Дневна или вечерна сватба?

<< < (85/87) > >>

alexandrova_90:
Цитат на: Feribotka в януари 14, 2016, 09:30:56

Да ти кажа така ще ти тръгнат ритуалите и купонът, че хич няма да я мислиш тортата в 22 или 23 или 24 ще изнесат :) Не си слагай някакви такива ограничения, всичко си се нарежда от само себе си...разбира се в нормални граници, трябва да си направиш примерни часове, които да следва и ДЖ, но не ги следвай толкова стриктно (за ресторанта говоря)  :P

Абсолютен факт, баба ми ако не беше дошла да ме моли да има танц на булката, щяхме да го пропуснем, защото всички се бяхме улисали в танци и песни.. Включително Дж  =]

Feribotka:
Всички бъдещи булки с най-добри чувства ги съветвам да не се напрягат толкова и да мислят до полудяване всякакви детайли...отпуснете се, това си е вашият ден, насладете му се максимално  *INLOVE*

Bube:
Благодаря на всички, много сте мили!   @}->-- Съветите ви със сигурност ще са ми от полза, както казах, отдавна не съм била на сватба и нямах много представа как да съставя графика.

Ще помисля и за welcome drink, както и за малко допълнителни снимки (за мен това е от първостепенна важност). А роднините - да, ще трябва да се съобразят, все пак това си е моят ден!

С фото и dj съставихме предварителен обобщаващ и разтеглен график и имам 9 месеца да го доуточнявам  :girl_wink: 

radity85:
Цитат на: Fani в март 18, 2006, 23:23:40

Az sym za ve4ernata svatba!Ne 4e sym se omyjvala, no partyto e po gotino ve4er!:))))A i vsi4ki znaem kolko se pie po svatbi:)a po svetlo nqkak e po neestestveno da se vijdat  piqni hora:))) ;D

абсолютно съгласна съм... а и е сватба..ако всичко почне от рано .. всички ще са почерпени прекалено рано  =]

Alisa85:
Нашата сватба ще е дневна, по-скоро следобедна.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница