Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 27, 2025, 20:20:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2  (Прочетена 161533 пъти)

amera
Ентусиаст
**
Публикации: 97

« Отговор #225 -: март 17, 2009, 16:31:50 »

Ако искаш провери за всеки случай, ако чак толкова много си си го харесала!  smile А за градинска сватба зависи дали сте смели и ви се рискува да не завали ( т.е. не държите да има закрита част). Моят фаворит за градинска сватба си е SeaSide, също знам, че е хубаво и в градината на Естрея, но все пак зависи и колко хора ще сте!
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: март 17, 2009, 17:02:16 »

И според мен Seaside е най-красивото място за градинска сватба. Обаче си има недостатъци, ако завали ще е кофти, имат си някаква закрита част, но е малка и не толкова хубава. Също не побира много хора на шатрите, може би 40-50 човека.
Активен
kremi1986
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #227 -: март 17, 2009, 17:39:02 »

siss,документите,които са необходими за запазване на час в Ритуална зала са двете ви лични карти,капаро 27лв. и задължително да присъствате и двамата.а някой може ли да ми каже колко дни преди сватбата се ходи в ритуална зала с кръсниците и какво трябва да носим,че забравих blush
Активен
amera
Ентусиаст
**

« Отговор #228 -: март 17, 2009, 17:41:28 »

kremi1986, 1 седмица преди сватбата, но за всеки случай звънни да ги питаш.
Активен
amera
Ентусиаст
**

« Отговор #229 -: март 17, 2009, 17:46:45 »

Бухтичка, поканите, които са в снимките ти са ръчно изработени, нали? Би ли ми казала откъде мога да намеря такива шаблони, такъв тип като тези с ангелите на поканите?  blush
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: март 17, 2009, 17:59:10 »

Бухтичка, поканите, които са в снимките ти са ръчно изработени, нали? Би ли ми казала откъде мога да намеря такива шаблони, такъв тип като тези с ангелите на поканите?  blush
Не са моите снимки това, нямам покани аз, само мечки и рокли.
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: март 17, 2009, 21:18:47 »

За ритуланата зала на нас ни взеха 23 лв. капаро. На белейката която ти дават пише кога  в колко часа да отидете и какво да носите.
Активен
Sisilla
Ентусиаст
**
Публикации: 83

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: март 17, 2009, 22:21:44 »

Да се отчета и аз. Понеделник не можах да гледам халки, но днес след работа минах. Първо ходих до това ателиенце до пощата, наистина ми казаха цена на грам 25 лв. и отделно има цена изработка според модела, варираре от 60 до към 200 лв. Показаха ми едни, които някой е поръчал и изглеждаха много добре като изработка и разпитвах дали наистина бялото злато е бяло или боядисано и той тогава ми каза да погледна отвътре, то беше тъмно там, но като се загледах видях, че наистина там където халката беше с бяло злато и отзад беше бяло. Имаше каталог с много модели. Нашите кумуве се оказа, че и те са си взели халките от там и са доволни.  yahoo Супер, така като гледам там ще поръчаме и ние. Казаха, че изработката е 2 седмици, максимум 20 дни, ако е по особен модела. Иначе после по пътя където минах пак гледах, цените пак бяха на едното място 40, на другото 44 лв. И почти на всякъде са се напълнили с едни турски, много са ми смотани  blush, като ламаринки, все едно са някаква имитационна бижутерия, имат винаги размерите и можеш на момента да си ги вземеш, а цените им пак са в диапазона 40-50 лв.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: март 18, 2009, 11:25:49 »

За Рапонги съм чувала че храната им е зле.Имам позната дето повръщаха цялата компания след банкет там.
аз имах също стомашни проблеми след вечеря там  през миналото лято bad
Ако искаш провери за всеки случай, ако чак толкова много си си го харесала!  smile А за градинска сватба зависи дали сте смели и ви се рискува да не завали ( т.е. не държите да има закрита част). Моят фаворит за градинска сватба си е SeaSide, също знам, че е хубаво и в градината на Естрея, но все пак зависи и колко хора ще сте!
за градинска сватба (ако е вечерна) имай предвид, че ще ви ограничат и часово заради шума (зависи и къде е, де), но това и риска от евентуален дъжд, нас лично ни накара да се откажем от празненство навън. pardon
Активен
vliubenata
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #234 -: март 18, 2009, 12:41:33 »

vliubenata, много е добре, че търсите голяма зала за септември, а не за по-рано, защото на нас за юни поне половината казаха, че ще си изхранват туристите. И това все още не е силния сезон, колкото и да е силен тази година. Много е важно да отидеш да разгледаш нещата на живо. Има места, които те изненадват приятно и такива, които звучат чудесно на интернет, но на живо са тъмни или ниски или с ужасно огромни колони или някакви други кусури. И те съветвам, когато тръгнете по хотелите - влизайте във всяко хубаво помещение, покрай което минете. Така и така сте там, може да си поговорите с хората за 15-тина минути. Просто не всичко се открива лесно в интернет, ако не търсиш конкретно него. Ние точно така попаднахме на ресторанта, който сме запазили. Дано всичко да е наред и занапред!
Много ти благодаря за напътсвията мила  kiss kiss kiss ще го имаме предвид.
Уж сега чакаме една оферта, но да видим...Лошото е при нас, че наистина ни трябва голям ресторант. Обача и аз имам изисквания: да има нясто за игра, да е светло, ако може да е с изглед и куп още такива...Ох, дано да намерим  girl_impossible
Активен
vliubenata
Любопитен
*

« Отговор #235 -: март 18, 2009, 12:50:14 »

Хич не съм за завиждане, аз не мога да мръдна от вкъщи, иначе всичко да беше решено вече. А ние иначе обикаляхме веднъж вече, гледахме много снимки и така стигнахме до тези няколко места. И на мен ми се струва, че за септември ще е по-спокойно.
Да все пак ще е свършил сезона и няма да има толкова много туристи. А и то с тази криза не се знае нищо, ноже тази година хотелите да не са така пълно, но...ех, мечти smile
Ние ще обикаляме май от другата седмица, че тази се очертава да е доста натоварена и няма да остане време. Другото е, че точно сега повечето хотели не са отворени и от Управителите на дали ще има някой..
Активен
vliubenata
Любопитен
*

« Отговор #236 -: март 18, 2009, 12:53:13 »

Съжалявам, че ви се намесвам в темата  blush, но argento септември също не е от най-спокойните! Нашата сватба е началото на септември и когато запазвахме час в ритуалната останаха още само два свбодни, така че според мен е добре да побързаш! Църковният ни ритуал също ще е изнесен, а не в църквата, но все пак и там трябва да се запази свещенник.
Вие кога сте мила? Защото ние като запазвахме, останах с впечатлението, че няма много записали се, но...
Ние ще подпишем на 04.09, а на 05.09 ще е купона. Решихме и да не правим църковен сега, а после, като отидем някъде на почивка с кумувете smile 
Активен
vliubenata
Любопитен
*

« Отговор #237 -: март 18, 2009, 12:59:18 »

За ритуланата зала на нас ни взеха 23 лв. капаро. На белейката която ти дават пише кога  в колко часа да отидете и какво да носите.
shok На нас ни взеха 18 лв. Защо вземат толкова различно?
Активен
amera
Ентусиаст
**

« Отговор #238 -: март 18, 2009, 13:19:30 »

vliubena, най-вероятно, защото ще подписвате в делничен ден, а тогава е по-евтино. Поради същата причина си останала с впечатлението, че няма много запазени часове. Сигурна съм, че на 05.09. вече няма свободни часове за ритуал  shok
Активен
kremi1986
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #239 -: март 18, 2009, 15:10:37 »

sisilla,ние със слънцето днес обиколихме за халки и си взехме от турците за 40лв. грама,което ни се стори най-евтино,чесно да си кажа на мен също не ми харесаха,но на слънцето много,а и сега като ги разгледах пак ми се струват доста по-добре отколкото в магазина.А в този магазин отстрани Дилайт ,незнам по какви причини,но беше тъмно аз помислих,че няма ток,но както и да е там ни казаха,че грама е 38лв.,а модела,който харесах аз излизаха 15 грама двете халки,което ни се видя множко.  girl_impossible
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: