Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:18:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: На колко години станахте МАМА (тати)?!  (Прочетена 62078 пъти)

bebZz
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #45 -: ноември 17, 2008, 11:22:34 »

Еми и аз съм на 19, макар че докато бебо дойде ще са 20. Моите родители са били мъъничко по-големи, но още са заедно и се обичат и много ме подкрепят. За разлика от неговите - те са разделени и твърдят, че сме луди.  cray Поне разбрах кои са ми истинските приятели и макар повечето да не одобряват, ни подкрепят, а и ние адски много си го искаме!  heart  Wink
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: ноември 17, 2008, 12:46:29 »

Важното в случая е, че го искате и двамата. Не обръщай внимание на другите хора. Всики си има различно виждане по въпроса. важното е ти да се чувстваш добре и да си щастлива, а какво по-голямо щастие от едно малко ангелче, плод на вашата любов smile
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #47 -: ноември 17, 2008, 12:57:43 »

Аз сега съм на 27 години, във втори месец, живот и здраве ще стана мама около рождения ми ден, така че няма да пиша на 27 или 28 още smile

bebZz поздравления за бебчето, хич не се връзвай на никакви коментари, моите родители са ме направили на 18 и двамата и съм много щастлива с млади и готини родители, а другото си се нарежда ако се обичат хората и са амбициозни.  give_rose
Активен
silvani
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: ноември 17, 2008, 15:24:42 »

bebZz поздравявам те за постъпката ти...аз родих на 19 години. Не обръщай внимание на хорските приказки. Най-важното в случая е, че детето е желано от двама ви. Обичайте се и се подкрепяйте и занапред и хич да не ти пука...
Активен
Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #49 -: ноември 18, 2008, 01:21:06 »

Малеееее изчетох постовете и почти се бях отказала да пиша....забременях на 32 родих на 33 май аз съм бабушката тука tease Има си природни закони които трудно могат да се нарушат т.е. самката дълго търси самец в дивата пустош и като го намери му се отдава....И при хората като попаднеш на човек за когото смяташ че би бил добър баща на децата ти много много не му мислиш...имаш ли жилище,кола кариера... Кураж на всички които мислят че са закъснели...
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: ноември 18, 2008, 12:20:59 »

Малеееее изчетох постовете и почти се бях отказала да пиша....забременях на 32 родих на 33 май аз съм бабушката тука tease Има си природни закони които трудно могат да се нарушат т.е. самката дълго търси самец в дивата пустош и като го намери му се отдава....И при хората като попаднеш на човек за когото смяташ че би бил добър баща на децата ти много много не му мислиш...имаш ли жилище,кола кариера... Кураж на всички които мислят че са закъснели...

А, Веси, не си само ти, аз тези дни ще стана на 29 и като гледам колко съм несериозна в бебеправенето sad, може и аз до 32 така да си я откарам  Wink Поне ме успокои, че не е толкова страшно явно да станеш мама и след 30-така, защото на мен ми се е набило като някаква фикс-идея в главата, че до 30 задължително трябва да родиш 1-во дете и сега взех да се чувствам като на състезание с времето  crazy и да го възприемам като някакво задължение едва ли не, защото 30-те неумолимо се приближават, което пък от своя страна ми уби желанието за бебче, голяма тъпотия.
Но човек наистина не знае какво ще се случи в главата му някой ден, затова на който му се е случило и чувства, че го иска - да не съжалява и да не мисли, че бил много млад и не бил моментът подходящ.

Та, моето мнение е, че тези неща са Божа работа - bebZz , щом Бог е решил да ви изпрати този прекрасен подарък сега, независимо, че си на 19, значи моментът е правилен - обичате се, искате го и двамата - какъв по-подходящ момент от това!  good Понякога само тези 2 неща са достатъчни!   heart heart heart
Активен
nudi
Любопитен
*
Публикации: 46

« Отговор #51 -: ноември 18, 2008, 16:27:58 »

Аз станах мама на 25години! А сега съм на 29 и до 4месеца моето бебе ще си има компания ! smile
Активен
Lilito
Новак
*
Публикации: 8

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: ноември 18, 2008, 23:30:17 »

Аз станах мама на 21 години.
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: ноември 19, 2008, 00:50:45 »

аз станах майка на 21 smile все още съм на толкова!Никой ли няма да пита на колко е таткото...и той е от значение smile моя мъж стана татко на 30!
Активен
Isabel
Сватбар
Публикации: 297

« Отговор #54 -: ноември 19, 2008, 13:58:44 »

аз станах майка на 21 smile все още съм на толкова!Никой ли няма да пита на колко е таткото...и той е от значение smile моя мъж стана татко на 30!

Сиска, аз точно това писах в моя пост по-горе! Зависи и татито кога се чувства готов. Аз го врънках моя за бебе от 23 годишна! tease Ама чак като стана той на 26г. се реши! beating beating Стана тати на 27г. heart heart
Активен
virgin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 573

Вече съм мами на две малки мадами!

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: ноември 19, 2008, 14:17:44 »

Да се изкажа и аз. blum
Станах мама на 24 години, а татито - на 33. good
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: ноември 19, 2008, 14:22:52 »

Аз съм на 21, а мъжа ми е на 28, още не сме мама и тати, но се надяваме да стане преди да е станал на 30  blum
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: ноември 19, 2008, 15:29:36 »

Ние много си мечтаем догодина да започнем с бебеправенето. След сватбата. То, да си кажа честно, още сега ни се иска, но все пак ще почакаме до догодина, малко да си стъпим на краката. Аз ще съм на 22, а милото на 21.
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: ноември 19, 2008, 15:33:57 »

аз да кажа за нашия татко, че себе си се изтипосах, че ще съм на 23, ама за него нищо  tease Та нашият тати ще е на 30, когато се роди нашето бебче  Girl_hide
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: ноември 19, 2008, 15:35:47 »

Живот и здраве бебчо като се роди аз ще съм на 21 все още smile , а съпругът ми ще е на 28  Bravo
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: