Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 23, 2012, 11:48:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 3 4 [5]  Всички   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)  (Прочетена 83769 пъти)

carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1363

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Разгледай галерията на carlyangel

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: октомври 08, 2011, 17:51:39 »

Думата в червено ми се наби на очи. Как така те изнудиха? Силови методи използваха ли?
Не можах да се сдържа,да не се разсмея на този коментар.  funnytooth laugh 
И аз се чудя под каква форма е било това изнудване?Все пак това са много пари и мен лично никой не може да ме принуди да взема нещо,което не ми харесва.  nea
Активен
genoveva
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #61 -: април 24, 2012, 12:31:08 »

zdraveite moq sluchai v bulchenski rokli ot Siqna e oshte presen predi edna sedmica si vzeh bulchenskata roklq ot tam.Vsichko beshe nared probata beshe dobre modela sashto nqmah promeni po nego beshe sashtiq koito haresah, no mi napravi vpechatlenie che kogato da mi q davat mi e namachkaha i natapkaha v edna chanta koeto kakto i da e kogato veche se prebrah ot tam i q izkarah, doidoha problemite otkrih mnogo defekti krivi shevove, obrachite bqha krivi ,a tula da ne vi kazvam kak beshe odrqzan tolkova krivo, tova me razocharova mnogo.roklqta mi izglejda besh dosta pretupana.   
Активен
tOnItKaTa
Сватбар
Публикации: 192

Разгледай галерията на tOnItKaTa

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: април 24, 2012, 12:38:14 »

Ужас! Нямам думи и просто онемях като прочетох коментарите ви! Аз също съм чувала лоши отзиви за този сватбен салон. ИЗВОДА Е: ХУБАВО ВНИМАВАЙТЕ КОИ ЩЕ ВИ ПРАВИ РОКЛЯ, ТА ДОРИ И КОРЕКЦИЯТА ПОНЕ колкото и на пръв поглед лесна да е, е важна! Надявам се да успееш да реагираш и до сватбата да намериш начин да оправиш видимите дефекти ... Ако трябва връщай се пак там и прави рекламация, но не се оставяй така ...
Активен
veseto_87
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1437

Разгледай галерията на veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: април 24, 2012, 13:25:59 »

Моята рокля също е от там. Аз не мога да се оплача. Няма поне видими дефекти, харесвам си я. Отношението към мен също беше много донро. Иначе и аз бях предубедена, заради нещата които бях чела, но пък там открих моята Рокля!
Активен
cchernata_perlichka
Сватбар
Публикации: 167

Разгледай галерията на cchernata_perlichka

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: април 24, 2012, 14:56:09 »

Аз също си купих рокля от Сияна-Асеновград и съм много доволна. Отношението им беше много добро, изкараха ми доста модели и не се държаха като в другите салони като има кажех 46 размер и те ме гледаха с един поглед  shok shok, толкова големи само по поръчка. Моята рокля също я дадоха прибрана и сгъната не знам си как в един плик, но аз преди това я пробвах и огледах. Аз останах доволна, макар че отидох с друго мнение, от всичко изчетено за тях.
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5]  Всички   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: