Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:30:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бележка от психодиспансер?  (Прочетена 217578 пъти)

theone
Професор
Публикации: 482

« Отговор #420 -: октомври 19, 2011, 22:10:21 »

медицинските кога се носят? при записването за ритуала или в последствие?
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #421 -: октомври 23, 2011, 10:51:53 »

Носят се ден преди подписването заедно с попълнените документи, дето ги дават от Пиротска 10.
Активен
gothic_queen
Професор
Публикации: 453

Моят сватбен албум

« Отговор #422 -: януари 10, 2012, 17:40:41 »

Много моля за помощ,прочетох част от темата и съм леко объркана.
С мъжа ми сме от друг град,но живеем в Пловдив.Не сме си сменили личните лекари,а мислим да подпишем другият месец в Пловдив.Може ли да се изкара тази бележка от психодиспансер директно в Пловдив,както и целите медицински,защото няма да имаме възможност да идем до родното ни място sad
Ако има някой от ПЛовдив,или такъв който е запознат  с цените на въпросните медицински,специално за този град или къде и как може да си ги изкараме по_ евтино,моля да пише smile
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #423 -: януари 10, 2012, 21:01:17 »

gothic_queen, в Централния офис, там където става записването и се плаща таксата, ще ти дадат телефонен номер на клиниката, където ще ти подготвят всички изследвания за 2 часа. Цената беше около 25 лв. за двамата. Клиниката е някъде около бившето "Направи си сам". Това е най- бързият и изгоден начин. Няма значение дали сте с пловдивско жителство.
Активен
gothic_queen
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: януари 11, 2012, 14:02:31 »

Svekarva,много ти благодаря за бързият отговор.Днес отидохме да се запишем и ни дадоха адреса на една лаборатория,намираща се на бул.Копривщица 36 А,ет6,била някаква червена сграда.Тази ли лаборатория имаше впредвид?Изледванията струват по 26 на човек,значи общо 52 лв,което пак е приемлива цена.Само не ми стана ясно там целите медицински ли ще ни направят?Не ми се вярва в лаборатория да издават бележки от психодиспансер :huh:И наистина необходими ли си тези бележки,чета противоречиви мнения.И последен въпрос-бланките за медицинските от книжарница ли да си ги купим или от лабораторията?
Предварително се извинявам за многото въпроси.
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #425 -: януари 11, 2012, 14:29:30 »

За София мога да ти кажа ,че никои не ти иска тази бележка от психодиспансер. Ние отидохме при личният лекар и за 15 мин ни издаде медицинските, като се има предвид , че и двамата наскоро си бяхме правили профилактичните изследвания.
За момичетата от София нека не губят времето за обикалят по болници и клиники и т.н, отиват при JP-то.
Даже по спомен като ги давахме в ритуалната зала,даже не ги погледнаха( говоря за тази на Кракра), но отделно за изнесеният ритуал ходихме и до залата на  Красно село.Там на никого не искаха такава бележка.
Активен
gothic_queen
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: януари 11, 2012, 14:42:44 »

И като записвахме дата нищо не споменаха за тази бележка от психодиспансер.Може би е отпаднала като изискване :huh:Проблема при нас е ,че личните ни лекари не са в Пловдив,а до подписването има малко повече от месец и няма как да се приберем sad
Дано изследванията от тази лаборатория са всичко,което ни е необходимо.
Активен
svekarva

« Отговор #427 -: януари 11, 2012, 15:48:11 »

Да, всичко е включено
, не ви трябва от психодиспансер. Ако искате, пак се обадете в Централния офис Bravo
Активен
svekarva

« Отговор #428 -: януари 11, 2012, 15:51:33 »

Аз се свързах преди с поликлиниката и те ми бяха казали за бланките, но не помня, май от там ги дават. Обадете се там, те са много любезни  good за да уточните и часове и дати. Точно за тази клиника става въпрос.
Активен
svekarva

« Отговор #429 -: януари 11, 2012, 15:57:25 »

Ох, имаме повреда в ел. захранването и пиша накъсано, докато съм с юпиеса. Значи, в бланката има включен преглед от лекар, който при нужда се обажда в психодиспансера. Не се притеснявайте!
Активен
svekarva

« Отговор #430 -: януари 11, 2012, 16:24:38 »

http://biznes-bulgaria.com/firma/8518-mediko-diagnostichna-laboratoriya-zdravec-eood-plovdiv
ето ги
Обадих им се  на мен ми казаха 29лв на човек с включен преглед от психиатър и заверка. Изследванията стават за 1 ден, бланките дават от там.
Активен
gothic_queen
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #431 -: януари 11, 2012, 20:05:14 »

Svekarva,искрени благодарности още веднъж,много мило от твоя страна и да звъннеш даже.Много  ми помогна и ме успокои Bravo Другата седмица им звънкам да се разберем за дата и час, от Радостни обреди ми казаха да е след 21-и,за да се спази 30-я срок ,в който са валидни медицинските.
Ох ,олекна ми ,че няма да се разкарваме по доктори,а всичко ще стане бързо и на едно място yahoo
Благодаря smile
Активен
anna_karenina
Сватбар
Публикации: 268

« Отговор #432 -: март 22, 2012, 10:44:16 »

Прочетох тази тема и съвсем се обърках... Защо се ходи по лекари и отнема дни и часове медицинското? Не е ли като медицинско за работа? Такова личният лекар издава за 5 минути...Кои са специфичните неща за медицинско за брак, може ли да идем двамата при личния лекар, тя да ни упъти за определен преглед ако се налага (примерно взимане на кръв), после да се върнем при нея и всичко да е готово? Какви са тези суми по 100 лв, тези разкарвания...Много странно. Ако се ходи по всички лекари, по-добре наистина на частно, но досега всичко с личната ми е ставало много бързо и лесно и се чудя...

А, и още нещо- защо да се ходи 1 месец преди сватбата до гражданското, на нас ни казаха няколко дена по-рано? Аз не знам как ще идем като работим в другия край на София sad в неработен ден май не може, нали, или пък вечер?
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #433 -: март 22, 2012, 10:53:30 »

Анна  ,съгласна  съм  с теб  за медицинското.просто  говорете  с  личния  си лекар.
До  гражданското  се  ходи  за  да  се  запази  дата,после  1  седм  преди  датата се  ходи  до секцията  за  подаване  на  всички  документи и до гражданското  за да  се  плати таксата
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: март 22, 2012, 11:00:05 »

anna_karenina медиценските излизат толкова скъпи защото си плащаш изследванията - а именна васерман и спин и след като резултатите са готови ходите пак до личния лекар за да впише в медицинските резултатие... в София се ходи седмицата преди сватбата в ритуалната зала, за да се оставят попълнениете декларации и медицинските. Това е което аз знам..и доколкото чета освен медецинските ще трябва да се вади от психодиспансер и свидетелство че сте психически здрави...та да специално за София си е много обикаляне  pardon
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: