Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:39:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част  (Прочетена 247456 пъти)

mese4ka
Новак
*
Публикации: 12

Усмихни се, за да ти се усмихне Животът!

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: декември 04, 2011, 15:01:27 »

Здравейте!

Нека и аз се присъединя към Групата на Булките от Сливен!

Ние с годеника ми сме си от Сливен, но живеем в София. Само неговите роднини вече живеят в Сливен. Така че ще правим там сватбата. Сгодени сме от септ 2010. Поразглеждала съм някои неща от тогава, но вчера вече си определихме дата за сватбата. 7 или 8 септември 2012 г. Ще видим коя от двете дати е свободна за всичките места (и църква, и за гражданското, и ресторант). Малка сватбичка ще е - 70 човека някъде.

Надявам се да си помагаме, че нямам как много често да ходя до Сливен. Мислим сами да си я организираме - има време, а ако закъсам вече ще търся някоя агентка.
Оглеждам ресторантите и хотелите (имам 33-34 човека дето ще спят на хотел).

Има ли някой да ми каже някакви цени за Secret Gardens ?

Благодаря на всички за бъдещата помощ! Мислим да си направим сватбен сайт - само за гостите ни с информация за всичко (къде, кога, карти на местата, инфо за хотела, цени на хотела, за подаръци и т.н.) Понеже ние и двамата с това се занимаваме...и няма как да не си напраивм сайт за нас си. Направихме сайтове на толкова хора.. хихик. После в този сайт ще слагаме инфо и за бъдещите дечица и други важни моменти smile

Тук мисля да пиша за всичките си идеи. Дано да има и друга като мене, защото виждам че тук мацките вече се изпожениха, минали са си по реда... smile

Засега е това smile
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Публикации: 279

Love is in the air!!! ...

« Отговор #331 -: декември 13, 2011, 15:15:30 »

здравей mese4ka!
пиши на лични какво точно те интересува, с радост ще ти помогна  smile
наистина няма булки тук  cray
Активен
alincheto
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #332 -: февруари 17, 2012, 19:05:47 »

Здравейте, и аз съм една бъдеща булка от Сливен  smile Нашата сватба също ще е в Secret Garden през юли, все още до никъде не съм стигнала с организацията освен, че сме си запазили дата за ресторанта  smile Сега съм на тема рокля, обикалям магазини, разглеждам, но все още нищо не съм харесала:)
Активен
macituu
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #333 -: март 16, 2012, 12:29:10 »

Скоро никой не е писал тук ,но аз ще си задам все пак въпроса, какво ви е мнението за торти Шаклиян и по точно за сватбените в интернет немога да намеря сайт
Активен
mese4ka
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: март 16, 2012, 12:38:53 »

Да ти кажа, преди бяха много хубави тортите на Шаклиян. Последно време са ги развалили толкова, че не са вкуснички. Трябва да отидеш и да си купиш 1 парче от сладкарницата и така да пробваш. Ако не ти, то някой познат, който живее в Сливен.
Друга сладкарница, която ми я похвалиха, е Волонте. Лошото е, че не знам точно къде се намира, казаха ми , че е " в младост в един полицейски блок".

Ние май ще отлагаме сватбата, хич не сме са и заприготвяли с нищичко.
Активен
Dikush
Регистриран

Публикации: 1

Няма случайни неща !

« Отговор #335 -: март 17, 2012, 18:27:23 »

Здравейте и от мен ! Аз ще бъда булка през Септември и също съм от Сливен, Виждам, че вие сте доста напред с нещата. Аз все още нямам представа от къде да я захвана и се надявам, че тук ще намеря помощ. Благодаря предварително за което !  smile
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Публикации: 279

Love is in the air!!! ...

« Отговор #336 -: април 12, 2012, 08:55:48 »

Здравейте бъдещи булки. Ако можем с нещо да помогнем питайте  smile
Активен
mese4ka
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: май 03, 2012, 16:14:01 »

Здравейте, имам хубава новина, определихме дата за сватбата точна, решихме се, ще я правим! Казахме на моите родители. Този уикенд ще ходим до Сливен и ще кажем и на неговите родители. Остава да е свободна датата!!! Дано!! Искам да е 7 септ smile Ако има други булки за септ, да пишат тука, да си помагаме, че аз от София трудно ще се справя. Сега мъдрим кумата коя да ми е. Кумовете ни няма да са двойка, макар че щеше да е добре да са, но всеки от нас ще покани най-добрия си приятел. Ама аз имам 2 приятелки близки...и така. Дано ресторанта, който искам,  да е свободен smile
Активен
mese4ka
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: май 03, 2012, 22:28:00 »

Аз се извинявам, че пиша за пореден път. АКо някой има впечатления за ресторанта на Ара, моля да пише. И ако има приблизителните цени и дали има включена украса в цената. Благодаря !
Активен
Drebosache
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #339 -: юни 05, 2012, 16:49:56 »

Привет!
Да се запиша и аз в клуба на сливенските булки!  smile С годеникът ми сме от Сливен, но живеем в София и най-логично е да се оженим в родния ни град. Няма да е пищна и голяма сватба, още повече че имаме и дете smile Плануваме сватбата да е април догодина.
Преди малко поисках оферта от сикрет гардан за меню и цени за 50 души. Да видим какво ще отговорят?! Обаче се чудя каква е таксата в съвета?! Някой има ли представа?

Успех с приготовленията и дано да сме си полезни взаимно!  kiss2
Активен
mese4ka
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: юни 11, 2012, 16:27:16 »

Здравейте, някой може ли да препоръча гримьор и маникюристка в Сливен за сватбения ден?
Активен
Catkouta
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #341 -: юли 26, 2012, 21:33:33 »

Здравейте, момичета, за първи път пиша тук и се вълнувам Bravo И аз ще бъда сливенска булка. Е, поне засега такива са плановете Wink От Сливен съм. Аз съвсем наскоро се сгодих и още нямаме никаква яснота по сватбата, но знаете как е - аз всичко искам да си проверя blush Нямаме дата, даже кумове си нямаме girl_impossible Но май има време, защото сватбата няма да е по-рано от пролетта догодина.
Та..ще следя с интерес вашите истории и ви желая успех в подготовките pleasantry
А, Drebosache, моля те сподели какво са ти казали от сикрет гардан, че и аз се замислям за там good

И хайде да събудим този форум:) И вече бившите сливенски булки и настоящи сливенски съпруги - помагайте и споделяйте, минали сте по трънливия път give_rose
Активен
Elkis
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #342 -: август 01, 2012, 21:41:49 »

Хохохохо, момичета - да знаете за догодина 2013 преди Великден не може да се правят църковни сватби,
а Великден е на 5ти май. Аз резервирах Сикрета за 11-ти, а за 18-ти вече беше зает...
Активен
mese4ka
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: август 02, 2012, 11:32:38 »

Catkouta - първите ти стъпки трябва да са в посока - дата, в кой град ще е, ресторант, кумовете, църквата, да кажете на двата чифта родители, да се установи бюджета - оттам вече колко гости горе долу ще се канят. Почвате да обикаляте да си избирате ресторант. Ние сме в Сикррет Гардън, защото ни хареса отвън градината и тентата. Там ще сме - навънка. Иначе виж предишни мнения за други ресторанти. В Сикрет Гардън може и да направите изнесен ритуал - имат много красива бяла беседка много подходяща точно за ритуал. Ако се интересуваш - пиши ми ЛС, ще ти дам имейла си, ще ти кажа всичко, което знам. Ние от София си я организираме. Но някои неща са си от Сливен, няма как smile Ние сме на дата 7 септ 2012. Съвсем скоро!!! smile Успех ти желая, гледай да се насладиш на подготовката, да те изпълни с подходящото прекрасно настроение!
Активен
Catkouta
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #344 -: август 14, 2012, 23:14:00 »

Ето че сливенските булки се раздвижихме Bravo
Момичета, споделяйте какви други моменти сте имали около подготовката, за да зная какво ми предстои. Като чета из форума и се стряскам в какво се замесвам  pardon
значи 11.05. и 18.05. са заети в сикрет...със сигурност и седмиците след това заради баловете.
възможностите се стесняват crazy
но пък в това е чарът на организациите Girl_hide
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: