Има ли булки от Пловдив? - 4 част
23:
kristinka, браво на вас! :bravo: Доколкото си спомням, ти и роклята си си взела вече, така, че суупер...сега само чакате да дойде големият ден! *THUMBS*
lady_in_love, Поздравления за фотографа,виждала съм негови снимки, допадата ми. А относно работата Тереза, въпрос на виждане, на вкус и който, както иска, така да го нарече. Не съм съгласна, че снимките са еднакви, просто това, че всички имат снимки в Стария град, може би те кара да си мислиш, че са едни и същи. Всички младоженци са различни, не можеш да кажеш, че снимките са едни и същи. Но.. всеки си има виждане, така, че.... :)
Аз съм супер щастлива от избора си, убедена съм, че няма да съжалявам! *THUMBS*
Mila_:
Цитат на: Sunny_girl в януари 13, 2009, 13:37:46
Момичета, имам нужда от малко помощ! Става въпрос за фотосесията. Вчера фотографката ми каза, че най-малко 40-50 минути й трябвали да ни наснима! Е как да нагласим нещата, че гостите да не трябва да чакат! Замисълът е такъв .... ако направим църквата в 3:00, придвижване до Пловдив, гражданско 5:20 и ето го луфта близо час! Ами какво ще правят гостите в този близо час!
Дайте някави идеи, ще съм ви много благодарна! @}->--
При нас също имаше голям луфт, даже повече от час, а разтоянието от църквата до ресторанта не беше повече от 10 минути :) Всички гости си бяха намерили занимание някои на кафе, други на разходка из пловдив. Не се притеснявай по важно е да имате достатъчно време за фатосесията. А относно фотографката и аз разпознавам неините снимки и какво от това че си приличали те са просто невероятни :bravo:
Снимките на ani4ka1710 са ми едни от най- любимите :bravo:
tsvet_3:
Браво на теб Kristinka! Аз като си помисля че едва сега започвам с организацията... *crazy*. Дано да не полудея до сватбата!
23:
Цитат на: tsvet_3 в януари 14, 2009, 11:15:49
Дано да не полудея до сватбата!
Като се има в предвид, че сега е още началото и за 2 седмици потроших сумати нерви.....какво остава до края, дано не врътна *crazy*..... ужас!
katya_79:
Kristinka браво на теб. :bravo:Вижда му се края дано вече си по-спокойна
Sunny_girl да съгласна съм с теб че много нерви се хабят докато се подготви сватбата, но като дойде този така дълго очакван ден ще видиш че си е заслужавало, а пък и всичко лошо се забравя...
tsvet_3 и Sunny_girl за да ви баде приятна подготовката не се поддавайте на паника и приемайте нещата по с насмешка когато се опитавт да ви изнервят, защото не си заслужава организацията на най-красивият ден в живота ви да се превърне в бреме @}->-- @}->-- @}->--
Навигация
[0] Списък на темите