Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 19:34:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Как си избрахте подходяща дата за сватбата - част 2
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
20
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Как си избрахте подходяща дата за сватбата - част 2 (Прочетена 127011 пъти)
milata84
Ентусиаст
Отг: Как си избрахте подходяща дата за сватбата - част 2
«
Отговор #15 -:
октомври 20, 2008, 11:00:46 »
http://calendar.astromobile.ru/luna-2009
Ето момичета един сайт, за тези които повече ги интересуват. Намерих го някъде из търсачките. Мен лично ми е интересно и се позачитам...Макар и да не се съобразявам много. Аз да питам за юни месец ,които сте кога мислите да запазвате дата, после църква?
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Усмихни се!
«
Отговор #16 -:
октомври 20, 2008, 12:28:23 »
Ние сме си харесали 20.06.2009. Я по-вещите в нумерологията и астрологията да кажат как им се струва. По моите аматьорски изчисления това е 27ми лунен ден, но ен намерих много описания за този ден. Копче и Захира, помагайте
Активен
milata84
Ентусиаст
«
Отговор #17 -:
октомври 20, 2008, 12:38:39 »
http://www.svatba.bg/kakav-den-da-izberem-za-svatbata
Тук намерих разни любопитни неща. Слънце, аз с домовете не съм мн в час и не мога да помогна, а в този календар където аз гледах пише 4е Луната е зодии Телец и Близнак, а пише че да се омъжваш в Телец е ок, абе знам ли...Много мнения,много разли4ни отговори...Кажи как си започнала с подготовката, въпреки че е раничко. Ние сме още на тема, избор на дата и така.
Активен
Слънце
Усмихни се!
«
Отговор #18 -:
октомври 20, 2008, 12:45:04 »
И аз съм още на тази фаза
(плюс чуденка з аград и ресторант) Аз в някакъв руски сайт (от старата тема) видях, че се пада в Телец, ама нищо друго не разбрах. Иначе в един български сайт пише, че е подходящ ден за общуване с възрастни хора и родители и за слушане на музика -това беше най-сватбарското от цялото описание
А, и също, че е успешен ден за вършене на работа
Активен
milata84
Ентусиаст
«
Отговор #19 -:
октомври 20, 2008, 13:05:49 »
http://calendar.astromobile.ru/luna-2009
Аз гледах ето в този!
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #20 -:
октомври 20, 2008, 13:14:39 »
Да ви кажа и ние как си избрахме датата - по-скоро тя ни избра. Първо щеше да е миналата година, на датата, когато връзката ни навършва две години, ама нещо се замотахме и ... не я направихме сватбата. След това реших да проверя какво казват хороскопите ни по въпроса - 14 септември. Не ни хареса да е неделя, а и от чуденка, пак позакъсняхме и като тръгнахме да търсим ресторант - първата свободна дата беше 27 септмеври - рождения ден на моя мъж. Аз в началото бях против да е точно на рождения му ден, защото някакси се претупват и двата празника (поне така си мислех), но на него много му хареса идеята и се съгласих в крайна сметка. Така получи най-големия възможен подарък - мен
Не знам какво казват хороскопите и календарите за тази дата, но ние имахме най-прекрасната за нас сватба. Така че понякога датата сама те избира.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #21 -:
октомври 20, 2008, 13:18:36 »
А моя приятелка избраха рождения ден на мъжа й за да не забравя той никога годишнината от сватбата
Активен
Слънце
Усмихни се!
«
Отговор #22 -:
октомври 20, 2008, 13:21:20 »
Ами то и на нас тази дата сякаш сама ни изкочи. А и ни харесва идеята да е през юни, когато хем е топло, хем не са най-големите жеги.
milata84, и аз гледах този календар. А според нумерологията се получиха хубави резултати и пишеше, че денят е покровителстван от Слънцето, на мен това много ми допадна
Абе, то ако тръгнем да се съобразяваме с всички хороскопи, вярвания, суеверия и т.н., накрая ще се окаже, че никоя дата не е напълно подходяща
Аз затова се опитвам да убедя сама себе си, че не е много зле нашата
Въпреки, че още нищо не е запазено, така че има възможност за промени
Ако някой друг има интересна информация по въпроса, да казва
Активен
milata84
Ентусиаст
«
Отговор #23 -:
октомври 20, 2008, 13:23:14 »
svetli браво, желая ви много семейно щастие!
Активен
ками
Сватбен ГУРУ
Алекс
«
Отговор #24 -:
октомври 20, 2008, 13:27:06 »
Цитат на: tasty в октомври 20, 2008, 13:18:36
А моя приятелка избраха рождения ден на мъжа й за да не забравя той никога годишнината от сватбата
ха ха заради това ли моя мъж искаше да бъде на моя рожден ден/ да не ги забравя и двата празника
/ а уж беше подарък за рождения ми ден
... и вкрайна сметка беше ден след рождения ми ден, че ресторанта беше зает
Активен
bubka
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #25 -:
октомври 20, 2008, 13:27:54 »
Мацки, ето едно тълкувание на числата - аз така сметнах нашата дата, която си бяхме избрали от преди това: 27 юни 2009 = 2+7+6+2+9=26=8
1. Ново начало в живота, обновление, динамика, пътуване, флирт с любов, авантюризъм, любознателност, интелигентност, загадъчност, ексцентричност, борбеност.
2. Слабо число. Означава слабоволие, слабохарактерност, неспособност за вземане на важни решения, склонност към алкохола и разгуления начин на живот, вечна борба между доброто и злото, между бялото и черното, между "да" и не". Раздвоеност.
3. Веселие, изграждане, позитивно отношение към живота, общуване с лекота, довеждане на нещата до успешен край /в повечето случаи/, изтънчени удоволствия, добри доходи, добра кариера, пътувания, усет и отличен вкус към модата.
4. Златна среда, умереност, колегиалност, тънко чувство за хумор и справедливост, аналитично мислене, висок интелект и работоспособност. Добри доходи .
5. Числото на мъдростта, логичното мислене, правилните решения и рационални действия. Далновидност по мисловен път. Умение за предпазване от злините и капаните на живота. Добро материално положение.
6. Числото на любовта и силните емоции. Вярно приятелство, чувство за дълг и отговорност. Себераздаване на другите . Живот в името на хората. Обич към целия свят и всичко живо. Богата душевност, артистичност, музикалност, поетичност. Безгранична доброта и чар. Магнетично излъчване.
7. Божественото число. Дълбоки разтърсващи страсти и чувства, големи амбиции, любознателност, разностранни интереси, творчески подход в работата, импулсивно начало, новаторски идеи, чувство за самота и изолация. Способност за самовнушения, богата фантазия. Добро материално положение.
8. Отлично здраве и бодър дух, висока дееспособност /трудолюбие/, много пари и материални придобивки, заложби за богатство и печалба. Пълноценен семеен живот, семейно щастие, дълголетие.
9. Числото на големите цели и постижения, на успехите, постигнати с цената на много усилия, старание, прилежност, всеотдаен труд и напрежение, дори и нерви. Таванът на възможностите и винаги най- доброто, най-, най-, най- е деветката. Това е и числото на ликвидацията. Слага се край на всичко ненужно, банално, отживяло и неприятно.
11. Числото на Съдбата. Този, който го носи по рождение, е галеник на Съдбата. Тя ръководи всичките му постъпки, целия му живот. Издига го високо над останалите хора, предпазва го от житейски бури и проблеми, често вписва името му в голямата история и голямата политика, прави го важен фактор, глези го. Но когато реши да го накаже, Съдбата е безпощадна. Наказанието й е толкова сурово, че изглежда невероятно.
«
Последна редакция: октомври 20, 2008, 13:29:44 от bubka
»
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #26 -:
октомври 20, 2008, 13:28:00 »
Слънце
, и нашата дата е 20.06.2009
къде ще е вашата сватба в София ли ?
Активен
Слънце
Усмихни се!
«
Отговор #27 -:
октомври 20, 2008, 13:33:44 »
Цитат на: tasty в октомври 20, 2008, 13:28:00
Слънце
, и нашата дата е 20.06.2009
къде ще е вашата сватба в София ли ?
Е, супер, ще се вълуваме заедно
Според тълкуването от bubka , наето число (1) е много хубаво
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #28 -:
октомври 20, 2008, 13:37:12 »
ето от този сайт аз избрах нашата дата
http://svadba.net.ru/happy_date.php
късмет момичета
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #29 -:
октомври 20, 2008, 13:43:28 »
milata84
Благодаря!
Пожелавам на всички момичета да успеят да изберат най-подходящата дата и да имат най-прекрасната сватба!
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
20
Нагоре
Изпечатай