СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част

<< < (2/85) > >>

bori:
Спокойно,Ники!Повечето от нас са така,когато са подготвяли до голяма част сами сватбите си.Аз като си спомня колко изнервени бяхме малко преди това и колко се поздърпвахме за някои дреболиики,но всичко отмина и на самата сватба отидоха една усмихната младоженка и един много танцуващ младоженец.Просто всичките притеснения си заслужаваха,защото видяхме всичките си по-близки хора около нас.После остават спомените и удоволствието от това,което сте направили!
Много емоционална и готина сватба!И не спирай да се усмихваш и за миг! :*

maria_lakova:
Модератор:  :question: :question: :question:
 Момичета, темата не случайно е в раздел "Организация на сватбата", а не в "Кафе или чай". Моля тук да обсъждате само неща около сватбите, а другите теми в съответния раздел, седмичната тема или по друг начин!

Mariqnkata:
Ами щастливата дата на нашата  :svatba:е 30.05.2009. Запазихме си час в общината и църквата. Сега трябва да изберем и ресторант  :partytime:. Не сме уточнили изцяло броя на гостите, но грубо са около 80. Давайте идейки за хубаво място  @}->--

niksha:
Аз съм твърдо за "Национал" по-малката им зала е раскошна просто. Аз бях влюбена в нея , но нали ние сме повечко хора и трябваше да сме в голямата , която също не е лоша. Това е предложението от мен останалите момичета и те да казват  :*

bori:
Ами момичета аз съм казала доста неща по повод на организацията на сватбата.Безсмислено е да се повтарям.по-рядко ще пиша,защото не намирам какво ново да кажа,а  и вече донякъде имам и други вълнения.Беше ми хубаво да си споделям с вас за всичко!
Радвам се за Мариянка,че са си запазили датичка.Успешна подготовка!И много положителни емоции!Ако нещо има да ме питате-на лични!
Ники,много красива и емоционална сватба!
Цвети и на теб много хубави емоции с подготовката! :*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница