Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 27, 2025, 22:53:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във ВАРНА !!!!!!! част 2  (Прочетена 161552 пъти)

Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #60 -: февруари 14, 2009, 15:01:10 »

Направо го напишете тук този златар, че да е полезен на бъдещите булки (и на мен в това число  blush )
elitzza , ти за късметчетата ли търсиш кинкалерия и магазин за платове?
Активен
elitzza
Ентусиаст
**
Публикации: 83

« Отговор #61 -: февруари 15, 2009, 11:09:57 »

Още не съм решила дали да правя аз късметчетата или да ги купя готови. Решила съм да направя сама поканите, и още едни неща и ако и късметите правя, незнам дали няма да ми дойде много, имам и други неща на главата crazy. Ама за всеки случай да видя какво има из тези магазини, може да се вдъхновя за нещо Girl_sing
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: февруари 15, 2009, 13:37:49 »

Да изредя и моят скромен опит - ако повтарям някого - не е нарочно, не съм разпознала географското място.
 Първата кинкалерия, за която май никой не е писал е в един от подлезите на катедралата - този по-близо до училището с буквите (май е Дебелянов), втората е пак в района - там където бяха бараките, които сега са изринати и сега стоят само в сградите капанчетата, магазинчетата и има и доста такива за дюнери и друго бързо хранене. Та там, като вървиш от пощата към улицата на колхозния пазар в едно ъглово магазинче, което последно е ремонтирано 42-ра година и тогава са му сложили външни решетки на прозорците и, естествено от тогава не са мити, има доста голямо разнообразие. Вратата е от старите дървени, бяла и с доста тясна отваряема част. Там единствено имаше повече от една започната ролка панделка от цвят.

И още една доста голяма кинкалерия има на Шейново - от пешеходната улица, тръгва се нагоре, но гледай табелки за имената на улиците. Пада се отдясно.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: февруари 15, 2009, 16:46:37 »

Голяма кинкалерия има на Пискюлиев в началото.Вътре има много нещица.
Активен
marry
Новак
*
Публикации: 8

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: февруари 16, 2009, 09:07:56 »

Момичета съжалявам,че така ви се намъквам в темичката но искам да питам дали някоя от вас е запозната с цените на сватбените покани в сватбен салон Десислава.
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: февруари 16, 2009, 09:35:46 »

Преди два дни ги гледахме с Милото цените варират от 0,30 лв  до 2 лв. Може да има и по-скапи но аз не бях тръгнала за тях и само отгоре отгоре ги погледнах  Wink
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: февруари 16, 2009, 12:26:09 »

Момичета съжалявам,че така ви се намъквам в темичката но искам да питам дали някоя от вас е запозната с цените на сватбените покани в сватбен салон Десислава.
Всичко зависи от поканите.Аз не бях очарована от това какво предлагат.Но всичко е въпрос на вкус.Покани има на доста места.
Активен
dessi_
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #67 -: февруари 16, 2009, 13:38:08 »

Здравейте момичета.Бихте ли ми дали някакъв тел на Маруся да се свържа с нея.Благодаря предварително smile
Активен
elitzza
Ентусиаст
**
Публикации: 83

« Отговор #68 -: февруари 16, 2009, 18:30:24 »

Сватбения салон Десислава има сайт, не знам дали да го пиша тук pardon, там са им показани поканите, мисл че има и цени. Аз лично не бях впечетлена от това което предлагат. Ама като гледах из другите салони и там не беше много по различно. Е то е и въпрос на вкус и предпочитания, ама аз не искам сърца, брокат и гълъби smile
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: февруари 16, 2009, 20:37:09 »

Днес разглеждах специално покани във Ванила и имаше доста интересни моделчета. Има 4 каталога мисля. Иначе да се похваля, че днес сварших много полезна работа. Резервирах ритуалната, църквата, ресторанта и фото и видео. Намерих си чашите и свщите и разгледах много покани  danceg danceg danceg
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: февруари 17, 2009, 11:07:25 »

Браво за добре свършената работа и кога е големия ден bergeria
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: февруари 17, 2009, 13:24:59 »

Еми 20 септември(много символична за нас и рожден ден на Милото) е големия ден  give_rose
Да попитам някой дали има впечатления от зала 3. Дадоха ми някакво лисче и там пише това. Между другото трябва да доплатя отделно от 230-те лева и 30 лв. за камера и 60 лв. за фото право  beating  сега разбирам за какви неща става въпрос. През април сме на сватба в София и вчера говорих с младоженката тя ми каза, че нейната зала е 110 лв. в събота. Направо ужас. Какви са тея цени за Варна не знам. Oh my ....  Взех последния възможен час за 14:20. Иначе забравих да спомена, че ресторанта ще ми е Бялата къща. Оказа се, че свекър ми са много гъсти със собственика  danceg yahoo. Фото ще са ми Фотеви също приятел на свекър ми.  blum. Остана ми само DJ, но като ходим да видим фотаджията той каза, че имал DJ,  с които работи и ще ни препоръча smile.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: февруари 17, 2009, 14:03:33 »

Между другото трябва да доплатя отделно от 230-те лева и 30 лв. за камера и 60 лв. за фото право  beating  сега разбирам за какви неща става въпрос. През април сме на сватба в София и вчера говорих с младоженката тя ми каза, че нейната зала е 110 лв. в събота. Направо ужас. Какви са тея цени за Варна не знам. Oh my ....  Взех последния възможен час за 14:20.
Аз само нещо да попитам, че не разбрах "последния възможен час" какво означава? Няма свободни часове ли?
И цената... shok Много бе!!!
Аз им гледах сайта пише "събота и неделя 180 лева"
За някакво друго "право" не искат ли да им се плаща beating
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: февруари 17, 2009, 14:29:31 »

Няма свободни часове ли?
И аз това искам да питам, че направо се шашнах shok

Иначе браво, bergeria, според мен най-важното сте го свършили smile И аз исках вече да съм готова с тези неща, но уви, не ми достигна времето. Сега мислим да ходим в събота на изложението и се надявам да си харесаме агенция и да задвижим малко по-бързо нещата, че хич не ми се чака последния момент.
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: февруари 17, 2009, 14:55:41 »

Имах в предвид, че нямаше други часове за 20 септември. И аз ще ходя на изложението, най-вече заради роклите smile
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: