СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част
bandidi:
Искам да попитам Цвети, за кога е панирана сватбата?
Ники, избра ли си с каква косичка ще си, прическа де:)
katrin_sl:
Ники, мила, надявай се да си починеш след сватбата. Дните преди нея са най - изнервящите от многото ангажименти и напрегнати ситуации. В деня преди моята сватба бях пред нервна криза. Четири дни не бяхме яли и пили почти нищо, а на сватбата щях да припадна от глад. Така, че действай спокойно, а след това ще почиваш колкото искаш.
Миме, кога ще ни покажеш малкия красавец? Чакаме с нетърпение!
cvetito:
ееееееееее неееееееееее :'( :'( :'( моля Ви недейте така, тъкмо си намерих приятелчета от Сливен O_O Искам много да продължа да си пиша със вас :girl_cray2: :hysteric: Модераторите, моля ви направете нещо, нека да не се караме и сърдим :battle: Коя е новата темичка, която споменавате,че можем да си пишем ? :huh:
Момичета кога ще си направим срещичка, толкова ми се искаше да ви видя, а и да продължим да си пишем.....върнете сееееее :'(
Иначе по темата.......ако остана някой да я чете .... запазихме си датичка на 20.06.2009 , имаме си и ресторант "дева"......
ох желанието ми се изпари да пиша :'(
gucci коя е темичката, която си направила за нас?
katrin_sl:
Цвети, не бъди тъжна! Честито за датичката и ресторанта! аз ще бъда в Сливен тази седмица, така че може да се видим и да обсъдим подготовките на останалите булки.
Дидето:
Ей съседки искам да питам нещо може и да ме истриятмодераторите ама няма каде да питам я кажете при кой мога да отида на 3д в сливен и някакви кординати ако може да ми дадете
Навигация
[0] Списък на темите