Има ли булки от Пловдив? - 4 част
lady_in_love:
Здравейте момичета!Не знам за вас,но лично за мен до тук колкото и снимки да гледам на Тереза Якова,виждам само едни и същи кадри,едни и същи пози,дори и начина по който ги е карала да гледат е един и същ/същото се отнася и за снимките на съпруга й/,незнам ама на мен това ми е малко странно,не ми се искам да знам,че като моите сватбени снимки ще има още хиляди такива.По скоро ми се иска нещо различно и най-вече индивидуално,само наше си.Не искам да обиждам никой,просто това е моето лично мнение. @}->--
tsvet_3:
аз мисля че тереза си има собствен стил, който явно на теб не ти допада. на мен лично ми харесва, въпреки че и аз съм забелязала и разпознавам без проблем нейните снимки.
ani4ka1710:
аз също мисля че си има собсвен стил, но когато ни снимаше тя предварително пита какви снимки искате и т.н., каза че има младоженци които не искат нагласените снимки а спонтанните, така че търчи и се опитва да улови момента, така че който каквото иска. А в крайна сметка почти всеки фотограф си има определен стил, така че като разглеждаш снимките на всеки ще видиш много еднотипни неща.А Цвети е права като казва че на теб явно просто не ти допада нейния стил, което не значи че работата и не е добра.
lady_in_love:
tsvet_3 може и да си права,нали все пак за това сме различни хора,за да имаме различни вкусове.Между другото нека и аз да се похваля и аз си имам вече фотограф,казва се Бони Бонев.От София,да верно,че услугите му ще ми излезнат малко по скъпо,но пък много харесах стила му на работа - различни и невероятно красиви снимки.Много добра техника и страшно качество на синмката,а за мен това има голямо значение,а съпо така и обработкатата им, етъй като в него видя всички тези качества,ето че си го запазих и избрах. :P
Kristinka:
lady_in_love, честито за фотографа, страхотен избор си направила.
Аз да ви кажа съм на финална права..поканите са дадени за печат, имаме си църква-Св.Петка, ресторанта е ангажиран отдавна, декорацията е почтиииииии уточнена, имаме дж, видео, фото, водеща..
Успех на всички в подготовката @}->--
Навигация
[0] Списък на темите