Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 12:09:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
сватбата на Bybeto-21.09.2008г
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
18
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: сватбата на Bybeto-21.09.2008г (Прочетена 79150 пъти)
Bybet0
Сватбен ГУРУ
Отг: сватбата на Bybeto-21.09.2008г
«
Отговор #105 -:
септември 14, 2008, 22:44:41 »
Набързичко да споделя днес какво друго свършихме:
Раздодох последните покани. Само една остана, за една приятелка, която е в Германия. След това ходихме до флористката да уточним букета. Дори и аз незнам какво ще се получи точно. Цветовете са бордо и екрю. Като бордото са хризантеми и алстромерии, а кремавкото или екрю са мини розички. Ще има между тях малко гипсофил. Букета е кръгъл и ще е на микрофон, макар, че не исках, но няма как да се получи тази форма. Рошавичък ще е, а не подреден. Ще видим крайния резултат! А за колата ще сменим малките с големи рози, че иначе им се губи цвета и ще трябва голямо количество и ще има повечко зеленина. Ще видим какво е сътворила милата ми главица на яве на 21.09
Ще ми направят и букетче за хвърляне, но от изкуствени цветя, същия на вид, но мини
За да си остане за спомен на притежателката му! Уточнихме бутониерите, гривничките за шаферките.
След това ходихме до Романс. Последно ще правим Бял романс, макар да е тежичка, но е единствения вариант да е с бял шоколад отгоре, а не със сметана. Добре, че отидохме, защото беше останла само 1 стойка и ако чаках ресторанта да ми се погрижат за тортата, която ни влиза в цената, можеше да си увиснем без стойка
Ще е на 3 етажа, а отделно ще има правоъгълна в кухнята. Ще поискам да ми я украсят със захарни розички в бордо, екрю и може би бяло.
Мисля, че за 1 ден всичко това и прическата е достатъчно като работа!
Утре ни чака подаване на докуметите в гражданското и уточняването на бройки и подробности с ресторанта.
Честно казано незнам как издържат сватбеноте агенти. А ние с една сватба се занимаваме, а те с по няколко
Уморителничко си е, но като видиш крайния резултат сигурно си заслужава :girlhide
Дори,
още няма парти
Ще се чуе обещавам!
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #106 -:
септември 15, 2008, 10:25:41 »
ей браво бубе доста напредвате...........мила наслаждавай си се на организацията защото още малко и нямааааа......................на моменти след това ще ти липсва
вече нямам търпение да те видя булка
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
Щастието на човека е в малките събития!
«
Отговор #107 -:
септември 15, 2008, 16:35:05 »
Bybeto, ти настина 100 неща си свършила!
А случайно сети ли се да снимаш прическата? Или поне обясни горе долу каква мислиш да е!
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #108 -:
септември 15, 2008, 20:54:25 »
Сетих се, но само една що годе читава снимка има. Ако искаш на личен ще ти я пусна да я видиш, за да не я види мъжа
Иначе днес пак всичко под час
Отидохме да подадем документите в гражданското и се оказа, че са забравили да ни нанесат Васермааан. И понеже голяма разправия, отидохме до Вита, пуснахме нови изследвания набързо, хем този път и кръвна група си пуснахме и се върнахме да ги дадем пак. Този път беше ОК
Отидохме и до хотела, уточнихме бройките, менщта - детски, вегетариански, алкохол, запазихме бара, всичко! Е сега се сетиха д ами кажат някои, че не могат да дойдат, та ще звъня утре да променя бройката. Избрахме тортата, ще е Бял Романс с бяла шоколадова глазура и захарни розички в бяло, екрю и бордо. Да видим какво ща скалъпят. Ще имаме и младоженци отгоре, каквито ни сложат
Да ви кажа количеството алкохол за около 60 човека, които ще пият:
6 каси бира (500 мл)
18 бутилки ракия (700 мл)
12 бутилки бяло вино
12 бутилки червено вино
12 бутилки водка
Мисля, че са напълно достатъчни.
Купих си жартиер и було. Ще ги снимам и ще ви ги покажа. Купих си и завивка за леглото, че нали мисля да съм в спалнята като ме взимат. И днес си купихме подаръците с кумовете. Бяхме се разбрали до определна сума всеки да си ибере нещо. Събира ме се да се разберем и се оказа, че и те и ние искаме кафемашина
Купихме си по едно Делонги-лунги. Дори сега по никое време я пробваме. Прави супер кафенце!
И стига за днес. Утре продължавам с нови сили за вкъши да пазарувам дреболии и ще ходя да взема изследванията за кръвните групи.
Айде да отида да прочета и другите девойки до къде сте стигнали
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #109 -:
септември 15, 2008, 21:27:54 »
Бубе, много пиене е това...
Аз съм предвидила за 55 души
10 стека безалкохолно по 0.5 л
10 бутилки ракия
9 червено вино
16 бяло
2 каси бира
10 минерални води от 1.5л
Отделно има от ресторанта по чаша вино, 50 гр. ракия и 1 малко безалкохолно на човек.
Да не съм аз нещо в грешка... Ама при нас има доста хора, които не пият никакъв алкохол, ама съвсем никакъв.
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #110 -:
септември 15, 2008, 21:54:48 »
Ами при нас май само децата няма да пият
Всички други пият алкохол. А при мен тази бройка е без децата. И да остане здраве да е. Ще си го пиинем
А има и значение кой колко пие, има някой с по една чашка някой с повечеко. Според мен не си в грешка, щом има хора, които изобщо не пият.
При нас безалкохолното е по 2 на човек и 1 минерална вода малка. Влизат си в куверта. При нас бира не можеше да се внася и безалкохолно, но направиха компромис за нас и ще ни доставят те бира на по-ниски цени
Компромис, заради по-високите куверти
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #111 -:
септември 15, 2008, 22:26:23 »
Браво, много добре ви се редят нещата
Ние сме малко по-трудни
А и аз като ти гледам алкохола ми се вижда доста, но каквото остане винаги можете да си го допиете после. Ние сме заложили също на ракия, вино и водка, само че виното ще е само бяло. И при нас бира не ни дават да си внесем.
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #112 -:
септември 15, 2008, 23:31:14 »
Браво на нас ни предстой да измисляме колко вино и бира да взимаме, но поне се уговорихме с ресторанта за бирата и безалкохолното те ще ни го дадат на цена на едро и ние ще си платим само изпитото
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703
«
Отговор #113 -:
септември 16, 2008, 16:22:58 »
Здравей сладур,
като гледам вече сте напълно готови за Големия ден. Браво на вас!
Дано за разлика от мен, да успееш и да си починеш, защото аз се разсипах от тичане. Убедена съм, че ще изкарате една супер сватба, ще сте много красиви и много щастливи, а после с нетърпение ще чакаме разказче и снимки. Поздрави на Светльо и хубави последни дни на приготовления и трепети.
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #114 -:
септември 16, 2008, 16:48:41 »
Мерси, мерси
Ами като цяло аз и сега си почивам. Задачките са ми фризьор, козметик, маникюр, педикюр....е и други има, но вече дреболийки!
Честно да си призная и аз нямам търпение да видя след толкова месеци труд, какво сме сътворили
Днес понапазарувах някой дреболии за вкъщи. Купих най после подаръчетата за момченцата. ПО един малък керамичен коминучистач! Намрих, ура и то до нас. После ще ви ги снимам, че сега съм се разготвила да изненадам милото като се прибере с вкусни свински каренца с гъбено сосче и картофки
А взех и резултатите от кръвната група. Моята е А-, а ма Светльо 0+. Това май беше проблемно, нали? НО аквото това. Живи здрави, не е болка за умиране
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703
«
Отговор #115 -:
септември 16, 2008, 17:07:49 »
Аз също съм с А-, но както каза лекарят все пак 15% от цялото земно кълбо са с тази група, така че не сме толкова уникални
И щом 15% жени раждат така, ние също няма да останем по-назад, просто ще сме интелигентни и информирани, така че горе главата и се нареждаме на опашката пред щъркела
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646
«
Отговор #116 -:
септември 16, 2008, 18:48:22 »
Bybet0 ще има ли моминско партиии ?
Браво за всичко свършено- работна булка ще си има мъжа ти
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #117 -:
септември 16, 2008, 19:12:27 »
Бубе, нали кръвните групи не са към задължителните изследвания? Съвсем се обърках. Ти си отрицателна, а мъжа ти положителна - това по начало не е проблем, "лошо" е, ако ти си различен резус фактор от бъдещото бебче. И то пак не е страшно, защото това се разбира лесно при забременяване и и се бие, ако не се лъжа
, инжекция и всикчо е ОК. Едно време е било лошо, но сега медицината е напреднала.
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #118 -:
септември 16, 2008, 19:51:13 »
Красунка
, мерси!
Старая се
Ще има в петък май моминско парти. Чакам да ми кажат кога, къде, какво....
Ночко
, не са към задължителните изследвания. От изследването искат само Васераман, но ние решихме да си ги направим и тези, за да си знам за нас си. Ето в случая сме с различен Rh и е добре да се знае предварително, ако живот и здраве бебчо с +, а аз с -, е опасничко, ако не се знае, но иначе се бие нешо като ваксина и така организма не атакува бебчо да го гони
До колкото знам примерно във Вита до нас правят за иследване Васерман само и след това минаваш вътрешни, кожен и невролог. Искат май и преглед от психиатър. Ние имахме такъв, но не и бележка от психото. ПОне в Красно село където сме ние не го пише в изискванията. Само двете лични карти, 2 декларации, които се взимат от там и се попълват, на гърба на едната данните на кумовете и една фактура за озвучаване, която си платил по-рано на пиротска. Това е.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #119 -:
септември 16, 2008, 22:01:23 »
Да, да, знаех, че нещо пропускам
Имената на кумовете и май ЕГН? Супер Бубе, мерси
Иначе за кръвните групи - ние си ги знаем и аз затова сега не съм искала да ни ги проверяват пак
Дано ти направят яко моминско, ама нямам съмнения де, ще разказваш
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10