СВАТБА В СЛИВЕН - 3 част

<< < (83/85) > >>

sidjeik:
И моите нокти са УЖАССССС   ohmy  :) Исках да попитам къде правят хубави букети в Сливен :)

miki_8:
Привет момичета,

нашата сватба вече мина и вече сме семейство  :weddingday:
Изцяло се доверих на агенция "Романс" и искам да ви кажа, че всичко беше страхотно.
Екипът е страшно готин, правят всичко както ти искаш- невероятни са !
Препоръчвам ги на всеки, който му предстои сватбено тържество.
Букетите бяха чудесни( ще ви кача снимки, за да се уверите в това).
Благодаря, Иренка за отношението към нас и за добре свършената работа.
Момичета ТЯ е сватбен агент мечта !!!

sisimakeup:
Здравейте, скъпи булки. Ако може да ви се представя аз съм Сиси Димова и съм професионален гримъор. Ако не е досадно нека ви постна един линк към моята страница на тема - Какво е сватбен грим и защо трябва да се доверим на професионалист?  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=636521909708979&id=425841890776983 Искам да кажа и няколко думи за себе си. Занивама се с грим от како се помня, още от детска възраст обожавах да гледам майка си как се гримира за работа, след това бях в художествена паралелка 7 години, прадядо ми е бил художник и с това е изкарвал прехрана си- от тук аз смятам, че имам усет към грима. Опредлено не мога да нарека себе си все още професионалист имайки предвид, че професионално се занимавам с грим от 1 година и половина, но мога да кажа, че съм личност която има желание да се развива, старая се, полагам всички усилия в тази насока. Старая се да предлагам възможно най- високо качество на професионална козметика. Много е важна направата на един грим да бъде с наистина професионални и утвърдени фирми, да отговарят на високите резолюции в медийните технологии, да издържа повече от 18 часа ( а не да ви се насъбере след 2-рия час сенките на клепача). Скъпи дами, с най- голямо удоволствие ще посрещна вашите питания свързани с предстоящия ви сватбен ден било то с прическа, грим, маникюр, педикюр. Смятам, че работейки в тази сфера мога най- точно да ви насоча. И последно, това е моята страница и фейсбук, където може да разгледате работата ми, където може да общуваме, както и да уговорите вашия час за грим за какъвто и повод да е. Заповядайте: https://www.facebook.com/pages/Beauty-MakeUp-By-Sisi/425841890776983 също и: https://www.facebook.com/profile.php?id=100006479340786 Всичко хубаво и до нови срещи! :)

iren_romans:
Цитат на: miki_8 в септември 13, 2013, 11:11:35

Привет момичета,

нашата сватба вече мина и вече сме семейство  :weddingday:
Изцяло се доверих на агенция "Романс" и искам да ви кажа, че всичко беше страхотно.
Екипът е страшно готин, правят всичко както ти искаш- невероятни са !
Препоръчвам ги на всеки, който му предстои сватбено тържество.
Букетите бяха чудесни( ще ви кача снимки, за да се уверите в това).
Благодаря, Иренка за отношението към нас и за добре свършената работа.
Момичета ТЯ е сватбен агент мечта !!!

Благодарим Ви безкрайно много за милите думи и за доверието.За нас беше чест и удоволствие да организираме вашата сватба и да бъдем част от нея!
Поздрави!
Ирена

sidjeik:
Всичко мина най-после  :danceg: !!! Страшно съм благодарна на целия екип на Р-т Secret garden, на водещата Роси Колева и на Видеото- BorDik!!!  :)))

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница