Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 01:08:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бургас - 3 част  (Прочетена 159893 пъти)

niksha
Сватбар
Публикации: 271

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: декември 19, 2008, 00:44:27 »

сладурки искам да ви попитам нещо.... утреръгвам на обикока за подаръчета за гостите , каде да ги търся в булченските магазини или по сватбените агении? По принцип търся нещо от рода на кутиики с бонбонки завързани с панделка и пеперудка отгоре. ще съм ви много благодарна ако ме упътите нещо
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: декември 19, 2008, 10:03:28 »

сладурки искам да ви попитам нещо.... утреръгвам на обикока за подаръчета за гостите , каде да ги търся в булченските магазини или по сватбените агении? По принцип търся нещо от рода на кутиики с бонбонки завързани с панделка и пеперудка отгоре. ще съм ви много благодарна ако ме упътите нещо
Може не само там където си писала, а и в магазините за подаръци - на "Богориди", на ъгъла срещу "Св. София" има магазин за кристал, но има  и други неща. За тези се сещам, сигурно има още много.... Дано съм била полезна и успех, после да се похвалиш.
  И Plamik ,ако те командитровът на някъде за кога можеш?
Ами чувам нещо за 25.12.  bad За 26.12 за среща и на мен по ми допада, нека обаче и Капризчето да каже дали и е удобно!
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: декември 19, 2008, 18:09:48 »

Тъй ка`т гладам , то май-май никой не остана за 25-ти tease.За 26-ти ли остава тогава? pardon
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: декември 19, 2008, 20:21:02 »

Сладки, аз ще имам повече яснота - най-късно в понеделник и ще ви кажа. Стискайте палци, че........ми се  bad bad bad bad bad bad bad от тъпанари....
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: декември 20, 2008, 13:42:06 »

Мацки, сори че чак сега пиша, но от 2 дни купони не мога да си намеря главата къде е blush Та сега малко се посъбудих и веднага седнах да ви пиша. До колкото разбирам на 25.12 на никой не му е удобно. Аз мисля че ние ще останем в Бургас до 27.12, така че ако нещо не се обърка за 26.12 съм на линия. Ние живеем в центъра, близо до църквата Св. Св. Кирил и Методи(дано не греша името) и общо взето само центъра ми ясен, та ако може някаде там да се видим  blush 
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: декември 20, 2008, 13:44:44 »

yahoo Bravo Ами май тогава остава за 26.12 към обяд...Я мамата на Точи, Точковата мама да каже долу- горе как са им храненията и да се разберем за час blum
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: декември 20, 2008, 13:50:39 »

Точко`с мадър веднага отговаря, че не знае, защото режима на хранене за деня става ясен от сутринта. Уговаряйте се, и аз или ще позакъснея, или ще дойда навреме.
Примерно нещо от рода на 13ч на часовника, или ако капризчето не го знае пред църквата???
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: декември 20, 2008, 15:30:17 »

Момичета, за мое огромно съжаление ще се наложи да пропусна срещата.  cray cray cray cray Извинявам се на всички и ви пожелавам да си изкарате страхотно!
Злате, с теб ще се чуем за......
Целувам ви всички!
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: декември 20, 2008, 17:10:39 »

Точко`с мадър веднага отговаря, че не знае, защото режима на хранене за деня става ясен от сутринта. Уговаряйте се, и аз или ще позакъснея, или ще дойда навреме.
Примерно нещо от рода на 13ч на часовника, или ако капризчето не го знае пред църквата???

Часовника е пред хотел България нали? Там до общината? Ако е това го знам, защото мъжа ми каза че това е най-популярното място за срещи в Бургас. Ако е друг часовник, кажете къде точно и ще го намеря smile
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: декември 20, 2008, 17:26:39 »

Часовника е пред хотел България нали? Там до общината? Ако е това го знам, защото мъжа ми каза че това е най-популярното място за срещи в Бургас. Ако е друг часовник, кажете къде точно и ще го намеря smile

good Точно това е
Активен
desy
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: декември 21, 2008, 14:11:54 »

Здравейте, момичета!
За гримьор мога да Ви препоръчам едно момиче, което работи до Пикадили. Казва се Вяра и за моята сватба ме гримира страхотно. Точно така, както исках да изглеждам.
След като отидох на пробен грим толкова ме харесаха, че доста от моите приятелки ходиха и те при нея за грим за сватбата ни и тя на никой не отказа, а в същото време изглеждаха всички различни. Освен това от 12 часа на обяд грима ми не мръдна до 5 часа на другата сутрин. Единственото, което си слагах беше гланц за устни.
Ако се интересувате мога да Ви пусна кординати.
Активен
ina_lemon

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: декември 21, 2008, 18:52:22 »

И така да обобщим

26 декември - петък - 13ч на Часовника на общината /или пред х-л България за Капризчето/

ХО ХО ХО

Може да седнем после на пицария Палас, на СДС-то, че там има големи маси , а може и да не седнем там, разбира се, ха ха ха......  Айде повече бургазЪлийки да дойдат този път, може пък Дедо Ви Коледа да намине да раздава подаръци..... а може и да не намине, ха ха ха....
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: декември 21, 2008, 19:16:17 »

А пък на мен Дядо Коледа ми обеща ако слушам да направи всичко възможно да дойда! Сигурно ви писна от мене с ще дойда, няма да дойда, ще дойда....ама така е - напрежение и тръпка трябва да има.  banana Хайде целувки от мен!
Активен
ina_lemon

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: декември 21, 2008, 19:18:23 »

Мляс и от мен и нали все ми викаш да цункам Точ по нааканато дупе, ми я ела сега да го цункаш ти, че такъв самосвал е ..... в пампата, че свят ми се зави
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: декември 21, 2008, 19:31:08 »

Първо да кажа - Ина, това бебе не знам от къде си го намерила, ама всеки път като го видя се пукам от смях...много е готино...

За срещата - за сега съм там good Плами - стискаме палци да си свободна и в Бургас на 26.12. Хайде и другите да казват, че не остана времеееее
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: