Дневна или вечерна сватба?
Feribotka:
А защо искаш да сте до 12? Имай предвид, че ако се развихри купон не знам как ще си изгониш гостите до 12 =] Ако сте готови по-рано с програмата, можете да си направите уелкъм дринк или нещо подобно докато стане време за ресторанта, 17:00 часа и на мен ми се вижда прекалено рано =] Обмисли си пак програмата, може да си отделите и повече време за снимки например :) Успех *INLOVE*
Bube:
Благодаря за отзивчивостта, момичета :) Ще си доизгладя графика, пък ще видим какво ще стане.
А защо до 12 - не съм много купонджийски нощен тип, а пък и гостите ми са 2/3 хора на средна възраст и ме е страх да не заспим по масите, даже още преди полунощ =] Дано да греша!
Feribotka:
Ако имате добър ДЖ трудно ще заспят по масите :) И ние имахме доста хора на и над средна възраст ама никой не успя да заспи ;) А то като си тръгне в ресторанта цялата програма, да ти кажа тортата късно я изкарват и си има до последно "събития" :)
Alichka:
То 23-ти септември не е лято, ама е още жега в повечето случаи. Имай предвид, че точно по най-топлите часове ще влизате в ресторанта. По-скоро имай предвид предходните ритуали (изнесен ритуал, венчавка, приемане на поздравления...). Денят още ще е голям и имате възможност да изместите влизането в ресторанта малко по-късно. Попитай в ресторанта колко часа ще ви се включват (по принцип са около 5 часа преди оувъртайма) и оттам ще може да си направиш обратната аритметика.
Gehenna:
То обикновено между другото точно "по-възрастните" остават до края :dance2:
Аз не се сещам на сватба обаче, на която да не съм една от първите тръгнали си (общо взето са майките с децата и следя тях ние :)) ). 7 е ок, 7:30 , нещо подобно за начало по мои наблюдения и изобщо не го брой до 12. Докато всички седнат, да направите ритуалите, да хапнат, после игри, торти, букети а-у... Смисъл с паузите хората се зареждат и като е весело. Винаги можеш да се скриеш под масата за една дрямка от час * =]
Това и по съвети между другото от DJ-и и фото ми го казаха, да не било след 8 и нещо, че тортата ще стане така след 11 и може някои да я изтърват (точно примерно майки с деца). И аз се съгласих и за сега планираме ресторант в този диапазон и ние.
Навигация
[0] Списък на темите