Дневна или вечерна сватба?
fanimira:
Фери, в една от темите и аз бях възкликнала като теб, че 12 е раничко даже момичето ми се беше пообидило тогава... Ще ме извинявате обаче някак не ми се струва ОК да се налага да ми казват да си ходя на сватба, било то вечерна. Бубе, не те познавам обаче нали се жениш веднъж няма ли да ти се иска да си продължиш празника максимално дълго?! Няма ли да ти се иска да не свършва? И 48 часа да е пак ще издържиш, то е такава емоция, че няма и да усетиш как ще мине времето. ;)
Bube:
Разбира се, ще се радвам да продължи и три дни :P Просто ми се иска да не започваме по-късно от 18:30, за да са доволни всички "даващи акъл" роднини. А пък после до колкото откараме.
Да, dj също ме посъветва да извадим тортата не по-късно от 22 часа, защото в противен случай много от хората няма да я дочакат.
fanimira:
Цитат на: Bube в януари 13, 2016, 22:17:33
Разбира се, ще се радвам да продължи и три дни :P Просто ми се иска да не започваме по-късно от 18:30, за да са доволни всички "даващи акъл" роднини. А пък после до колкото откараме.
Да, dj също ме посъветва да извадим тортата не по-късно от 22 часа, защото в противен случай много от хората няма да я дочакат.
ОООоо, даващите акъл най-ги обичам. Скръцни им със зъби, кажи, че това е вашата сватба и си я направи както на теб ти харесва. Уелкъм дринк-а е много добър вариант за замазване на окото на по-претенциозни роднински тела. Но да, за тортата няма нужда да е в 12 ч. през нощта и по раничко може. Все пак това е десерта към вечерята, нали?!
AIVEN:
Bube Аз мисля, че така както си ги нагласила нещата са повече от перфектни. 17:00ч. в ресторанта е идеално.
:bravo: :bravo: :bravo:
На много малко сватби се получава този вариант, но това е защото са зависими от другите ритуали, докато при теб подписа и другите подробности не са в същия ден. Направо СУПЕР ЯКО. Знаеш ли аз от кога им говоря на всички, че сватбата е главно в Църквата и ресторанта. Всички останали подробности могат да се изместят в друг ден. Запомни ми думите! След време повечето ще правят като теб.
*THUMBS* *THUMBS* *THUMBS*
Не че омаловажавам другите неща, но те са, добавка към основното, за да остане красивия спомен от всичко- изнесения ритуал на плажа, фото-сесията, видео-клипове и т.н. докато същината и практическата част на сватбата са пак повтарям Главно Църквата и почерпката.
Още по идеалния вариант е когато дните са свързани и фото-сесията и изнесения ритуал са предния ден-преди църквата и ресторанта. Така ще си имате двудневна сватба, а защо не и тридневна. :danceg: :danceg: :danceg:
Feribotka:
Да ти кажа така ще ти тръгнат ритуалите и купонът, че хич няма да я мислиш тортата в 22 или 23 или 24 ще изнесат :) Не си слагай някакви такива ограничения, всичко си се нарежда от само себе си...разбира се в нормални граници, трябва да си направиш примерни часове, които да следва и ДЖ, но не ги следвай толкова стриктно (за ресторанта говоря) :P
Навигация
[0] Списък на темите