Има ли булки от Пловдив? - 4 част
23:
ооооо да, даже й се обади днес!
Аз първо се бях насочила към съпруга й, но той зает отсега! Ако искаш координати, пиши ми ЛС. *THUMBS*
Аз въобще доста се разбързах понеже имам чувство, че всичко живо се е заженило :) Вчера свеки се обадила на оператора- зает ohmy, аз бях писала, че сменихме дата, защото беше зает и ресторанта!
Така, че действай! *THUMBS*
tsvet_3:
ние поне ресторанта сме резервирали, но ще трябва да се задействам явно, за да не изпусна фотографката и видеото. те май всички наистина са хукнали да се женят *crazy*. една приятелка ми даде вече номера на тереза. благодаря все пак @}->--
23:
Момичета, имам нужда от малко помощ! Става въпрос за фотосесията. Вчера фотографката ми каза, че най-малко 40-50 минути й трябвали да ни наснима! Е как да нагласим нещата, че гостите да не трябва да чакат! Замисълът е такъв .... ако направим църквата в 3:00, придвижване до Пловдив, гражданско 5:20 и ето го луфта близо час! Ами какво ще правят гостите в този близо час!
Дайте някави идеи, ще съм ви много благодарна! @}->--
Nina Style:
Цитат на: Sunny_girl в януари 13, 2009, 13:37:46
Момичета, имам нужда от малко помощ! Става въпрос за фотосесията. Вчера фотографката ми каза, че най-малко 40-50 минути й трябвали да ни наснима! Е как да нагласим нещата, че гостите да не трябва да чакат! Замисълът е такъв .... ако направим църквата в 3:00, придвижване до Пловдив, гражданско 5:20 и ето го луфта близо час! Ами какво ще правят гостите в този близо час!
Дайте някави идеи, ще съм ви много благодарна! @}->--
Не се притеснявай какво ще правят гостите ! Почти винаги има такъв промеждутак във които гостите обикновенно се настаняват във най близкото кафе ! Няма как всичко да е до последната минута изчислено ! *THUMBS*
tsvet_3:
в повечето случаи има такива луфтове. при нас всичко ще е на едно място и гостите ще чакат да ни посрещнат в ресторанта, докато ние се снимаме. и аз съм намислила да дам на шаферите да пуснат сватбената книга, докато всички са "трезви" :P. помисли и ти за нещо подобно/ако е приложимо при вас/. иначе наистина можеш да ги оставиш да се развличат поотделно. ако се сетя още нещо ще пиша.
Навигация
[0] Списък на темите