Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 01:02:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бургас - 3 част  (Прочетена 159888 пъти)

ivana
Сватбар
Публикации: 284

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: септември 29, 2008, 07:51:55 »

Ние неискахме да разкарваме много гостите в студа (все пак беше 9.февруари) и от гражданското отдохме в църквата "Св. Иван Рилски" до новия свободен и от там директно в "Аква"-та.
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: септември 30, 2008, 09:56:40 »

Здравейте момичета , аз май не съм писала след сватбата в темичката ни...
На кратко ще кажа , че мина всичко перфектнo и съм много благодарна , че печеше слънчице и нямаше едно облаче на небето *YAHOO*Беше последния топъл ден на септември! Всичко беше идеално, от Мирена са страхотни да знаете! Такава украса на изнесения ритуал ни бяха спретнали , просто не ми се тръгваше от там! В ресторанта също всичко беше прекрасно , нашата маса беше с безброй мигащи лампички, после разбрах и че всички гости бяха я харесали , намираха я за нестандартна и въобще бяха много доволни от всичко ! Много искам да похваля и гримьорката си Мирослава , която ми направи убийствен грим и блестях от всякъде, както и на фризьорката ми Мария от Изгрев! Снимкте са в албума ми , много съм доволна от фотографа! Здравко от сарикови, както и от Сарикова за цялото филмче! Въобще не съжелявам , че им се доверих , една забележка нямам! Всичко мина толкова бързо , като на сън, но съм много щастлива и гостите се забавляваха от сърце!

« Последна редакция: септември 30, 2008, 10:23:31 от Luv4e » Активен
silvia_b
Регистриран

Публикации: 6

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: септември 30, 2008, 22:40:18 »

Честито на Лъвче и Хари! Да сте живи и здрави и все така влюбени! Разгледах ви албума и не се и съмнявам, че сте си изкарали прекрасно най-вълшебния ден в живота! Всичко добро!
Активен
limonada
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #33 -: октомври 01, 2008, 11:55:09 »

ох и аз съм с Мирена като украса и организация и Сарикови
Активен
ivana
Сватбар
Публикации: 284

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: октомври 03, 2008, 08:15:42 »

Лъвче честито и от мен.Снимките са прекрасни а празника още повече!!
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: октомври 03, 2008, 16:08:07 »

Благодаря Ви silvia_b и ivana за милите думи! give_rose
limonada ще останеш доволна , гарантирам ти  girl_wink А с кой DJ ще сте?
Активен
limonada
Любопитен
*

« Отговор #36 -: октомври 04, 2008, 16:19:40 »

ооо аз знам  Мирена са страхотни професионалисти -вси4ки съм им поверила и не6тата ми са страхотни за роклчта да не говорим.
Григор 6те е DJ
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: октомври 04, 2008, 17:08:30 »

Мацки, аз малко по никое време и Златето не знае, ама ние утре 05.10 неделя имаме среща в сладкарница "Неделя" на бул. "Хр. Ботев" в 10.00 часа. Ако има и друг свободен да заповяда. Предполагам Златето няма да има против.
Активен
Diavolitsa
Професор
Публикации: 373

« Отговор #38 -: октомври 04, 2008, 17:18:43 »

Бургаски булки бързам да споделя с вас емоциите, които ме връхлетяха след като току що изгледах 2 DVD-та от сватби (съвсем пресни). Искаааааам да съм булкааааааааааа yahoo yahoo yahoo.

И по същество:

- Г-жа Сарикова - много хубаво оформено DVD. Много ми хареса всичко, обаче имаше доста изтървани моменти, като разбулването на булката от младоженеца и взимане на пилето от кума  например.
- DJ Джорджи  bad bad bad. Пълен отврат, поне за мен. Много приказване в стил спортен коментатор.
- Няголови - DVD с много аматцорско качество. Размазване при всяко местене на камерата, но поне е заснимано всичко.
- DJ Киро- по-малко говорене, но адски неподходящо облечен за сватба.

Просто исках да споделя с вас. Дано съм полезна.
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: октомври 04, 2008, 20:08:01 »

limonada Аз го познавам Григор girl_wink

Diavolitsa Джорджи и при нас се изложи... Това ми е единствената забележка и критиката ми е изцяло към него , малко ме разочарова , така , че момичета НЕ ви го препоръчвам!!! lacnl8 А имах големи очаквания , ако трябваше сега да избирам не бих го избрала, но няма значение...

Но за видео горещо препоръчвам Сарикова , дано да имате късмета да е самата Дарина Сарикова , както в снимането така и в монтирането girl_wink
« Последна редакция: октомври 04, 2008, 20:09:43 от Luv4e » Активен
Diavolitsa
Професор
Публикации: 373

« Отговор #40 -: октомври 05, 2008, 18:27:04 »

Ами Luv4e честно казано за всеки човек е различно май. На тази сватба всички бяха възхитени от Джорджи. Даже една приятелка ми каза, че иска него  crazy. Аз обаче такъв, който да не спира да ми мърмори глупости просто не искам. А и ти щом си останала доста недоволна.....

За Сарикова - наистина ми хареса много DVD-то как е направено, ама както писах е пропуснала някои важни моменти. Радвам се, че са се справили добре на вашата сватба.

Я кажете как мина срещичката ви сутринта?
Активен
limonada
Любопитен
*

« Отговор #41 -: октомври 06, 2008, 08:25:11 »

при нас 6те е Дарина на 100%
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: октомври 06, 2008, 08:46:33 »

Diavolitsa ама и аз бях възхитена от него първия път на една сватба на която бях и топй беше Ди Джей и по същия начин реагирах и исках да е на мойта сватба... Само, че той не си сменя репертоара с години , на всяка сватба едно и също , просто... crazy crazy Но повечето гости поне не го знаеха и се забавляваха
Активен
kpacmaBu4ka
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: октомври 06, 2008, 08:59:41 »

Да ви кажа, нашия DJ какво ми каза и то наистина май си важи и от хората и от сватбата. Та той ми каза - "мога да ти дам диск с видео от сватба на която съм водил, но няма смисъл защото най-вероятно няма да ти хареса, защото всеки човек различен вкус има". Не ми даде видео, но на сватбата ми направи такъв купон, че въобще не съжалих че не съм го проверила предварително (а и то само от една среща ми беше достатъчно да разбера че е интелигентно момче и че си разбира от работата)
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: октомври 06, 2008, 09:48:48 »

Мацки, аз като минала по този път да се изкажа относно DJ. Не е важен само той, а главните действащи лица - младоженците и кумовете. Ако те не се забавляват и не стават да танцуват, никой от сватбата няма да стане. И разбира се после виновният ще бъде DJ. А ако младоженците се забавляват и са весели, то и гостите ще са такива. Не изключвам разбира се онази част от гостите, които никога не са доволни. Надявам се да нямате много такива персонажи и да се забавлявате безкрайно на сватбите си. Както казва една съфорумка:"Какво е сватбата?  Купон, от който си тръгваш с един пръстен повече!"  tease
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: