Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:20:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: На колко години станахте МАМА (тати)?!  (Прочетена 62080 пъти)

Diavolinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

В очакване на празниците :)

« Отговор #75 -: декември 03, 2008, 20:49:48 »

Diavolinkata, не мисля, че грешиш относно материалната страна, но пък аз си мисля, че колкото имаш, толкова ще харчиш, ако го има малкото човече със сигурност ще успееш да му осигуриш всичко необходимо.
Бях на 23 когато разбрах, че ще имаме детенце и на 24 родих. Не знам дали е рано или късно, но важното е да се чувстваш готов и щом наистина го искаш, какво значение има, че ще е с 2 години примерно по-рано.
Пък и ще си по-млада мама Wink

digita, идеята да съм по-млада мама и на мен ми харесва, разбира се и милото трябва да е съгласен да е млад татко  tease А за материалната страна на нещата го казвам, защото това усещане, за което ти говориш- да си готова, при мен идва (не на 100%, разбира се!) и с финансовата сигурност  crazy Нещата при мен стоят горе-долу така: искам, даже много, но се притеснявам да не избързам. Трябва да съм убедена, че ситуацията е възможно най-близка до съвършенството, за да дойде бебчо на хубаво и нищо да не му липсва! Да има мама и тате, които се обичат и са заедно в добро и лошо, които да го гледат и да могат да му датат всичко. И понеже в милото си съм сигурна, остава другата (по-маловажна, но все пак) част. Това е  pardon
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: декември 03, 2008, 21:42:34 »

Милички, само напомням, че малко се отклонявате от основната идея на темата и отивате в другата - "Кога сме готови за бебче?" Wink
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #77 -: декември 03, 2008, 21:50:18 »

Аз пък съм Тати на 37 за първи път. И се чувствам все едно съм на 27 . И аз като по-голяма част от Вас изчаквах момента  да имам всичко, от което се нуждае Бебчо. Е няма такъв за съжаление . Не чакайте, но и не избързвайте ! В крайна сметка когато дошло !
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: декември 03, 2008, 22:54:29 »

Аз пък съм Тати на 37 за първи път. И се чувствам все едно съм на 27 . И аз като по-голяма част от Вас изчаквах момента  да имам всичко, от което се нуждае Бебчо. Е няма такъв за съжаление . Не чакайте, но и не избързвайте ! В крайна сметка когато дошло !

Честито!!! yahoo
Така е, наистина няма най-добър или точен момент!!! good

Моята половинка стана ТАТИ за първи път на 28г. и половина, трудничко свикна да е тати, но вече се справя чудесно и с бебо много се забавляват puppets Boy Baby_b и ми е толкова мило като ги чуя да се смеят двамата с глас!!! girl_in_love good danceg
Аз, как вече съм казала, станах мама на 26г. и половина
Активен
digita
Сватбен ГУРУ
Публикации: 715

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: декември 05, 2008, 10:20:50 »

albena30, това е прекрасно. Винаги съм мечтала за 3 дечица. Дай боже и аз да имам това щастие когато съм на 38.
Активен
Bebe_chaka
Ентусиаст
**
Публикации: 148

« Отговор #80 -: декември 05, 2008, 10:27:28 »

Аз ще съм навършила 21 като стана мама, а термина ми е около рожденния ден на таткото - 25.тия или малко след него  Bravo
Активен
Мими Рашкова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 562

Едно щастливо семейство!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: декември 13, 2008, 22:19:15 »

Когато родих моята дъщеря бях навършила 23 години. Таткото ни също е на 23  good
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: януари 23, 2009, 10:05:00 »

Аз съм от тези които са бързали - станах мама за първи път на почти 20 без 1 месец, а сега /надявам се/ ще бъда на 25, ако се потвърди бременноста ми. За това няма години, има усещане за готовност, понеазтака мисля, всеки сам решава за себе си и разбира кога е готов .Но наистина недейте да изчаквате много, защото после кариерата надделява и никога няма време. Аз малката беше на 6 месеца като я оставих баба ми да я гледа и се върнах на работа, защото трябваше. И това нее добре, защото много моменти от детството й  съм пропуснала.................
Активен
zlatomira__
Професор
Публикации: 457

Обичаме те малко Мишленце

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: януари 23, 2009, 11:10:30 »

аз на 21 станах мама smile
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: януари 26, 2009, 10:59:22 »

А, Златомира bye

И аз на 21 smile Готова се чувствах, а и бебето не стана случайно, искахме го. Не съжалявам изобщо, е, добре де, може би първите 1-2 седмици след като родих малко се чудих защо ми беше точно сега да го правя, но после всичко си дойде на мястото. Аз от доста време си мечтаех за бебе и сега вече съм сигурна, че не съм сгрешила, точно това искам да правя. Искам да отгледам детето ни, искам да го превърна в здрав и пълноценен човек.
Активен
shaska
Сватбар
Публикации: 238

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: януари 30, 2009, 10:50:24 »

тепърва ще ставам мама...аз съм на 26, а таткото *INLOVE*ни е на 25
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #86 -: февруари 02, 2009, 21:04:55 »

Дай Боже всичко да е наред и като родя ще съм на 27, а таткото на 28   danceg
Активен
ками
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Алекс

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: февруари 03, 2009, 01:12:11 »

аз станах мама на 27 и половина а тате на 29 и половина
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: февруари 03, 2009, 01:30:32 »

Първия път бях на 27, а таткото почти на 26. Сега живот и здраве на 31 ще си имаме и второ малко съкровище. Наистина за това точна възраст няма, просто трябва да се почуствате готови... heart heart heart
Активен
vanichka_1979
Регистриран

Публикации: 4

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: март 05, 2009, 22:37:09 »

миличка за това възраст няма когато се почувстваш готова аз например родих на 25,колкото по-рано според мен толкова по-добре,така след време като пораснат и ние ще сме още млади yahoo
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: