тези бутици си заслужава да се отиде!
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #262 -:
февруари 18, 2009, 18:09:41 »
Цените на Едди К (но не на този модел, който си харесала, защото той е на синът му - ADK e oтделна колекция на синът му, която не знам дали се предлага тук) са около 1200-2000лв
Активен
snowhite
Ентусиаст
Публикации: 72
«
Отговор #263 -:
февруари 18, 2009, 21:02:04 »
Майко мила какви цени
! Ще трябва да се приготвя стоически, че в България всичко е по-скъпо! Роклите на Казабланка са около 1100 долара най-скъпата в Америка, е, кажете ми сега нормално ли е това да са цени за нашата мила родина?!
Аз още не мога да реша за себе си - искам изискана рокля и през по-голямата част от времето си казвам, че ще дам колкото пари трябва, за да я имам, но после като се замисля, та това е един ден все пак и никога няма да я облека отново! При вас как е, момичета и вие ли се лашкате от едната крайност в другата, или сте по-решителни от мен?
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734
«
Отговор #264 -:
февруари 18, 2009, 21:18:42 »
Не не са нормални тези цени за България, но за съжaление не успях да намеря нещо сносно което да не е вносно и да не е толкова скъпо като чуждите марки, затова най-нарая се примирих с факта че ще е скъпо.
И аз като теб се лутах и не можех да си представя толкова пари за една рокля, но после се примирих по 3 причини :
- намерих роклята с 400 евро по-евтино в България (което не е малко пари)
- реших че поне веднъж в живота си ще си направя удоволствие да нося наистина хубава (по моите представи) рокля. Иначе не съм голям поклонник на марки и скъпи дрехи
- мога пък да се реша да я препродам - вече усещам неудобрителните физиономии на някои от вас, но аз лично не съм изобщо материалист и от сега се чудя къде ще я складирам тази ролкя като нямам място за ежедневните облекла...
Така че един съвет направи решение но каквото и да е то не съжалявай после, не си заслужава да се чувстваш виновна или недоволна в деня на сватбата и то заради една рокля...
«
Последна редакция: февруари 18, 2009, 22:49:53 от minalina
»
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #265 -:
февруари 18, 2009, 22:15:04 »
Относно цените на роклите, искам да ви кажа, че в щатите роклите като цяло са по-евтини от тези в Европа. Когато си купувах моята рокля, точно преди една година, същия модел в щатите струваше точно два пъти по-евтино, без да преувеличавам. Само, че тогава нямах кураж да си я поръчам от там.
Мога да кажа, че и роклите на Проновиас, които пробвах в чужбина, бяха средно с 30 до 50 % по-скъпи от цените, за които пишете в България.
Иначе и аз не спах една седмица заради моята рокля. Въртях се, мислих, премислях и накрая си я поръчах. В момента, обаче, в които я поръчах и предплатих, спрях да мисля за това. Решението вече беше взето.
«
Последна редакция: февруари 18, 2009, 22:30:37 от KlaraFina
»
Активен
expert
Ентусиаст
Публикации: 88
«
Отговор #266 -:
февруари 18, 2009, 22:22:06 »
Момичета, роклите на Проновиас започват от 1000 лева нагоре, а тези на Мануел Мота от 2000 лева нагоре. Имат много модели в наличност за който се интересува, но трябва да си запишете час.
Активен
Tani4ka_
Ентусиаст
«
Отговор #267 -:
февруари 18, 2009, 22:24:42 »
Въпросът за цените на сватбените рокли е доста сложен и емоционален за всички нас, за едни, обаче е по-сложен отколкото за други. Ако например бюджета не сватбата е така разпределен, че знаеш че не можеш да си позволиш по-скъпа рокля от 500 лв, например, то в случая пред теб не стой никаква дилема, ясно е че трябва да се включиш в тези пари. Ако обаче можеш да си позволиш да дадеш 2000 лв. се зпочва голямото чудене, в което обикновено емоцията побеждава и си купуваш скъпата рокля или рискуваш на сватбата си да съжаляваш, че не си с мечтаната рокля. Да ви кажа чесно, може и да съм малко крайна, но според мен въпроса има само едно решение. Решавате предварително, колко пари сте склонни да дадете и не гледате по-скъпи рокли. В 99% от случайте по-скъпата рокля е по-красива. Момичетата, които знаят, че могат да си позволят най-много 500 лв. за рокля и все пак обикалят магазини в които роклите струват 3000 лв. са направо мазохистки. Облекли веднъж такава скъпа рокля, шанса им на сватбата да се чувстват щастливи в рокля за 10 пъти по-малко пари е почти нулев. С това не искам да кажа, че има заначение колко скъпа е роклята. Има значение единствено как я възприемате вие, а това как я възприемате зависи от това какво сте видели и с какво я сравнявате. знам че тук много момичета ще кажат, че всичко е въпрос на вкус, но ако прочетете внимателно форума, ще видите, че хубавото се харесва на всички, а хубавото почти винаги е скъпо.
Активен
Crystal
Сватбар
«
Отговор #268 -:
февруари 18, 2009, 22:31:36 »
Цитат на: snowhite в февруари 18, 2009, 21:02:04
Роклите на Казабланка са около 1100 долара най-скъпата в Америка...
Е, има и по-скъпички, например 1898 от колекция пролет 2008 на Казабланка е близо $1700 или пък 1872, която е $1250. И като се включи и доставката и ето ти българските цени...
Според мен си струва човек да си вземе хубава рокля, верно че сватбата е един ден, но после остават видеото, снимките, спомените...
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #269 -:
февруари 19, 2009, 01:06:07 »
Аз пък, мога да си позволя рокля за 2000 (лв, не евро), но нещо хич не ме влече. За съжаление не мога да си я направя сама, но това, че съм си я мислила, гледала най-различни неща и откраднала от много именити хора (не мога да претендирам за авторство), ми прави моята си рокля близка и другите не ме влекат. Не казвам, че не ми харесват. Обличах една за 1200, много красива, страхотна дантела, но не успях да се възприема. Имах чувството, че това нещо е по-красиво от мен и ме засенчва, не ме кара да блестя. Така че, в тази работа с роклите, си мисля, че водещо е чувството, не обективната красота. Затова ще обясня на шивачките какво си представям, пък каквото стане. Ще си я обичам
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...