Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 27, 2025, 20:21:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Нашите коремчета и... след раждането  (Прочетена 163256 пъти)

сиска
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: април 01, 2009, 11:08:21 »

Мога да кажа,че едва сега си върнах старите форми.Корема ми е стегнат,паласки нямам.
Преди да забременея бях-55кг. ,в 9 месец бях-75кг /+20кг./ сега съм-56кг. Доволна съм от себе си smile
Сега започнах да вдигам гирички за гърдите,че нещо не ми харесва накъде са тръгнали...демек надолу :huh:Преди години така ги стегнах,дано и сега успея.
Ина,дай те видя и теб де.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: април 01, 2009, 11:18:41 »

Ееее браво момичета :bravo:много добре се възстановявате.
Сисе за теб нямам какво да кажа :PИмаш прекрасна фигура Bravo @}->--Стегнато коремче/нещо,което мен няма да ме споходи/и еластична кожа.Като гледам стрии нямаш за разлика от мен.Браво.А дупето,бедрата как са те??Питам,че живо ме интересува.А и за спорта-каза гирички blushМоите гърди сякаш земното притегляне ги дърпа надолу.Много неприятно.Но вече се убедих,че възстановяването и изобщо визията след раждането не зависят от годините nea
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: април 01, 2009, 11:28:30 »

aaaa,в грешка си nea имам 2-3 стрии точно над пъпа,но не се забелязват много,не ме дразнят кой знае колко.
Краката са си същите,аз никога съм нямала кльощави крака тъй,че няма да ги показвам тях blush
Дупето си е същото като размери,беше по пухкаво преди,но сега си е старото дупе.
Гърдите  ме притесняват най-много  girl_impossible
« Последна редакция: април 01, 2009, 11:30:25 от сиска » Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: април 01, 2009, 14:15:44 »

Сисе Bravo много добре изглеждаш! good
И аз има няколко стрийки над пъпа, които не се забелязват и няколко отстрани, където са палските, но и те не ми пречат, поне за сега, появиха се 2 седмици преди да родя, нали Коско точно на термина се роди Wink!

Аз скоро не съм се показвала, но др. месец ще се изтипосам и аз - година и половина след раждането!

Ааааа, Мире beating и ти си си в чудесна форма!

А за гърдите... ами има промяна, но съм решила след второто дете да си направя пластика за повдигане и всичко ще е ОК Wink good
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: април 01, 2009, 14:17:48 »

Мирка и аз това се чидя мила ти с тия твоите 6 кила качени како тио е дебелото бе ти си оставила в болницата  smile
Я пускай снимка да зяпаме
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: април 01, 2009, 14:24:14 »

Сисе благодаря за отговора @}->--За стриите-целия ми корем е нацепен :'(и дупето и гърдите и бедрата...кошмарно е
Танчееее не ме ласкай blushде да бах наистина във форма heart
Диде,мила сладка моя @}->--права си,че качих малко и мн бързо ги стопих но за съжаление понеже не излизаме много и стоя най-вече у дома и си ги върнах :'(И то най вече на бедрата и корема cray :'(Много е грозно.
Скоро може и да се престраша да пусна снимка
Активен
Дидето
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: април 01, 2009, 14:29:23 »

То и аз килата не ме притесняват чак толкова колкото и да са с повече настояване се махат ама поражернията по кожата е друго нещо
И аз постоянно мажа мажа мажа и се нацепих кошмарно и най вече гоотносоха цоцките  angry
И краката
Ми мирка ти си беше слабимка бе не вярвам да си пълна чесно сега колко килца си
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: април 01, 2009, 14:34:12 »

Offtopic преди да влезем в болницата с малката/нa 3.03/ се измерих 57,но самата кожа като е отпусната и виси от тук от там.Не е до дебелина след раждането според мен,а до отпускане.Кила се свалят,но да се стегнеш си е трудоемко и в един момент без упражнения няма как да се получи nea
Активен
Дидето
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: април 01, 2009, 14:36:22 »

