Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 26, 2025, 09:48:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2  (Прочетена 161230 пъти)

Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: февруари 23, 2009, 12:23:43 »

НАщи приятели на който ше кумуваме през май си наеха музикантите които бяха и на нашата сватба и сега а им казали тарифа 100 лв
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #121 -: февруари 24, 2009, 17:47:13 »

Бухтичка, голяма част от поканите на Вашата приказка ги видях в един от бутиците до Ритуална зала. Бяха на сносни цени, най-ми хареса, че можеха да ми ги направят по мой вкус. Например да ми пришият морски звезди за морската ми тема и други подобни идеи. Предложиха ми и да ми измайсторят подаръчета за гостите, пак по мой вкус.
Аз лично смятам сами да си направим поканите (милото е дизайнер, ще ги измисли), защото не харесвам типичните сватбени покани. А подаръчета мисля да нямаме, защото ще заложим на по-ефектни тейбъл картички, които гостите могат да си вземат за спомен.
От изложението в Спортна зала аз съм със смесени чувства. Имаше някои ужасно нахални лица, но пък и попаднахме на супер приятни и любезни хора  pardon
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: февруари 24, 2009, 18:17:12 »

Може ли да споделиш какви точно тейбъл картички имаш предвид, стана ми интересно smile
А поканите и другите дребни неща изобщо не са ми дневен ред все още, искам да резервираме ресторант и другите основни неща, пък останалото все ще го изберем някак. А и се надявам агенцията, която изберем да ни помогне в избора.
Активен
marisa
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #123 -: февруари 25, 2009, 12:06:03 »

И аз мисля сами да си направим тейбъл картичките и поканите. В нета откривам доста оригинални идеи за дизайн и си мисля, че ще мога да се справя и сама. Но информативно да попитам долу-горе на каква цена вървят по-хубавите покани?
Активен
Слънце

Усмихни се!

« Отговор #124 -: февруари 25, 2009, 13:24:11 »

Може ли да споделиш какви точно тейбъл картички имаш предвид, стана ми интересно smile
Едната идея е да са хартиени лодки, на които отгоре като флаг да е името на госта. Също може да са раковини или големи миди, писмо в бутилка, плодове и т.н. Тук има интересни идейки: http://www.americanbridal.com/beach-wedding-favors.html
Лодките можем и сами да си ги направим. В един магазин наблизо (ако те интересува, пиши ми) съм виждала малки бутилчици за идеята "писмо в бутилка", плодовете и те са лесни - купувам например лайм и забучвам с клечка името.
Активен
Бухтичка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: февруари 25, 2009, 13:32:54 »

Наистина са много интересни, благодаря smile
Ние обаче няма да сме с морска тематика, ще разгледам другите идеи.
Активен
Слънце

Усмихни се!

« Отговор #126 -: февруари 25, 2009, 15:37:45 »

Е, аз дадох примери за нашата тема  smile
Ти май беше споменала за тема черно-бялата цветова гама. От там пак много неща могат да се измислят.  Една идейка:
 Пак в същия магазин имат обособен черно-бял кът с разни нещица; сещам се и за още един където има в тези цветове. Още нещица има, но ще ги сложа в темата за тема на сватбата, че да не ме бият модераторите  Wink
На две сватби досега е имало обикновени тейбъл карички, но красиво направени и аз съм си ги вземала за спомен, вместо някакъв подарък. А на друга сватба имаха украсена пръчка канела и вързана с панделка, на която са отпечатани имената на младженците - това си беше много приятен подарък  smile
« Последна редакция: февруари 25, 2009, 15:40:48 от Слънце » Активен
marisa
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #127 -: февруари 25, 2009, 15:52:20 »

Ето два сайта с идеи и от мен:
http://www.documentsanddesigns.com/
http://www.davidsbridal.com/webapp/wcs/stores/servlet/Category_-49998495?top=Y
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: февруари 28, 2009, 17:19:04 »

Момичета може ли да ми препоръчате място, където могат да ми направят букет, и да съм сигурна, че ще  е това, което съм поръчала.

Имам и друго въпросче, занете ли къде мога да си закупя цветя в по-големи количества(нещо като борса)
Активен
Бухтичка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: март 01, 2009, 15:42:10 »

Исках да попитам дали знаете къде може да се направи изнесен ритуал на открито като изключим ботаническата градина.
Активен
stoyanov
Професор
Публикации: 320

"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"

« Отговор #130 -: март 01, 2009, 17:18:30 »

Исках да попитам дали знаете къде може да се направи изнесен ритуал на открито като изключим ботаническата градина.
Ботаническата градина е в Балчик. Във Варна е морската градина. Може да се направи хубав външен ритуал на терасата на р-т "Хоризонт", на "Сириус"- Св. Константин, ресторант "Романс" и др. Най-добре е да пообиколите и да разгледате. Така ще разберете най-добре кое ви харсва и кое не.
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: март 01, 2009, 17:29:02 »

stoyanov   и във Варна има ботаническа градина с/у "св. св. Константин и Елена" girl_wink
Бухтичка изнесен ритуал според мен може да се направи навсякъде стига човек да пообиколи и да има фантазия,но все пак е по-добре,ако ритуала ще се прави от агенция тя да се погрижи за всичко,защото понякога се изисква разрешение(ако е в частен имот или по някои от курортите...),а и самите агенции имат набелязани места.Аз знам за ритуали на плажа, на беседки на Слънчев ден,една агенция направи сватба преди време и на Планетариума....Според мен колкото по-нестандартно,толкова по-добре girl_wink
Активен
Бухтичка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: март 01, 2009, 19:43:22 »

Дам, за същата ботаническа градина като Тонитта говоря smile Ние по принцип ще отидем да я разгледаме, но не съм сигурна доколко ще придобием реална представа как ще изглежда през лятото. Като цяло ми харесва, но сякаш ми се струва, че може и по-добре да е. Заради това искам да намеря евентуално и други варианти. Иначе на агенция се спряхме. На плажа не искам, аз май забравих да пиша, че някаква градина търся. Предлагаха ни яхта, но май и това не ни допадна.
Иначе ако е ресторант с градина съм си харесала един, но ако го направим там всичко ще ни е на едно място (няма да сключваме църковен брак) и ми се струва, че ще мине много бързо сватбата. Може и да се лъжа, не знам. Но ако не ни хареса нищо друго и това е вариант.
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: март 02, 2009, 00:29:59 »

Бухтичка, защо не разгледаш и не попиташ за градината на хотел Естрея.
Активен
siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: март 02, 2009, 15:22:03 »

Здравейте, незнам от къде да започна. От скоро  се занимавам с организиранетон нашата сватба. Незнам къде и каво ще бъде. Все още всичко ми е МЪГЛА. Те първа чета и подреждам мислите си. Единственото което искам е сватбата ни да бъде на открито - градина, тераса. Искам да е във Варна, а не в комплексите заради неудобството при превоза. С удоволствие ще изчета назад какво сте писали. Надявам се тук да намеря помощ и светлина в тунела наречен "организация на сватба" smile
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: