Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 01:15:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бургас - 3 част  (Прочетена 159900 пъти)

kpacmaBu4ka
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: октомври 06, 2008, 10:05:03 »

Много си права  good Факт е, че на нашата сватба аз не седнах, а милото почти... Но пък и нашите гости са си купонджии smile
Активен
ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: октомври 06, 2008, 10:07:54 »

Както казва една съфорумка:"Какво е сватбата?  Купон, от който си тръгваш с един пръстен повече!"  tease
banana banana banana banana Аз я познавам тая съфорумка, наскоро се сдоби с един Точ, нали  funnytooth funnytooth funnytooth
Активен
siolina
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #47 -: октомври 06, 2008, 10:56:18 »

наистина за да има купон на сватбата трябва всички да участват DJ дава тон, но останолото зависи от младоженците кумовете и гостите. аз съм мн доволна от DJ Драго той на нашата сватба каза така:" вие очаквате купон от мен , но същото очаквам и от вас " и беше мн прав. пускаше всичко според настроението на гостите, но и те участваха мн в избора на музика. но всяка сватба е различна както и хората и мненията. важното е на младоженците да им харесва сватбата и да не са разочаровани от някого в този ден. и без това този ден е толкова кратък, че чак ми се иска да имаше още малко...
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: октомври 06, 2008, 11:06:55 »

banana banana banana banana Аз я познавам тая съфорумка, наскоро се сдоби с един Точ, нали  funnytooth funnytooth funnytooth
Да бе мацка за същата съфорумка става въпрос!!!  tease tease tease

siolina и на нас ни беше Драго и съм много доволна. Усети гостите и пускаше музиката, която им е на сърце.
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: октомври 06, 2008, 12:39:29 »

Нашият ди джей също си пускаше всякаква музика както се бяхме договорили , нямаше недоволни, за всеки имаше любим стил...Но въпреки това ме издразни с някои неща diablo
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: октомври 06, 2008, 21:30:27 »

Момичета,вие от къде си поръчахте вашите погачи и колко точно на брой погачи ми трябват? blush
Активен
ni_kol
Новак
*
Публикации: 12

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: октомври 06, 2008, 22:00:02 »

Момичета,вие от къде си поръчахте вашите погачи и колко точно на брой погачи ми трябват? blush
Здравей, амелиа!
Ние имахме две погачи. Едната носихме в църквата и после с нея ни захранваха в ресторанта, а другата беше за ритуала с разчупването.
Поръчахме ги директно в хлебозавода, но не сме доволни нито от обслужването, нито от изпълнението. Бих ти препоръчала да питаш в някоя фурна или в Била. Не знам за Бургас, но в Била в София (Младост) ни направиха страхотна пита като канихме кума.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: октомври 07, 2008, 07:31:26 »

Ами да - в Била става. Друго място - като тръгнеш от Стоматологията към паметника надолу, от страната на Стоматологията малко по- надолу има една закусвалничка - продават кифли и т.н., та там правят и питки. Аз съм доволна. Има и едно друго място като застанеш на кръстовището на Новата поща и хванеш пътя нагоре към Морската, първата пресечка вдясно и малко по- нататък има хранителен магазин в един блок, там правят питки.

И друго място - има една пекарна Джи Ел Пи ама не знам къде е точно.
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: октомври 07, 2008, 08:37:33 »

Ами да - в Била става. Друго място - като тръгнеш от Стоматологията към паметника надолу, от страната на Стоматологията малко по- надолу има една закусвалничка - продават кифли и т.н., та там правят и питки. Аз съм доволна. Има и едно друго място като застанеш на кръстовището на Новата поща и хванеш пътя нагоре към Морската, първата пресечка вдясно и малко по- нататък има хранителен магазин в един блок, там правят питки.

И друго място - има една пекарна Джи Ел Пи ама не знам къде е точно.

Ние от тази закусвалня до стоматологията ги бяхме поръчали. Поръчахме 1 за църквата и 2 за ресторанта и накрая се оказа , че за църквата не ни трябваше crazy
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: октомври 07, 2008, 08:44:37 »

Еми - ние поръчахме 2 - една за църквата и една за ресторанта. В църквата отчупиха 2 хапки от питката, а в ресторанта си ползвахме питата за захранването и за разчупването pardon
Активен
kpacmaBu4ka
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: октомври 07, 2008, 09:09:18 »

Нашите бяха две - и двете за ресторанта - за захранването и разчупването. От църквата казаха че няма нужда да носим погача там. Поръчахме ги от едни познати, имат фурна в градинката зад училище Братя Миладинови (ако не са се преместили вече).
Активен
siolina
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #56 -: октомври 07, 2008, 10:03:39 »

ние имахме само една погача , която ползвахме в ресторанта и за захранване и за чупене.в ресторанта имаше оферта и те ни я поръчаха. но иначе ако не бяха те щях дя поръчам на ЗИЯ ( Джейлпито) имат няколко хлебарни в Бс и са им красиви
Активен
limonada
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #57 -: октомври 07, 2008, 16:35:12 »

днес ни подариха екскурзия до Венеция от 1 до 5 декември с директен полет ууууууу  yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo
медицинските не сме направили още  beating
Активен
limonada
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #58 -: октомври 07, 2008, 16:40:50 »

http://www.mirenabg.com/mirena/shop/products/1220885834/#  ето я но моята е слонова кост и е мааалко по различна
Активен
desy
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: октомври 08, 2008, 14:57:30 »

Момичета искам да кача няколко снимки в сватбения си албум, но са големи и не става. Може ли някой да ми помогне?
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: