Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg

След сватбата => Свършената и несвършена работа => Темата е започната от: cveti_jordan в август 04, 2008, 19:10:25Титла: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: cveti_jordan в август 04, 2008, 19:10:25
Здравейте момичета,искам да споделя с вас горчивия си опит от модна къща Сияна -Асеновград  :'( Те вгорчиха всички мой надежди за красива булка. И проблема е следният: дадох им модел, който да ми ушият, но в събота като отидох да си го взема, нямаше нищо общо с него. На всичко отгоре трябваше да си доплатя солидна сума, за която не бях предупредена. Те си шият както си искат, не се съобразяват с клиента и си използват готовите кройки за ешлеме. А моята рокля трябваше да е обикновена пола с дантелено потниче,но вече не е, тя е с кринолини, воалчета и бюстие.  :'( За готова конфиция да може,но за шиене пълни амотьори,само едното име


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: Val_ в август 04, 2008, 22:11:26
оф...ужас...аз там ходих едни два пъти да им пробвам едни рокли, които се доближаваха до линията която търсех...но с идеята само да ги пробвам...и друг път бях чувала, че само името им е име...не може ли нещо да се измисли с роклята ти...те пък съвсем са се оляли...коренно различен модел и с най-голямата наглост и солидна сума след това защото са се справили  *db* със задачката... }:->


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: пак ли в август 06, 2008, 07:25:29
Редно е да се представиш, да кажеш подробности.
За коя събота става въпрос?
Моя приятелка работи там.
Такъв случай не си спомня!
И историята ти е съшита с бели конци.
Ти на проба не си ли ходила?
Направо за поручаването си отишла, така ли?
И какви са тези кринолини и воалчета, толкова много са "променили" роклята, която трябвало да бъде пола с обикновено потниче, че чак звучи невероятно!!!


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: Оля в август 06, 2008, 09:40:18
Моята рокля е от Сияна. Скоро бях на първа проба и останах доволна от това, което видях. Надявам се да не се разочаровам от крайният резултат. Съжалявам за Цвети, която е останала недоволна, но мисля, че малко преувеличава.  Не мисля, че биха ти сложили нарочно кринолин, защото шият на ешлеме!!!! Моята рокля е супер изчистена и няма нито един обръч. Жената просто ми обясни, че повечето модели които са изложени са "по-натруфени", защото това се търси!!!!


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: Jungle в август 06, 2008, 12:33:24
Честно казано, аз също останах разочарована от Сияна. Моята рокля не от там, но определено отношението не ми хареса...може просто да съм улучила неподходящ момент, но...излязох от магазина със смесени чувства.


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: Оля в август 06, 2008, 12:41:05
Да, пропуснах да отбележа отношението, върху което наистина могат да поработят!


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: lilince4 в август 06, 2008, 16:19:19
Искам да каже че салона е много селски и продавачките също.А доколкото отношението просто нямам думи моделчетата също.Ако някой иска добър шивач на булченси рокли ще пращам снимки от моята сватба.Въпреки че и моята шивачка непостъпи коректно разбрахме се за есна сума а излезна съвсем друго.Него направих на  въпрос тъй като роклята беше   *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO*


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: nina_nikole в август 06, 2008, 16:23:34
В Сияна влязох поне 3-4 пъти, не успяха да ме впечатлят с нищо, само с надутото си отношение.


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: Val_ в август 06, 2008, 17:58:30
nina nikole подкрепям те...много неприятно отношение... на мен ми отказаха проба на рокля, защото съм била от пловдив..познайте следващия път като отидох дали като ме попитаха си признах, че съм  от пловдив пак...не този път бях от Варна и естествено целия магазин беше мой...и това ми било отношение към клиент.... }:->


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: kopche в август 06, 2008, 23:00:58
Да, факт е, че има какво да се желае в отношението към клиента  :\ Защото това е първото впечатление за магазина. Надути, превзети, недружелюбни и нелюбезни продавачки директно удрят в джоба собствениците. Не знам дали са наясно последните с качеството на обслужване в магазина, но така няма да печелят клиенти. И със сигурност един недоволен клиент прави много по-успешна "реклама" на дадена услуга, отколкото доволния.


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: Val_ в август 07, 2008, 08:23:52
kopche право в десятката си ... сещам се веднага за една сентенция : "Един доволен клиент, ще каже на пет човека, а един недоволен - поне на 105...Вие какви клиенти искате да имате" . Незнам дали собствениците са наясно, но тези вътре се държат сякаш магазина е техен..та незнам дали някои от тях не са собствениците с изкривена представа за обслужване... }:->


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: kikolina в август 09, 2008, 13:52:59
Хм аз съм си от Варна и не видях лошо отношение може би защото им казах че съм от тук,нас ни обслужва една млада госпожица,която ме увери че роклята ще е такава каквато я искам!
Мерих модел,казах какво искам да сменят и променят и като се започна едно чакане около 4-5 часа невидение направо се побърках,единственото с което не се съобразиха беше че пожелах преди да зашиват каквото и да било по роклята искам проба докато е скроена,е ДА ама НЕ.
въпреки това,след дълго и нервно чакане (и надуване на цената автоматично с 250 лева-аз бях доволна че няма да ходя пак до там че то едно ходене път + хотел+ядене там един два дни а и липса от работа...) роклята ми беше донесена и вярвайте ми неможах да повярвам че това е моята рокля идваше ми да се разрева от кеф,беше невероятна и сияеща дори на ръце както ми я носеха за "уж" проба. Стана божествена,не прилагам снимка защото милото чете тук от време на време и ще се изкуши да я види,но след сватбата ще има 100%.
Според мен е въпрос на ден,късмет и настроение,при мен негативите се заместиха с положителната емоция оттова че останах доволна от роклята си.Харесах я много и съм доволна от шивачката от салон Сияна,за другото може да се поспори ДА,защото Те погват ама тва чаши шампанско .... казвате им че си имате вече и може би всичко ще седи по др начин и аз незнам ама пробвайте де.


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: Val_ в август 10, 2008, 19:16:26
Да да именно това ми направи впечатление kikolina..когато си от близо не ти обращат внимание, защото са свикнали да се купува, и смятат, че тези които са отблизо ще дойдат пак и пак а те имат други приоритети - клиентите които са отдалече, защото те са с парата в джоба и колкото по-отдалече са толкова по-лесно манипулативни са по отношение на цената и точно заради това  са ти завишили така цената...а това пак не е и била малка сума поне според мен...Та мен това адски много ме възмути, защото аз съм отблизо но бях тръгнала да купувам по принцип... Просто не им прави чест...много е хубаво, че си доволна! От това по-хубаво здраве му кажи...та нали едно от най-хубавите неща от приготовленията е роклята..да не и най.-хубавото! Поздравления! Ще чакаме снимки! @}->--


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: milena_k8 в август 27, 2008, 16:07:04
Здравейте !!!
Аз си поръчах моята рокла от Сияна и съм много доволна. Отидох един ден на оглед- следобед,момичетат бяха много любезни пробвах 2 рокли, но не харесах нито една от тях. На следващия ден се върнах отново те пак ме посрещнаха мило и любезно. Тогава вече бях на ясно точно какво искам и си поръчах роклята....за мое учудване самата дизайнерка Ели- Сияна си ми взе мерките !!!
Мисля че беше седмица по-късно и отидох за първа проба, отново ми я прави самата дизайнерка, което отново ме учуди...беше много внимателна, дори ме помоли да изчакам , за да нанесат корекциите на роклята....след около час чакане я пробвах още веднъж, беше точно това което желая като линия !!! На 15.08 отидох да си я взема и когато я облякох онемях от очарование, беше толкова красива. Не очаквах че няма да има нужда от каквито и да било корекции...Наистина съм много доволна. !!!
Забравих да спомен , че съм от Пловдив !!!


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: Оля в август 27, 2008, 16:21:08
Браво Миленка, много се радвам, че всичко е наред!!!
Скоро взех своята рокля и също мога да кажа, че съм доволна от работата на момичетата.


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: dgudge в септември 11, 2008, 17:07:17
Моята рокля е от този магазин и отношението им беше перфектно! Роклята ми грабна вниманието още щом я видях, веднага ми помогнаха да я пробвам и съответните корекции които се налагаха понеже съм по слабичка станаха точно докато си пиехме кафето на втория етаж! Обиколихме целия Асеновград и никъде нямаше такова внимание, дори в един магазин пробвах рокля, която видимо ми беше до глезена продавачката твърдеше колко хубаво ми стои *crazy*
Аз не съм нито от Варна нито от Пловдив а от София , не мисля , че за тях има значение това, бяхме забравили връзката , с която се затваря отзад роклята , обадихме им се и веднага ни я изпратиха за тяхна сметка :girlhide:
Аз съм ЗА с две ръце за този магазин!


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: Ел в октомври 04, 2008, 14:13:54
 И мен ме привлече това отношение в Сияна, но накрая стана проблем! Поръчах съчетание на 2 модела, а служителката ми беше объркала кройката, та дизайнерката трябваше да я преправя и много се вкисна, дори ме обиди, че хонша ми бил голям :girl_impossible: което не е така 91см! Накрая резултатът беше отличен, но нямате представа колко ме ядосаха, изнервиха и притесниха. Значи можете да си направите извод - много добре работят, но ако нещо не им изнася стават груби и особено, ако не сте непукисти като мен и се връзвате, си помислете.


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: radinka в октомври 11, 2008, 23:42:21
Моята рокля е от този магазин и отношението им беше перфектно! Роклята ми грабна вниманието още щом я видях, веднага ми помогнаха да я пробвам и съответните корекции които се налагаха понеже съм по слабичка станаха точно докато си пиехме кафето на втория етаж! Обиколихме целия Асеновград и никъде нямаше такова внимание, дори в един магазин пробвах рокля, която видимо ми беше до глезена продавачката твърдеше колко хубаво ми стои *crazy*
Аз не съм нито от Варна нито от Пловдив а от София , не мисля , че за тях има значение това, бяхме забравили връзката , с която се затваря отзад роклята , обадихме им се и веднага ни я изпратиха за тяхна сметка :girlhide:
Аз съм ЗА с две ръце за този магазин!
и моята е от там и съм напълно съгласна с теб :bravo: :bravo: :bravo:
имам само една забележка към тях.Сложете си етикети с цени на аксесоарите!!! *THUMBS*
ето и моята рокля *YAHOO*


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: Josepha в февруари 11, 2009, 10:37:30
Мила Veronika05,
много се забавлявах докато четях така УНИКАЛНОТО  ти мнение.
Аз съм влизала точно два пъти в магазин "Сияна" - първият път, когато сестра ми си търсеше рокля и вторят - когато аз си търсех рокля. И двата пъти беше незабравимо!!!

Първият път: влизаме в магазина. Срещу нас се изправя кичозна прецъфтяла госпожа, която ни пита дали търсим нещо определено, което ми е любимо като изказване. Очевидно е самата Сияна, собственичка на магазина. Бяхме УНИКАЛНО впечатления от ланците с размери на корабни въжета, тоновете грим и перуката на главата. След като сестра ми каза, че търси рокля с т.нар. реглан ръкав, но не вижда изложена такава в момента, госпожата се засегна и каза "Ама вие защо сте решили, че точно такава кройка ще ви отива?" Това го оставям без коментар
Втория път влязох с ясното намерение да не се дам на госпожата да си мисли, че е единствения производител на булченски рокли в България. Обиколих два пъти магазина и не можах да си харесам нищо. Никой не ми обърна внимание. На излизане, минавайки покрай госпожата с корабните важета на врата "небрежно" казах на майка ми "Мисля, че в София рокля от сатен-органза ще намеря по-лесно" и  вече излизахме от магазина, когато ни застигна гласът на г-жа Сияна: "Извинявайте, ние не успяхме да ви обърнем внимание!!! какво точно си търсите?" - Беше отворила вратата на магазина и крещеше след нас. И това също го оставям без коментар.

Veronika05, аз много честно пътувам до Париж, защото работата ми е такава и също имам достатъчно много наблюдения. Мнението ти звучи като евтина реклама на "Сияна". Мисля, че на всички им е ясно.
Аз съм уважаваща себе си булка и не съм си купила рокля от там


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: ... в февруари 27, 2009, 12:36:00
Ne znam kakuv e povoda da nedovolstvate ot "Siqna, no predi sedmica bqh v Asenovgrad i taka se slu4i 4e si haresah balna roklq imenno ot tozi magazin.Az sum ot Burgas i trqbva6e da mi q u6iqt za edin den,za da moga da se pribera.Roklqta be6e perfektna i edno kum edno s modela koito iska6.Udivena sum 4e samo s edna proba roklqta  mi be6e bez zabelejka.Predpolagam 4e i za bul4enska bih se oburnala kum tqh.A puk Josepha da si be6e kupila roklq ot Parij kato tolkova mn obikalq6,6to se zanimava6 da si tursi6 roklq v Bulgariq


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: mmagi в февруари 27, 2009, 12:46:30
tani4ka_02 права си, че всеки има право да харесва различни неща. Поздравления за балната ти рокля  *THUMBS*, можеш да сложиш няколко снимки в галерията да я видим, ако нямаш нищо против :)


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: ... в февруари 27, 2009, 15:41:32
Mmagi nqmam ni6to protiv da q snimam i da q vidite,no trqbva da q obli4am puk az izbqgvam 4e da ne i napravq ne6to ,no kato q obleka nqkoi da me vidi 6te se snimam i 6te pusna snimki.Roklqta naistina e mn hubava i sigurno 6te vi haresa ;)


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: Plam4o в март 03, 2009, 09:04:26
Здравейте,
Аз редовно чета форума,но като цяло не пиша-не съм от активните, но за отношението на госпожите в Сияна, просто не мога да се въздържа.Поръчах си роклята преди месец там(напълно готова без никакви корекции, както си беше на манекена), вчера отидох да си я взема. Чаках 40 минути, някой да ми обърне внимание, преди мен влизаха, излизаха абитуриенти, прераждаха си ме най-нахално,2-3 булки, който още не си бяха намерили своите рокли, а лелките с ланците по два килограма само ми казваха да изчакам. Когато най-накрая дойде моя ред да вляза в пробните, госпожата която ми помагаше ме помоли "учтиво" да не им губя времето да се съблека възможно най-бързо...за да ми скъсят роклята-единствената корекция, която се налагаше да направят.Набързо взе да ми предлага ръкавици и др подобни и като казах, че не искам аксесоари набързо стана още по-груба, ако изобщо е възможно това..за две минути ми скъси роклята и ме помоли, да се събличам вече, че нямало време O_O, не ме остави да изляза изобщо от пробната, че имало много хора и съм щяла да преча. :'( :'( Да видя как ще се движа с роклята...дали обръча е нагласен както трябва.
Аз разбирам, че са много заети и имат много работа, но аз си купувам веднъж сватбена рокля и ми се искаше поне мъничко да ми обърнат внимание или поне да имат нормално отношение-но уви. Веднъж капарирате ли си роклята, не очаквайте нищо от лелките със силикона там. Когато отидох да вземам вече "скъсената" рокля ми казаха да забравя, че ще я облека отново.
Като се прибрах роклята ми беше страшно дълга и сега трябва да търся шивач, за да ми я скъси отново.Ако не си харесвах толкова много роклята, никога нямаше да си купя нищичко от там, и бих прежалила и скапанато капаро, което им оставих първия път.
Усмихнат ден на всички от мен.


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: mmagi в март 03, 2009, 10:52:50
Plam4o не се разстройвай с отношението на някакви невъзпитани лелки, в крайна сметка важен е крайният резултат, нали  ;) Имаш рокля, която много харесваш и с която ще блестиш на сватбата си. Другото е маловажно *THUMBS*


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: diavalo в март 05, 2009, 13:23:18
Искам да ви кажа, че и моята рокля беше от този магазин.И след всичко, което изчетох си мисля,че всеки трябва да запази мнението си за себе си.Момичета прекалявате с острият тон една към друга.
beb4eto_na_me4o е права разваляте настроението.Нека всеки си купува роклята от където реши и от където има възможност.Аз моята си я харесах още когато я видях и всичко беше ОК.


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: radinka в март 05, 2009, 16:08:16
Искам да ви кажа, че и моята рокля беше от този магазин.И след всичко, което изчетох си мисля,че всеки трябва да запази мнението си за себе си.Момичета прекалявате с острият тон една към друга.
beb4eto_na_me4o е права разваляте настроението.Нека всеки си купува роклята от където реши и от където има възможност.Аз моята си я харесах още когато я видях и всичко беше ОК.
и аз съм на това мнение  *THUMBS* моята също е от там и много си я харесвам раклята,за мен няма занчение от каде ще е ,важното бе че я харесах от прав поглед.цял ден след катоя  видях обикаляхме и търсих нещо подобно но не намерих варнях се и си я взех *YAHOO* и не съзалявам


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: princesata9 в април 09, 2009, 13:40:22
Хайде, и аз да си кажа мнението за "Сияна".
Когато пристигнах в Асеновград, реших да вляза първо там, въпреки че бях чело повече негативи за тях. Посрещна ме нацупена продавачка, с конкретния въпрос "Какво търсите". Е аз как да знам какво търся като за пръв път тръгвам да си търся рокля. Вярно, набелязала съм си модел в едно списание, но реших че първо е хубаво да обиколя и да видя какво предлагат бутиците. Както и да е.
Влязоха други хора след мен (явно за бална рокля) и момичето тръгна направо към тях. Искам да ви кажа, че й обърна толкова внимание, колкото на мен едва ли щеше да даде някога. Реших все пак да попитам дали мога да си донеса модела и да говоря с Дизайнерката, за да видим какво може да направи тя и колко пари ще излезе. Попита ме кога ще е сватбата и след като чу че е лятото ме отпрати с идеята, че въобще не е времето сега да се търси рокля тъй като било рано.
На това ако му се вика обслужване, аз по - добре сама да си ушия роклята =]


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: Polia в април 17, 2009, 13:20:25
Суууууупер надути са. Никога не бих влязла повторно в този магазин :\


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: Radeto в май 25, 2009, 09:41:06
Здравейте! Искам и аз да споделя огорчението си от влизането ми в този магазин. Единственото хубаво нещо в него е фасадата на магазина. Ходих на 23.05. и останах много разачарована, почти успяха да ми развалят настроението. Исках да пробвам една от роклите. Продавачката беше любезна до момента , в който не казах , че не се харесвам с роклята и няма да я взема. Съблече роклята от мен по доста груб начин, успя да ме заскубе доста силно и като капак на всичко остави вратата на съблекалнята широко отворена. Не съм от най-срамежливите, но това последното ми дойде в повече. Ако някоя приятелка в бъдеще ми поиска информация за магазините в асеновград със сигурност ще й забраня да влиза в Сияна, за да не се разочарова.


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: Limonadas в юни 06, 2009, 22:08:24
И аз искам да се оплача  :lacnl8:
Преди 2 години бях абитуриентка и обиколих 3 града за рокля.Все оставах разочарована
и някой ми каза за "Сияна".
Един модел мнгого ме привлече и след 5 минути вече си го бях купила.
Просто продавачката беше страшно груба и явно искаше да претупа набързо 3-те клиентки,които имаше в магазина.
След няколко мерения и съвети осъзнах,че доста корекций ще са необходими,защото най-малкото прозираше,а в магазина бях обсипана с комплименти.Явно изобщо не ме е гледала.
Знам,че аз съм си виновна,защото се подлъгах по името и уж добронамерената продавачка,която твърдеше,че моделчето е така ,а не че роклята ми е тясна  :cray:
Е,освен 300 лева за роклята отидоха и стотина за 3 ходения при шивач... Но човек се учи от грешките си
и знам,че роклята за сватбата ми (когато и да е тя) няма да е от "СИЯНА"! :curtsey:


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: galina79 в юни 16, 2009, 17:28:26
Аз за абитуриентската си бях шила роклята в Сияна,но изобщо не останах доволна.Сега обикаляхме за булчинска рокля и влязохме и там да разгледаме.Но да ви кажа нищо не ми хареса.И мъжките костюми бяха 3-4 модела само.Още не съм си взела рокля,но съм набелязала в няколко ателиета и никак не са скъпи.


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: princesata9 в юни 26, 2009, 18:28:43
Ние също влязохме в "Сияна"-та като гледахме за рокля. Въпреки че аз не бях доволна още първия път от тях го направих заради свекито. И дизайнерката даже дойде да ни пита какво си търсим и кога ще е сватбата. Ама като чу че е чак август и усмивката й падна "Оооо, ама то има ощеее време". И аз просто реших, че има време, ама не за тях. Излязохме си и си взех роклята от не толкова известно място, но пък съм доволна. *THUMBS* Всеки си преценява сам за "Сияна".
Една приятелка утре се жени, от там й е роклята. Каза, че е останала доволна. Всеки си знае


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: hubenova в юни 28, 2009, 23:03:37
Ужасни са там и роклите им ,а като кажеш ,че сватбата ти е след няколко месеца и почват да мрънкат


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: Рубин в юни 29, 2009, 16:06:23
Моята рокля също е от там и да ви кажа аз съм доволна както от вниманието,така и от роклята!А си я взех април месец!Помня че беше пълно не само с булки а и с абитабитуриентки!Разбирасе аз им казах че сватбата е след 3 седмици,а не както беше след 3 месеца!Мисля,че е късмет по отношение на моделите!Аз като бях ми харесоха 3 модела!


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: max_mara в юли 06, 2009, 23:11:41
Ужасни са там и роклите им ,а като кажеш ,че сватбата ти е след няколко месеца и почват да мрънкат

Днес една приятелка си е взела рокля от там, но много тъпо се получило...Премерила роклята , харесала я, и след час се връща да си я купи, но роклята е продадена.Предложили й за наколко часа да й ушият нова рокля точно по нейните размери, което е нормално.Но резултатът бил, че новата рокля била с 10 см. по-къса, и отговорът бил, че обувките за булки не били с високи токчета , а предварително и взели капаро 200 лв., тъй че бъдещи булки имайте едно на ум


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: diva_79 в юли 10, 2009, 11:59:41
Моята рокля също беше от там,много съм доволна от обслужването.Това беше единствения магазин в Асеновград без нахални продавачки да ти казват колко си красива с тая рокля, явно си имат клиенти, без да се натрапват  :bravo:


Титла: Асеновград - за тези които бързат да си купуват рокли!!!
Публикувано от: Lilly868 в юли 15, 2009, 12:56:52
Здравейте момичета, искам да споделя с вас горчивия си опит. Вчера бях в Асеновград и обиколих всичките магазини за булченски рокли. Най ми харесаха роклите от Сияна. Но няма да пропусна да кажа за грубото отношение на продавачките в Сияна, както и цялото обслужване. Първо, нямат бележки на аксесоарите. Второ, бяха страшно груби към нас и гледаха да ни изгонят по-бързо. Извинявай, но така не се отбира сватбена рокла. Казах им да ми издадат касова бележка, на което те ми казаха след корекциите на ролята. Касова бележка обаче така и не получих. Накрая, обадих им се на телефона (на следващия ден) и питах за цената на същата рокля след което се оказа, че ЦЕНАТА Е СЪВСЕМ ДРУГА!!! Така останах с впечатлението, че те сами си определят цените, както си искат. УЖАС!!! Никога повече няма да стъпя там! За обувките, воалите и ръкавиците имат само по 3-4 модела. Затова, когато ходете там, искайте касова бележка и говорете за цените предварително, щото като се върнете ще се окаже че портфейла ви се е изпразнил за няколко десетки левове!  ohmy P-( :angry:


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: ivandgelina в юли 16, 2009, 21:40:05
здравейте ,относно темата за роклите от Сияна . Аз бях булка на 20 06 2009 в цял Асенов град това беше единствения магазин в който ми обърнаха нужното внимание пробвах няколко рокли една от тях беше близка до мойте представи и я купих много сам доволна препоръчвам ви го.Другото което искам да ви кажа не влизайте и мадазинчето БУТИК ТОНИ на пиротска големи измамници  }:-> P-(


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: merilen в юли 27, 2009, 07:50:29
Здравейте, аз в събота бях в Асеновград и си харесах рокля точно в Сияна. Пробвах 2 рокли, не ми направи впечатление продавачките да са неучтиви, напротив бяха сдържани и не се мазнеха колко невероятна съм била и си вършеха работата. Не знам коя е дизайнерката, но едно младо момиче се държа любезно с мен като я питах за промени по моделите.
В момента съм много объркана, а роклята наистина ми харесва и кумата, което е спец по шевовете, казва, че е  добре ушита и от качествен плат. Притеснява ме това, че като я поръчам дали ще я докарат като мострата - все пак 1 месец време ми казват за ушиване ...


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: sehrezad в август 21, 2009, 09:41:25
Булчини рокли Сияна??? ohmy  ...Мислят се за световна известна МАРКА!!!  :P Купуват най евтини платове, а след което лъжат , че са френски,италиански и ощте какви ли не дантели! Пред нейния салон има магазин за платове ,идете питайте каква е цена на сатена,органзата,дантелата и камини сваровски,,те ще ви кажат около 200,250 не повече и 200 за шев да ви вземат направете си сметката! Аз си купих рокля която струваше 450лв. и беше много,много богата, взе акъла на всички гости, изработена със сваровски камъни! При моята шивачка има най различни рокли, на подходящи цени,тъй като не се мисли за световна известна марка , даже е много скромна, както и цените,а не като продавачките на Сияна! Благодаря! 


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: DaBulka в октомври 12, 2009, 22:08:22
Ужасно много си личи, когато пише някоя истинска булка, и когато професионалисти от различните сватбени браншове се плюят едни други или ли си правят реклама във форума. Толкова е очевидно за булките, които тука просто търсят информация, че повече няма на къде. "Фалшивите булки" явно не могат да излязат от собствения си филм и да погледнат на ситуацията през очите на една истинска булка, която се чуди как да организира цяла сватба, да се побере в бюджета, че и да си прекара приятно отгоре на всичко.


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: BeRa в ноември 02, 2009, 17:01:58
моята рокля е от там и съм страшно доволна...отидохме харесах си няколко модела и се чудех кой да е моя...което означава че ти дават избор...на какво ли не беше подложена горката но на другия ден като я видях нямаш
нито драскотинка нито скъсанко...а на една приятелка преди години на сватбата не знам от къде си беше взела роклята но на половината сватба остана без обрач и до края на сватбата роклята беше съсипана...окъсана и не приличаше на нищо...
единствения недостатък на модната къща са продавачките и ...но това е друга тема вече...

много ме е яд на такива регистрации с по две мнения само и само да наплюят някоя конкорентна фирма или прочия...гледайте си вас си бе хора и оставете другите сами да си дадат сметка за нещата...


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: BeRa в ноември 02, 2009, 17:05:29
Булчини рокли Сияна??? ohmy  ...Мислят се за световна известна МАРКА!!!  :P Купуват най евтини платове, а след което лъжат , че са френски,италиански и ощте какви ли не дантели! Пред нейния салон има магазин за платове ,идете питайте каква е цена на сатена,органзата,дантелата и камини сваровски,,те ще ви кажат около 200,250 не повече и 200 за шев да ви вземат направете си сметката! Аз си купих рокля която струваше 450лв. и беше много,много богата, взе акъла на всички гости, изработена със сваровски камъни! При моята шивачка има най различни рокли, на подходящи цени,тъй като не се мисли за световна известна марка , даже е много скромна, както и цените,а не като продавачките на Сияна! Благодаря! 

ти да не би да си от Туркян от Асеновгад...съдейки по двата поста...няма какво друго заключение да направя :angry:


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: maya_bunny в ноември 02, 2009, 17:16:49
Sehrezad дай да я видим тази богата рокля, че ни стана интересно!

Някой шивачки наистина са добри, но аз не бих рискувала 2,3 седмици преди сватбата да се окаже, че роклята не става. Също съм доволна от Сияна.  *THUMBS*


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: Боги в ноември 02, 2009, 17:24:16
Sehrezad дай да я видим тази богата рокля, че ни стана интересно!

*THUMBS* и на мен ще ми е интересно да видя тази рокля с камъни сваровски за 450 лв?!
И аз съм за Сиана, моята рокля е от там и ако можех пак нея бих си взела *YAHOO*

п.п друг е въпроса за отношението на продавачките :\


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: BeRa в ноември 02, 2009, 17:45:49
нека я видим тази прословута рокля да...а на мен би ми било интересно и коя е шивачката и... :huh:


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: meryy в ноември 02, 2009, 22:59:49
здравейте и моята рокля е от Сиана.Понеже бях чувала добри отзиви за тях отидохме първо там харесах си един модел пробвах го ,не се отнесоха лошо с мен до колкото помня бяха любезни обърнаха ми внимание но исках да разгледам и в др. магазини наоколо но те за да не ни изгубят като клиенти ни пришпориха че нямало да има време за поправки и в крайна сметка се върнахме там след скоростна обиколка на няколко др магазина и взех нея.Подразни ме че използват хитрини за да си запазят клиентите но като цяло бяха мили.Е това е от мен  ;)


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: merilen в ноември 03, 2009, 10:55:29
Привет и от мен, въпреки колебанията си, аз си купих роклята от Сияна и не съжалявам нито за миг. Всичките ни гости толкова много я харесаха и само повтаряха колко е красива. Продавачките си вършеха работата, показваха ми каквото искам - воали, обувки, аксесоари за коса. Като казах на щефката, че един шев  на роклята не ми харесва как е направен, тя веднага качи роклята да оправят шева, без да спори. Да, наистина не е много коректно да нямаш цени върху стоките, които продаваш, и да преценяваш клиентите си по външния им вид, за да им кажеш цена. Но факта, че докато аз чаках за корекции, идваха клиенти от Добрич и Търговище, направо ме шашна :) Пък помислете, че сме булки само веднъж, само за ден, затова трябва да сме с НАШАТА рокля, и да не правим компромиси с нея


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: BeRa в ноември 04, 2009, 15:52:59
Пък помислете, че сме булки само веднъж, само за ден, затова трябва да сме с НАШАТА рокля, и да не правим компромиси с нея

абсолютно си права за това...и аз бях на същото мнение...макар че свеки само се мръщеше и ми викаше да съм си правила добре сметката с парите }:-> като че ли от нея пари съм искала за сватбата че да миказва...но както и да е...

а за цените на стоките им ...на мен  най начпред ми бяха казали цена с 20лв повече от колкото ми я дадоха после...като влезнахме най напред и питахме ми казаха една цена а после като си тръгвахме да гледаме по други магазини и за всеки случай попитах пак за цената да знам ми казаха с 20лв по малко-....все едно за пръв път питам...ама...за мен по добре   :danceg: и с 200 да бе намалила няма кой да се разсърди :P


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: simoneta в декември 10, 2009, 01:29:04
Аз също ходих в Асеновград, връщайки се от Пампорово. Но нито една рокля не пробвах там. Влязох само в 'Сияна". Такова селско обслужване и държане никъде не бях виждала. Много настояваха да пробвам, особено по-възрастната жена с големите кичозни гердани. По външния й вид я прецених, че не искам  нищо оттам. А роклите им бяха от евтини материи и бяха с ужасни кройки. Обиколихме малко града, отидохме до Бачковския манастир и се прибрахме в София. 


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: intesa в декември 24, 2009, 12:39:10
Моята рокля я купихме от "Сияна" и е страхотна. Все още (като всяка булка предполагам) си я пазя и преди два месеца, когато беше годишнина от сватбата ни си е видях отново и и се радвах (защото нали има поверие, че булката не трябва да вижда роклята една година след сватбата си).
Благодаря на булченски салон "Сияна" отношението беше добро, не си спомням да са се държали грубо, иначе едва ли щяхме да купим роклята от тях. :)


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: sehrezad в юли 24, 2010, 12:41:00
heyyy koy vliza ot imeto na turkyan v foruma
.zasto ima tolkova zli hora i kolejki
siyana za men e nomer 1 v asenovgrad.tova da go znayat vsi4ki nay mnogo priznavam neya i neynata produksiya.sled neya katerina ,marieta , odeta i drugi.ve4e e drug viprosa za vkusa na vsi4ki mladi bulki.i molya vi ne opluvayte i ne sidete taka horata .ne e hubavo.a na vas mladi bulki uspeh


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: posum в юли 27, 2010, 09:59:37
В петък ходихме до Асеновград. Влезнахме в Сияна. Посрещна ни 1 недружелюбна лелка, с прическа като за коктейл. Нито 1 рокля не ме грабна: натруфени, евтини платове, затова реших да попитам колко ще ми излезне ако си поръчам модел по снимка. Тогава лелята ме огледа от глава до пети :!, ужасно грозно впечатление ми направи. Съмнявам се, че бих се върнала там.


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: hris4eto в януари 22, 2011, 12:47:56
Моята сватбена рокля също е от Сияна. Първо ми направи впечатление, че едно от момичетата беше много мило, за разлика от другите. Другото, което ме изненада,беше че когато тръгнах да купувам вече роклята и попитах за цената, ме попитаха от къде съм и чак тогава ми казаха цената.


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: Fatito в януари 26, 2011, 19:10:27
Здравейте, момичета! Имоята рокля също е от Сияна! В деня в който си купих роклята обиколихме всички булчински магазини в Асеновград не видях нито една хубава рокля и накрая влязохме в Сияна и тогава видях "моята" рокля, точно за каквато съм си мечтала с голям обем и прозрачно бюстие. Само това не ми хареса, че беше месец март точно преди баловете и имаше много хора и продавачките искаха да решавам бързо, но ми направиха и голямо намаление за всичко, което купих.


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: novabluzka в март 09, 2011, 15:26:00
Добрите отзиви ги пише някоя продавачка от магазина,когато няма клиенти!Изненадах ли ви?а купихте ли си готова рокля?Не знаехте ли че е била на някоя друга булка,върната за половината СУМА и изчистена с някакъв тюл,продадена на нищо не подозиращата след нея с репликата че за нея е шита.
Не се учудвайте,защото това е стар принцип на фирмата.Там никой и не разбира от мода,моделите-шити от евтини платове,като за юргани,моята на сватбата се пропука.всичко с много камъни,дантелки,пълен кич.
ПОСРЕЩАНЕТО-В нагазина ви дебне нещо средно между баба и стара брантия с няколко корема ,стегнати с колан.Под последния кат почти надничат старите й срамни устни,тонове грим,изкуствена коса нокти и всички екстри-това е моделиерката.ТЯ не е разбрала,че времето лети и има мода.
РОКЛЯТА-изнудиха ме да я взема ,защо била уникат.Нищо подобно,после видях по форумите поне 6 като моята.Бях си харесала модел от списание,но понеже платът беше скъп и не можеха много да ме оскъбят,ми заявиха,че не могат да я ушият.За капак получих иронични погледи,лицемерие за стройната ми фигура,а аз не съм слаба,евтини материали,висока цена,стар масов модел,кич,кич,кич.
Ако и вие искате това за сватбата,отидете в Сияна


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: poltu в март 11, 2011, 22:01:46
Heheh radvam se na tolkova kritichni mladi dami,no samata istina e che az sum samiq kapriz po otnoshenie na drehite...i sled kato bqh obikolila cql pPlovdiv i cql Asenovgrad po 3 puti-vse pal tam edna mlada prodavachka napravi vsi4ko vuzmojno da mi nameri toalet skoito da se haresam-za sujalenie q nqma ve4e tam ,a trqbva da kupuvam bul4enska roklq na du6terq mi,a i ku6tata e dosta obednqla na modeli


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: once_upon_a_time в юни 04, 2011, 20:10:57
Колкото и да нямам желание да купя рокля точно от този магазин, толкова от цял Асеновград, харесах единствено рокля от него, ужас  *db* Май ще трябва да преглътна отношението си към продавачките и това е. Днес мерих за втори път роклята, която ми харесва, ефектът все още е "Уау", та имам въпрос, който не се сетих да задам на място - роклята беше мой размер, само на корема ми прави 2 гънки, дали ще се навият да ми вземат точни размери и да ми я преправят/ушият нова?


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: Kiwi в октомври 07, 2011, 21:53:08
В друга тема писах за Сиана, но не им споменах името. Балната рокля на сестра ми беше от там, некоректни бяха с цената но това го разбрахме при плащането. Казаха едно, поискаха друго, повече. Сега като ви чета и се замислям, че май и нас ни прецениха по дрехите и после казаха някаква цифра.

Иначе всичко правят, искараха ми всички платове от склада, избрахме материя, комбинация от кройки, нарисувах им модела ( аз добре рисувам) и се уговорихме за проба за през седмицата, щото съботно време е пълно с булки и абитуриентки, февруари месец. Като отидохме на проба роклята се оказа с права кройка, а това което рисувах и обяснявах беше разкроено от бюстието надолу. Прекроиха го още същия ден, щото с мен не се спори ;). Сложиха отгоре дантелата и вече нямахме търпение да си ходим след цял ден чакане там. ПОне ходихме до Асеновата крепост, гледката си струва :)

Вкъщи осъзнахме, че дантелата която беше върху разкроената пола под бюстието е зашита несиметрично, отпред е по дълга от полата, отзад е колкото полата. Преправяхме.

В бюстието имаше вградени чашки и банели (вместо сутиен), единия банел беше сложен кофти, та вложих инженерна мисъл да не убива.

Като изключим разните дребни неудобства роклята беше много красива ( дизайн* -  нескромно Аз, изработка Сиана)

*Под дизайн разбирайте  - избрах компоненти от други рокли, които имаха изложени, защото не е ясно дали ще се справят с ушиването на фантазии. Чак такава авантюристка не съм  :)
 

Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: posum в октомври 08, 2011, 13:01:31
РОКЛЯТА-изнудиха ме да я взема ,защо била уникат
Думата в червено ми се наби на очи. Как така те изнудиха? Силови методи използваха ли?


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: carlyangel в октомври 08, 2011, 16:51:39
Думата в червено ми се наби на очи. Как така те изнудиха? Силови методи използваха ли?
Не можах да се сдържа,да не се разсмея на този коментар.  :funny: :laugh: 
И аз се чудя под каква форма е било това изнудване?Все пак това са много пари и мен лично никой не може да ме принуди да взема нещо,което не ми харесва.  :\


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: genoveva в април 24, 2012, 11:31:08
zdraveite moq sluchai v bulchenski rokli ot Siqna e oshte presen predi edna sedmica si vzeh bulchenskata roklq ot tam.Vsichko beshe nared probata beshe dobre modela sashto nqmah promeni po nego beshe sashtiq koito haresah, no mi napravi vpechatlenie che kogato da mi q davat mi e namachkaha i natapkaha v edna chanta koeto kakto i da e kogato veche se prebrah ot tam i q izkarah, doidoha problemite otkrih mnogo defekti krivi shevove, obrachite bqha krivi ,a tula da ne vi kazvam kak beshe odrqzan tolkova krivo, tova me razocharova mnogo.roklqta mi izglejda besh dosta pretupana.   


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: tOnItKaTa в април 24, 2012, 11:38:14
Ужас! Нямам думи и просто онемях като прочетох коментарите ви! Аз също съм чувала лоши отзиви за този сватбен салон. ИЗВОДА Е: ХУБАВО ВНИМАВАЙТЕ КОИ ЩЕ ВИ ПРАВИ РОКЛЯ, ТА ДОРИ И КОРЕКЦИЯТА ПОНЕ колкото и на пръв поглед лесна да е, е важна! Надявам се да успееш да реагираш и до сватбата да намериш начин да оправиш видимите дефекти ... Ако трябва връщай се пак там и прави рекламация, но не се оставяй така ...


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: veseto_87 в април 24, 2012, 12:25:59
Моята рокля също е от там. Аз не мога да се оплача. Няма поне видими дефекти, харесвам си я. Отношението към мен също беше много донро. Иначе и аз бях предубедена, заради нещата които бях чела, но пък там открих моята Рокля!


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: _perlichkata в април 24, 2012, 13:56:09
Аз също си купих рокля от Сияна-Асеновград и съм много доволна. Отношението им беше много добро, изкараха ми доста модели и не се държаха като в другите салони като има кажех 46 размер и те ме гледаха с един поглед  O_O O_O, толкова големи само по поръчка. Моята рокля също я дадоха прибрана и сгъната не знам си как в един плик, но аз преди това я пробвах и огледах. Аз останах доволна, макар че отидох с друго мнение, от всичко изчетено за тях.


Титла: Отг: Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: lili4ka в юни 19, 2012, 10:32:45
Моята рокля също е от там, и не мога да се оплача от обслужването, момичетата бяха доста любезни  *THUMBS* още с влизането я видях, и знаех, че това е моята рокля.............много съм доволна........ :)


Титла: Re:Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: cecka__r в септември 27, 2012, 08:42:01
Здравейте,преди месец поръчах булчинска рокля от "Сиана" по техен модел,в който се влюбих.Готовата рокля ми беше тясна и за това се наложи да ушият нова.След 3 седмици ходих на проба,когато влязоохме в магазина ни казаха,че сутринта нямалко ток и трябва да чакаме, за да я направят....т.е за няколко часа.На самата проба нищо не успях да преценя,защото беше скроен само един чаршав.Исках някои дребни промени по готовия модел-цвят на дантела,панделка,но като цяло да се запази точната линия на готовия.Няколко пъти попитах консултантката,която беше сравнително любезна дали роклята ще е същата,при което тя ме уверяваше,че няма начин да не е същата.ОК.След още 2 седмици чакане,аз се обадих да попитам какво става,а те веднага ми отговориха-"елате утре".Отидохме.Обляках роклята и започнах да се чудя,аз ли не разбирам или роклята е различна?Точно тези дребните неща,които уж уточнявахме ги бяха направили както те си искат.След дълго чудене я взех.След като се прибрах и я огледах,точно както при мнението на  GENOVEVA по-горе тюла беше толкова наръфан,че и да се стараеш няма така да го отрежеш.Обръчите бяха криви,абе останах разочарована,а от 2 месеца не спрях да мисля за тази рокля-толкова ме впечтли.Все пак за 650лв.поне да е ушита както трябва,дори да не са се справили с моите желания за промените по роклята,а повчрвайте те бяха елементарни.Сега се замислям,след мненията,които прочетох,че наистина казват различни цени на всеки.Човек колкото и да се старае да не обръща внимание на дребните неща,за да може празникаът да е ок,няма как да не се ядосваш.Майнната му на това,че "лелките" изглеждали еди как си.Да си вършат работата както трябва.Това беше моето мнение:)


Титла: Re:Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: veseto_87 в септември 27, 2012, 08:47:08
Първо мнение във форума и то такова! Винаги буди подозрение!
И много ми е чудно защо си оглеждате роклите вкъщи, а не на място в магазина!  *crazy*
Чудно ми е кой си играе да си прави регистрации от злоба към конкуренцията!


Титла: Re:Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: Nine в септември 27, 2012, 09:40:26
Това е самата истина!!! "Сияна" не бяха  коректи и с  мен, но със  балната  ми  рокля. Цена– висока, отношение-арогантно, Качество-никакво. Нито аз , нито майка ми сме  хора, който обичат  скандалите за  това си взех  роклята  и си тръгнах разплакана от " Сияна"......


Титла: Re:Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: Kiwi в септември 27, 2012, 09:46:16
Не искам да защитавам Сияна, и аз съм недоволна... Ама хора и сами сте си виновни, гледайте и настоявайте за вашето преди да платите готовата рокля. Как ще си тръгнете разплакани... отстоявайте си позициите?!

Балната рокля на сестра ми беше със сменена долна част(кройка различна от тази, която поръчахме), като отидохме да я вземем. Прекрояваха и шиха цял ден, без да правя скандали. Е, най накрая имаше един шеф за изравняване, ама вината си е наша, че недогледахме.


Титла: Re:Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: veseto_87 в септември 27, 2012, 09:52:30
Не искам да защитавам Сияна, и аз съм недоволна... Ама хора и сами сте си виновни, гледайте и настоявайте за вашето преди да платите готовата рокля. Как ще си тръгнете разплакани... отстоявайте си позициите?!

Балната рокля на сестра ми беше със сменена долна част(кройка различна от тази, която поръчахме), като отидохме да я вземем. Прекрояваха и шиха цял ден, без да правя скандали. Е, най накрая имаше един шеф за изравняване, ама вината си е наша, че недогледахме.
Точно това има предвид. Всеки трябва да си защитава интереса. А не да плюем, съскаме и крещим истерично. Като не ти харесва - не купуваш. И как взимаш рокля, за която плащаш солидна сума и започваш да я оглеждаш чак вкъщи.  *crazy*
И аз не защитавам никой, говоря само с факти. Моята и на близка приятелка рокли баха от там. Ами нямам никакви оплаквания, защо да си кривя душата!


Титла: Re:Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: Alichka в септември 27, 2012, 13:24:45
За съжаление не са един и два случаите на провалени надежди от въпросната фирма. Все пак са в района, където живея и една камара пловдивски булки недоволстват точно от тези неточности по малките детайли. Но както се казва пито-платено, който е имал претенции и рекламации да ги е правил на място.


Титла: Re:Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: veseto_87 в септември 27, 2012, 13:55:11
Аз не виждам защо спорим изобщо. Постът ми беше към конкретното лице, регистрирало се за да публикува един единствен, при това негативен коментар.
А това кой доволен и кой не - монетата винаги има две страни. Ясно е, че ще има много доволни и много недоволни. Всеки случай е сам за себе си.
Аз отидох в Сиана, заредена с много негативни емоции от прочетеното, но останах очарована от рокли и отношение. Шанс...


Титла: Re:Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: cecka__r в ноември 13, 2012, 17:17:59
Мисля,че с доста големи подробности съм описала какво ми е впечатлението от салона и от работещите там госпожи.На никоя моя позната няма да го препоръчам.Всеки сам прави своя избор,както и аз,лошото е,че се влюбваш в една рокля,а после -взимаш друга:)Моята сватба беше прекрасна....булки оглеждайте добре преди да платите не малкото пари!


Титла: Re:Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: nelly_d в януари 29, 2013, 13:47:11
Имат хубави рокли, макар и от готови кройки, но отношението към евентуалните им клиенти е меко казано отвратително.


Титла: Re:Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: elita в март 06, 2013, 02:37:45
Тяхното отношение е не меко казано отвратително, а  направо подсъдно!!! Не си и помисляйте да споменавате, че сватбата ви е след 1-2 месеца, казвайте че е след 2 дни, ако искате да не ви изгонят от там!!! Толкова бяха груби и надути като ходихме за рокля на сестра ми преди 1 - 2  години, като гледам все са си същите и не разбирам как може някой да ги защитава, като казва, че едва ли не лошите коментари са от конкуренцията?!!! Този, който го казва, явно не е влизал там или поне не като клиент! В Асеновград  обиколихме всеки един магазин и навсякъде бяха супер любезни, дори и да им казвахме, че сме на първоначален оглед, но там толкова ме ядоса една леко стара ...... че направо побеснях!!! Добре, че сестра ми не се връзва на такива селски гъски и не си го слага на сърце, но аз ще я помня тази с много лошо! Сега ми предстои да търся и аз рокля и освен, за да ги обсипя с "мили" думи за друго не бих минала от там!!! Но са ми много под нивото, противни, озлобени грубияни!


Титла: Re:Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: veseto_87 в март 06, 2013, 09:48:47
Айде пак - първо мнение и то негативно! Ами как да не е съмнително!

Ами да, аз съм от доволните и имам доказателства! И то с рокля купена 4 месеца преди сватбата.
А вие какви доказателства ще приложите към коментара си?


Титла: Re:Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: Sisinka87 в юни 08, 2013, 16:06:55
Да се включа и аз...Другата събота ми предстой ходене в Асеновград и съм решила първо да мина през Сияна. Преди 2 години ходих с моя приятелка да си вземе сватбената рокля която и бяха ушили по даден от нея модел. Роклята нямаше грешка,както и тези на кумата и шаферката. Бях впечатлена и от начина по който се отнесоха с тях..не мога да повярвам на това което чета и силно се надявам да не остана с пръст в уста.


Титла: Re:Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: Stedasd в ноември 18, 2013, 11:43:03
Току що се регистрирах и аз след като изчетох всички коментари,положителни и отрицателни. Така на 5 октоврми 2013 бях шаферка на сватба на моя близка. Първият и единствен магазин в който влезнах беше въпросният,"Сияна". Шефката лично ми обърна внимание,пробвах една рокля от манекен за да ми се вземат мерки,казах каква ми е идеята какво искам и как го искам.Всичко беше точно както си я представях единственото което тя предложи бяха презрамките и камъните на колана,а аз съм изключително против каквито и да били камъни и дантели,много кичозно ми идва! Та идеята ми е аз съм доволна за една седмица ми я ушиха,беше както исках,даже нямаха подходящ плат,та ми купиха от Турция. И кво като е от Турция и без тва пробих роклята с цигара :) Сега февруари съм кума и пак ще се обърна към тях!  *db* *db* *db* *db* *db* *db* *db* *db*

П.С. : Друг е въпроса че не съм с перфектна фигура и роклята не ми се ди супер,но аз се чувствах супер в нея и всички ми казваха че съм много хубава :) И извинявайте за кофти качеството на снимката,но нямам други :)
 
(http://prikachi.com/images/199/6766199f.jpg)


Титла: Re:Булченски рокли от Сияна (Асеновград)
Публикувано от: V_e_S_i в ноември 18, 2013, 16:02:35
Наистина отношението на продавачките е ОТВРАТИТЕЛНО, а визията направо потресаваща, но също така е истина, че там видях едни от най-красивите рокли. За моята сватба не влязох в този магазин, защото намерих РОКЛЯТА преди това, но за сватбата на сестра ми август 2013 обиколихме супер много магазини, защото тя не знаеше какво иска и наистина там имаше уникални модели и цените не бяха чак толкова фрапиращи.