Права си отпуснатото няам как да се прибере без стягане
Аз вечемечтая за спорт и диета  blush
« Последна редакция: април 01, 2009, 14:42:59 от Дидето » Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: април 01, 2009, 14:40:56 »

Хайде и аз да си присъединя в отбора на стриите pardon И аз толкова от килцата не се притеснявам отколкото от отпускането и стриите...Вече си имам една хууубава над пъпа angry а и дупете ми вече така се е отпуснало,че не зная после как ще го стягам  cray
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: април 02, 2009, 10:37:14 »

Аз за килцата хич не се притеснявам, но коремът ми много се нацепи, защото беше доста голям, а когато ми слезе кърмата ми се нацепиха и гърдите cray  Какво ще правя, не знам, някой ако има опит в борбата със стриите да помага!
Активен
sabeva_07
Сватбен ГУРУ
Публикации: 506

I am Happy!

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: април 02, 2009, 11:14:34 »

Ох мили мои истината е че от стриите оттърване няма, може би се позаличават с времето но неочаквайте много.Аз свалих кг. си дори съм малко по-слаба от преди да забременея сега съм 48 кг.Но това ми е беше най-малкия проблем по големият беше гадните стрии които и до днес си стоят и се виждат доста.Сами ще се убедите в това.Аз по корема нямам много не се виждат дори но не бих казала същото за дупето, бедрата и отстрани на корема ето за какво говоря:

* IMG_2176 svatbata.jpg (27.31 KB, 120x213 - видяно 2829 пъти.)
Активен
sabeva_07
Сватбен ГУРУ
Публикации: 506

I am Happy!

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: април 02, 2009, 11:19:56 »

Забравих да кажа че тук съм почти 10 месеца след раждането:

* IMG_2175 -1.jpg (27.67 KB, 120x213 - видяно 2767 пъти.)
Активен
mirindadimi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 747

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: април 02, 2009, 11:35:46 »

Eee, Сисе, какво си клющаво девойче Bravo
Ели, а ти и като бременна си беше така финна, само, че сега си без корем. blum
Каквото и да ми говорят за кила и стрии по време на бременност и след съм на мнение, че всичко си е до ген и структура. Ако човек има воля и желание ще си възвърне желана форма. Никои не е казал, че ще е лесно или че ще е веднага след раждането, хубавите неща бавно стават и бързо се разбалят нали знаете Wink
Аз имам да свалям кила, че доскоро се кърмехме активно и не смеех. Имам някоя друга стрия, но май вече са се поскрили и не ме дразнят (на корема нямам).
Активен
paolla
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: април 02, 2009, 13:44:37 »

Мире, отпуснатото се оправя с малко фитнес , със съвсем малко тежести на уредите / макс 10-15 кг/ на уред. Особено след като си слаба, за не повече от месец и половина два, ако ходиш 2 седмично на фитнес, не само че ще свалиш това, което ти се струва като излишни кг, но и видимо тялото се стяга.
Аз с нетърпение чакам да родя и да се възстановя и в момента , в които съм ОК започвам с фитнеса. До теста за бременност ходех веднъж седмично и се чуствах прекрасно. Така, че моя съвет е ако имаш време започни с някакъв спорт.

За стриите, аз за щастие засега нямам, освен две стрии на кръста. Но се замислих, че точно където са се появили са ластиците на бельото и съответно на анцунга , с които седя вкъщи. Сега съм с по-широки дрехи и ги мажа допълнително с масло против стрии на ХИП и с контракттубекс / които заличава белези/. Вече две седмици ги мажа, като че ли маслото на ХИП им се отразява по-добре и са доста избледнели, о може и от контракттубекса да е...  cray

Освен с мазане според мен трябва да се обличат максимално свободни дрехи, които нямат много ластици и стягащи неща...защото съдейки по мен един от факторите за появата на стрии е и затруднено кръвообращение на местата, където се появват / но това си е моя теория и то към момента, незнам какво ше е като родя/, но го пиша евентуално като фактор, които може и при други да влияе blush

Стана дълго, но дано е поезно blush
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: