Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 27, 2025, 20:20:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2 (Прочетена 161533 пъти)
amera
Ентусиаст
Публикации: 97
Отг: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2
«
Отговор #225 -:
март 17, 2009, 16:31:50 »
Ако искаш провери за всеки случай, ако чак толкова много си си го харесала!
А за градинска сватба зависи дали сте смели и ви се рискува да не завали ( т.е. не държите да има закрита част). Моят фаворит за градинска сватба си е SeaSide, също знам, че е хубаво и в градината на Естрея, но все пак зависи и колко хора ще сте!
Активен
Бухтичка
Професор
«
Отговор #226 -:
март 17, 2009, 17:02:16 »
И според мен Seaside е най-красивото място за градинска сватба. Обаче си има недостатъци, ако завали ще е кофти, имат си някаква закрита част, но е малка и не толкова хубава. Също не побира много хора на шатрите, може би 40-50 човека.
Активен
kremi1986
Новак
«
Отговор #227 -:
март 17, 2009, 17:39:02 »
siss,документите,които са необходими за запазване на час в Ритуална зала са двете ви лични карти,капаро 27лв. и задължително да присъствате и двамата.а някой може ли да ми каже колко дни преди сватбата се ходи в ритуална зала с кръсниците и какво трябва да носим,че забравих
Активен
amera
Ентусиаст
«
Отговор #228 -:
март 17, 2009, 17:41:28 »
kremi1986, 1 седмица преди сватбата, но за всеки случай звънни да ги питаш.
Активен
amera
Ентусиаст
«
Отговор #229 -:
март 17, 2009, 17:46:45 »
Бухтичка, поканите, които са в снимките ти са ръчно изработени, нали? Би ли ми казала откъде мога да намеря такива шаблони, такъв тип като тези с ангелите на поканите?
Активен
Бухтичка
Професор
«
Отговор #230 -:
март 17, 2009, 17:59:10 »
Цитат на: amera в март 17, 2009, 17:46:45
Бухтичка, поканите, които са в снимките ти са ръчно изработени, нали? Би ли ми казала откъде мога да намеря такива шаблони, такъв тип като тези с ангелите на поканите?
Не са моите снимки това, нямам покани аз, само мечки и рокли.
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #231 -:
март 17, 2009, 21:18:47 »
За ритуланата зала на нас ни взеха 23 лв. капаро. На белейката която ти дават пише кога в колко часа да отидете и какво да носите.
Активен
Sisilla
Ентусиаст
Публикации: 83
«
Отговор #232 -:
март 17, 2009, 22:21:44 »
Да се отчета и аз. Понеделник не можах да гледам халки, но днес след работа минах. Първо ходих до това ателиенце до пощата, наистина ми казаха цена на грам 25 лв. и отделно има цена изработка според модела, варираре от 60 до към 200 лв. Показаха ми едни, които някой е поръчал и изглеждаха много добре като изработка и разпитвах дали наистина бялото злато е бяло или боядисано и той тогава ми каза да погледна отвътре, то беше тъмно там, но като се загледах видях, че наистина там където халката беше с бяло злато и отзад беше бяло. Имаше каталог с много модели. Нашите кумуве се оказа, че и те са си взели халките от там и са доволни.
Супер, така като гледам там ще поръчаме и ние. Казаха, че изработката е 2 седмици, максимум 20 дни, ако е по особен модела. Иначе после по пътя където минах пак гледах, цените пак бяха на едното място 40, на другото 44 лв. И почти на всякъде са се напълнили с едни турски, много са ми смотани
, като ламаринки, все едно са някаква имитационна бижутерия, имат винаги размерите и можеш на момента да си ги вземеш, а цените им пак са в диапазона 40-50 лв.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #233 -:
март 18, 2009, 11:25:49 »
Цитат на: gucci в март 17, 2009, 15:22:37
За Рапонги съм чувала че храната им е зле.Имам позната дето повръщаха цялата компания след банкет там.
аз имах също стомашни проблеми след вечеря там през миналото лято
Цитат на: amera в март 17, 2009, 16:31:50
Ако искаш провери за всеки случай, ако чак толкова много си си го харесала!
А за градинска сватба зависи дали сте смели и ви се рискува да не завали ( т.е. не държите да има закрита част). Моят фаворит за градинска сватба си е SeaSide, също знам, че е хубаво и в градината на Естрея, но все пак зависи и колко хора ще сте!
за градинска сватба (ако е вечерна) имай предвид, че ще ви ограничат и часово заради шума (зависи и къде е, де), но това и риска от евентуален дъжд, нас лично ни накара да се откажем от празненство навън.
Активен
vliubenata
Любопитен
«
Отговор #234 -:
март 18, 2009, 12:41:33 »
Цитат на: pebbles в март 17, 2009, 13:12:49
vliubenata, много е добре, че търсите голяма зала за септември, а не за по-рано, защото на нас за юни поне половината казаха, че ще си изхранват туристите. И това все още не е силния сезон, колкото и да е силен тази година. Много е важно да отидеш да разгледаш нещата на живо. Има места, които те изненадват приятно и такива, които звучат чудесно на интернет, но на живо са тъмни или ниски или с ужасно огромни колони или някакви други кусури. И те съветвам, когато тръгнете по хотелите - влизайте във всяко хубаво помещение, покрай което минете. Така и така сте там, може да си поговорите с хората за 15-тина минути. Просто не всичко се открива лесно в интернет, ако не търсиш конкретно него. Ние точно така попаднахме на ресторанта, който сме запазили. Дано всичко да е наред и занапред!
Много ти благодаря за напътсвията мила
ще го имаме предвид.
Уж сега чакаме една оферта, но да видим...Лошото е при нас, че наистина ни трябва голям ресторант. Обача и аз имам изисквания: да има нясто за игра, да е светло, ако може да е с изглед и куп още такива...Ох, дано да намерим
Активен
vliubenata
Любопитен
«
Отговор #235 -:
март 18, 2009, 12:50:14 »
Цитат на: Бухтичка в март 17, 2009, 13:52:02
Хич не съм за завиждане, аз не мога да мръдна от вкъщи, иначе всичко да беше решено вече. А ние иначе обикаляхме веднъж вече, гледахме много снимки и така стигнахме до тези няколко места. И на мен ми се струва, че за септември ще е по-спокойно.
Да все пак ще е свършил сезона и няма да има толкова много туристи. А и то с тази криза не се знае нищо, ноже тази година хотелите да не са така пълно, но...ех, мечти
Ние ще обикаляме май от другата седмица, че тази се очертава да е доста натоварена и няма да остане време. Другото е, че точно сега повечето хотели не са отворени и от Управителите на дали ще има някой..
Активен
vliubenata
Любопитен
«
Отговор #236 -:
март 18, 2009, 12:53:13 »
Цитат на: amera в март 17, 2009, 14:47:18
Съжалявам, че ви се намесвам в темата
, но argento септември също не е от най-спокойните! Нашата сватба е началото на септември и когато запазвахме час в ритуалната останаха още само два свбодни, така че според мен е добре да побързаш! Църковният ни ритуал също ще е изнесен, а не в църквата, но все пак и там трябва да се запази свещенник.
Вие кога сте мила? Защото ние като запазвахме, останах с впечатлението, че няма много записали се, но...
Ние ще подпишем на 04.09, а на 05.09 ще е купона. Решихме и да не правим църковен сега, а после, като отидем някъде на почивка с кумувете
Активен
vliubenata
Любопитен
«
Отговор #237 -:
март 18, 2009, 12:59:18 »
Цитат на: bergeria в март 17, 2009, 21:18:47
За ритуланата зала на нас ни взеха 23 лв. капаро. На белейката която ти дават пише кога в колко часа да отидете и какво да носите.
На нас ни взеха 18 лв. Защо вземат толкова различно?
Активен
amera
Ентусиаст
«
Отговор #238 -:
март 18, 2009, 13:19:30 »
vliubena, най-вероятно, защото ще подписвате в делничен ден, а тогава е по-евтино. Поради същата причина си останала с впечатлението, че няма много запазени часове. Сигурна съм, че на 05.09. вече няма свободни часове за ритуал
Активен
kremi1986
Новак
«
Отговор #239 -:
март 18, 2009, 15:10:37 »
sisilla,ние със слънцето днес обиколихме за халки и си взехме от турците за 40лв. грама,което ни се стори най-евтино,чесно да си кажа на мен също не ми харесаха,но на слънцето много,а и сега като ги разгледах пак ми се струват доста по-добре отколкото в магазина.А в този магазин отстрани Дилайт ,незнам по какви причини,но беше тъмно аз помислих,че няма ток,но както и да е там ни казаха,че грама е 38лв.,а модела,който харесах аз излизаха 15 грама двете халки,което ни се видя множко.
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...