Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 26, 2025, 09:48:13
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2 (Прочетена 161230 пъти)
Rodi
Сватбен ШАМАН
Отг: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2
«
Отговор #120 -:
февруари 23, 2009, 12:23:43 »
НАщи приятели на който ше кумуваме през май си наеха музикантите които бяха и на нашата сватба и сега а им казали тарифа 100 лв
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Усмихни се!
«
Отговор #121 -:
февруари 24, 2009, 17:47:13 »
Бухтичка
, голяма част от поканите на Вашата приказка ги видях в един от бутиците до Ритуална зала. Бяха на сносни цени, най-ми хареса, че можеха да ми ги направят по мой вкус. Например да ми пришият морски звезди за морската ми тема и други подобни идеи. Предложиха ми и да ми измайсторят подаръчета за гостите, пак по мой вкус.
Аз лично смятам сами да си направим поканите (милото е дизайнер, ще ги измисли), защото не харесвам типичните сватбени покани. А подаръчета мисля да нямаме, защото ще заложим на по-ефектни тейбъл картички, които гостите могат да си вземат за спомен.
От изложението в Спортна зала аз съм със смесени чувства. Имаше някои ужасно нахални лица, но пък и попаднахме на супер приятни и любезни хора
Активен
Бухтичка
Професор
«
Отговор #122 -:
февруари 24, 2009, 18:17:12 »
Може ли да споделиш какви точно тейбъл картички имаш предвид, стана ми интересно
А поканите и другите дребни неща изобщо не са ми дневен ред все още, искам да резервираме ресторант и другите основни неща, пък останалото все ще го изберем някак. А и се надявам агенцията, която изберем да ни помогне в избора.
Активен
marisa
Новак
«
Отговор #123 -:
февруари 25, 2009, 12:06:03 »
И аз мисля сами да си направим тейбъл картичките и поканите. В нета откривам доста оригинални идеи за дизайн и си мисля, че ще мога да се справя и сама. Но информативно да попитам долу-горе на каква цена вървят по-хубавите покани?
Активен
Слънце
Усмихни се!
«
Отговор #124 -:
февруари 25, 2009, 13:24:11 »
Цитат на: Бухтичка в февруари 24, 2009, 18:17:12
Може ли да споделиш какви точно тейбъл картички имаш предвид, стана ми интересно
Едната идея е да са хартиени лодки, на които отгоре като флаг да е името на госта. Също може да са раковини или големи миди, писмо в бутилка, плодове и т.н. Тук има интересни идейки:
http://www.americanbridal.com/beach-wedding-favors.html
Лодките можем и сами да си ги направим. В един магазин наблизо (ако те интересува, пиши ми) съм виждала малки бутилчици за идеята "писмо в бутилка", плодовете и те са лесни - купувам например лайм и забучвам с клечка името.
Активен
Бухтичка
Професор
«
Отговор #125 -:
февруари 25, 2009, 13:32:54 »
Наистина са много интересни, благодаря
Ние обаче няма да сме с морска тематика, ще разгледам другите идеи.
Активен
Слънце
Усмихни се!
«
Отговор #126 -:
февруари 25, 2009, 15:37:45 »
Е, аз дадох примери за нашата тема
Ти май беше споменала за тема черно-бялата цветова гама. От там пак много неща могат да се измислят. Една идейка:
Пак в същия магазин имат обособен черно-бял кът с разни нещица; сещам се и за още един където има в тези цветове. Още нещица има, но ще ги сложа в темата за тема на сватбата, че да не ме бият модераторите
На две сватби досега е имало обикновени тейбъл карички, но красиво направени и аз съм си ги вземала за спомен, вместо някакъв подарък. А на друга сватба имаха украсена пръчка канела и вързана с панделка, на която са отпечатани имената на младженците - това си беше много приятен подарък
«
Последна редакция: февруари 25, 2009, 15:40:48 от Слънце
»
Активен
marisa
Новак
«
Отговор #127 -:
февруари 25, 2009, 15:52:20 »
Ето два сайта с идеи и от мен:
http://www.documentsanddesigns.com/
http://www.davidsbridal.com/webapp/wcs/stores/servlet/Category_-49998495?top=Y
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #128 -:
февруари 28, 2009, 17:19:04 »
Момичета може ли да ми препоръчате място, където могат да ми направят букет, и да съм сигурна, че ще е това, което съм поръчала.
Имам и друго въпросче, занете ли къде мога да си закупя цветя в по-големи количества(нещо като борса)
Активен
Бухтичка
Професор
«
Отговор #129 -:
март 01, 2009, 15:42:10 »
Исках да попитам дали знаете къде може да се направи изнесен ритуал на открито като изключим ботаническата градина.
Активен
stoyanov
Професор
"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"
«
Отговор #130 -:
март 01, 2009, 17:18:30 »
Цитат на: Бухтичка в март 01, 2009, 15:42:10
Исках да попитам дали знаете къде може да се направи изнесен ритуал на открито като изключим ботаническата градина.
Ботаническата градина е в Балчик. Във Варна е морската градина. Може да се направи хубав външен ритуал на терасата на р-т "Хоризонт", на "Сириус"- Св. Константин, ресторант "Романс" и др. Най-добре е да пообиколите и да разгледате. Така ще разберете най-добре кое ви харсва и кое не.
Активен
tonitta
«
Отговор #131 -:
март 01, 2009, 17:29:02 »
stoyanov
и във Варна има ботаническа градина с/у "св. св. Константин и Елена"
Бухтичка
изнесен ритуал според мен може да се направи навсякъде стига човек да пообиколи и да има фантазия,но все пак е по-добре,ако ритуала ще се прави от агенция тя да се погрижи за всичко,защото понякога се изисква разрешение(ако е в частен имот или по някои от курортите...),а и самите агенции имат набелязани места.Аз знам за ритуали на плажа, на беседки на Слънчев ден,една агенция направи сватба преди време и на Планетариума....Според мен колкото по-нестандартно,толкова по-добре
Активен
Бухтичка
Професор
«
Отговор #132 -:
март 01, 2009, 19:43:22 »
Дам, за същата ботаническа градина като Тонитта говоря
Ние по принцип ще отидем да я разгледаме, но не съм сигурна доколко ще придобием реална представа как ще изглежда през лятото. Като цяло ми харесва, но сякаш ми се струва, че може и по-добре да е. Заради това искам да намеря евентуално и други варианти. Иначе на агенция се спряхме. На плажа не искам, аз май забравих да пиша, че някаква градина търся. Предлагаха ни яхта, но май и това не ни допадна.
Иначе ако е ресторант с градина съм си харесала един, но ако го направим там всичко ще ни е на едно място (няма да сключваме църковен брак) и ми се струва, че ще мине много бързо сватбата. Може и да се лъжа, не знам. Но ако не ни хареса нищо друго и това е вариант.
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #133 -:
март 02, 2009, 00:29:59 »
Бухтичка, защо не разгледаш и не попиташ за градината на хотел Естрея.
Активен
siss
Професор
«
Отговор #134 -:
март 02, 2009, 15:22:03 »
Здравейте, незнам от къде да започна. От скоро се занимавам с организиранетон нашата сватба. Незнам къде и каво ще бъде. Все още всичко ми е МЪГЛА. Те първа чета и подреждам мислите си. Единственото което искам е сватбата ни да бъде на открито - градина, тераса. Искам да е във Варна, а не в комплексите заради неудобството при превоза. С удоволствие ще изчета назад какво сте писали. Надявам се тук да намеря помощ и светлина в тунела наречен "организация на сватба"
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...