СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част
norkiss27:
Здравейте момичета!Аз съм от Русе,но бъдещият ми съпруг е от Сливен и тъйкато гостите от негова страна са повече от моите и решихме сватбата да е в Сливен.Та така и започват моите проблеми защото се заех да си я организирам аз ,ресторант вече резервирах "Тайната Градина" за 31 август (2014),обаче и това че и двамата живеем извън България е още един проблем,и двамата знаем еднакво нищо какво и как и кой в Сливен.Затова моля виииии помагайте!
Незнам кой Dj да си наемем???
Говорих с един за който четох някъде че е много добър ,но ми обяви цена от 480лв,това ли е реалната ориентировъчна цена в момента имайки в предвид че той не е от Сливен и това променя цената,кажете моля ви,моля ви.....
Baffy:
Здравей! Опитвам се да ти пиша на лични, но нещо не ми се получава. Мисля, че за DJ извън Сливен горе-долу това е цената, питай все пак дали е за цялото тържество или за 5 часа с доплащане за допълнителни часове; пътните и нощувката е ясно, че със сигурност се заплащат - или поне едно от двете. Ако не е тайна, за кой DJ става въпрос по-точно? И аз в момента се чудя към кой да отправя заптване, дали да е от тук или от друг град, но нищо не съм предприела... а времето си минава.. :angry:
LofYou:
И аз се записвам при вас, като една бъдеща булка. Аз съм от Елхово а годеникът ми е от Сливен и сватбата ще е в Сливен. Миналата седмица си ходихме за да запазим ресторант и дата. Изкарахме невероятен късмет, че една събота се беше освободила в Secret Garden и веднага резервирахме. И така нашата дата е 27 септември, запазихме и в общината и църквата и сега остава като си ходим по Великден да потърсим DJ и фотограф. Изчетох темата обстойно и съм си набелязала някой имена така, че благодаря на всички които споделят тук впечатления :girlhide:
zila:
Сватбата ми се отменя...и сега след като осъзнах това се сетих за капарото което съм дала, ако някой иска датата 07.06.2014 в Secret Garden моля да ми пише на [email protected] .
patence:
Здравейте момичета,
Да се запиша и аз в тази темичка. Нашата сватба също ще е в Сливен в Тайната градина Май 2015 и започваме малко по малко да мислим за организацията. Чудих се къде може да се направи хубава сватбена фотосесия... :wedding: :P
Навигация
[0] Списък на темите