Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 01:16:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бургас - 3 част  (Прочетена 159905 пъти)

plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: декември 18, 2008, 15:57:07 »

Ама как да не е правилно мястото, мацка!!!!! Аз лично ще се радвам да се видим...хайде всеки да казва дали това време му е удобно за свиждане  laugh.  Макар да има вероятност да ме командироват, но ще видим.....давайте офертите.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: декември 18, 2008, 16:11:29 »

Ми на 25.12 по някое време когато кажете. Ние ще пристигнем на 24-ти и няма да е удобно да изчезна веднага.  blush Там няма да имам нет, но съм с 3 мобилни телефона, така че все ще се намерим  tease
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: декември 18, 2008, 16:14:32 »

Ако искаш прати тел на лични. За да можем да се разберем за час и място. Аз пак казвам има вероятност да ме командироват, но ще направя всичко възможно.....
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: декември 18, 2008, 16:23:58 »

beating И аз какво ще правя с "нашата работа" като те командироват...Сама ли да я свърша??? Аз на 24.12 съм си в Бургас и каквото кажете... Пък и ще трябва да се виждам с една позагубила се булка да и давам материалите shok
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: декември 18, 2008, 16:26:35 »

Мацка, ще измислим нещо с "нашата" работа - СПОКО. Казвам само какви слухове долавям да витаят около моята персона на работа. Разберете се за среща аз ще кажа по-късно кое как при мене.  air_kiss
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: декември 18, 2008, 16:52:27 »

Аз съм в отпуск  danceg , проблемът ми е само, че точно 24-ти и 25-ти са най-натоварени за милото и магазина му за фойерверки и съм плътно там да му помагам  blush Ама като се уговорите нещо, ще гледам да се освободя за час-два и да скокна да ви видя... Така е то - хората празнуват, ние работим, ама какво да се прави...  smile
Е, ако е лудница, няма да ми е удобно много да изчезна, ама  може и да успея да се включа.
Пък и Капризчето да не е всеки в Бургас  smile

skylife , ама и ти си лошо човеченце, значи  blum, мислиш, мислиш гениални сватбени идеи, после търсиш "черноработници" да я реалзират lol Ако не си токова идейна, сега нямаше да си блъскаш главата с помощниците  blum Ама бургаски талант, можеш ли да го озаптиш  Wink
А между другото, булката къде се покри?
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: декември 18, 2008, 16:56:59 »

Амиии - за булката незнам, последно имаше някакъв проблем с PC-то - а за "нашата работа" - тя не е свързана с подготовката...Аз почти съм готова с всички покани и една част от картичките за потвърждение...така, че черноработниците blum или няма да имат никаква работа или съвсеееем малко blush
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: декември 18, 2008, 17:05:00 »

А гуууу, а гаааа, гъррррръ и прочие ... сори, ама тва чувам от известно време насам и по-лошото е, че и аз това говоря, ха ха ха   Айде, уговаряйте се да видя дали ще мога и аз да довтасам със или без пълнеж. 24 - не мога никак, то ще са подготовки, после обиколки по бабите , Петър по традиция се прави на дедо ви Коледа от Пиротска 21 тъй че тогава съм аут ъф спейс.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: декември 18, 2008, 17:09:29 »

Агууу и на теб - ми айде на 25.12 на обяд
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: декември 18, 2008, 17:48:17 »

и аз не съм много сигурна точно за 25-ти, че малко ще е "натопорчено" положението точно този ден- много празници, много маси , много нещо........  =]Така, че и за мен не е много сигурно.След това до 05.01 догодина съм свободна и мога. Ще предам на издирваната булка за срещата- ако тя може да дойде .
А skylife  , ти го кога си си в Бургас , че все пак може да повторим срещата, за да видя на живо шедиоврите ти, и да крада идеи  tease
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: декември 18, 2008, 18:11:33 »

Sorry 4e pi6a na latinica, ama tel. ne poddurja BG-ta kakto kazah-na 24 sum tam. Ami ajde na 26-ti togava? Vse pak da vlezem v ramkite i na misskapriss. To ina4e nie vinagi moje da se vidim
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: декември 18, 2008, 18:14:37 »

Аз съм за 26-ти. Щото и аз като Ниа съм малко ангаже, то са коледни софри, то са Христови дни и мале мила. Айде на 26-ти, Капризчето до кога ще е в Бургазъ?
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: декември 18, 2008, 20:36:45 »

Ами тя пише, че е от 24-ти до 26-ти. Ако е на 26-ти - трябва да си каже кога и е удобно
Активен
Diavolitsa
Професор
Публикации: 373

« Отговор #283 -: декември 18, 2008, 22:01:14 »

Ео тук съм. Имаме някакъв проблем с компютъра и е на ремонт. Сега "крада" малко от съседите и идвам да ви видя. Ако се разберете за 26 Надето ще ме информира, ако не мога да влизам. Злате с теб със сигурност ще се видим. Айде бягам да не се сърдят тука. Чао.....
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: декември 18, 2008, 22:47:13 »

funnytooth funnytooth funnytooth....... та аз докат седна да ви предам , че Diavolitsa може за 26-ти тя намери начин да ви "светне" по въпроса(и охлювите избягаха). А аз да питам ако остане за 26-ти може ли да е някъде по обед поне? blush
 И Plamik ,ако те командитровът на някъде за кога можеш?
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: