Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 09, 2024, 23:29:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 6  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Gerka- 30.08.2008  (Прочетена 29031 пъти)

krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646

Моят сватбен албум

« -: юли 28, 2008, 15:59:15 »

Мисля че е време и още едно слънчево момиче да си има тема... Sunshine
Гери,  едва днес осъзнах колко бързо лети времето и ето, че и твоя сватбен ден наближава  smile  Дано покрай ремонта moil да успееш да намериш време и за по- подробни обяснения за всичко около теб  girl_wink
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: юли 29, 2008, 12:05:34 »

Честита темичка и от мен!!!! Хайде разказвай до къде стигна??
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: юли 29, 2008, 14:09:40 »

Оооо, честита темаааа! ХайдИ, разказвай до къде сте с подготовката! Bravo
Активен
Gerka
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: юли 30, 2008, 08:25:25 »

Аууу,едва сега виждам, че и аз си имам темичка  yahoo yahoo yahoo

Красунка, благодаря ти миличка  give_rose

Ванили, Снежито е на вас също за вниманието  girl_wink

Времето наистина лети и както все си казвах, че има достатъчно време, то така си мина  blush

Пък и този мини ремонт вкъщи направо ни поглъща времето  cray

Имаме да правим още доста неща - като започнем с това, че имаме още десет покани за раздаване ...те  хората си знаят, но все пак  pardon

Имаме и няколко започнати и недовършени задачки ....като бутониерките и късметчетата   smile

Късметчетата лесно ще станат ...поне са малко, но бутониерките .... girl_impossible

Ще правим за всички гости, а  готови имаме 35 бр.  blush

Ужас направо....до понеделник - вторник се надявам да свършим с ремонтирането и да се занимаваме само със сватбените приготовления .

За мое щастие шаферката ни, която е приятелката на брат ми мноооооооооого ми помага, така че ще се справим ...само трябва да се мобилизираме  good

Охххх....шефът дойде, а имам сто задачки ....затова ще ви оставя за малко, но в никакъв случай няма да си занемаря темичката  girl_wink

По- късничко ще продължа с отчета  smile
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
Публикации: 679

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: юли 30, 2008, 09:26:48 »

Герка, честит темичкаи от мен! yahoo Чакаме отчет по-късничко girl_wink и не се притеснявай имаш още достатъчно време....1 месец. Ще се справиш! good
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: юли 30, 2008, 14:01:01 »

Gerka, Честита темичка! yahoo
Другия месец, по това време ще станеш госпожа!
Я кажи с какво сте готови? Какво остава? А и снимков материал ще чакаме!
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: юли 30, 2008, 16:03:07 »

Gerka, само да те питам за шаферката, като каза че е приятелка на брат ти - тя с някаква спецална рокля в тон ли планирате да е или не?
Активен
Gerka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: юли 30, 2008, 23:25:01 »

Ето ме пак ... досега упражнявахме ремонтни дейности и преди да си легна блажено реших да се отбия тук  Girl_hide

Снежито, попринцип нямах намерение да я карам да се съобразява с цветовете на сватбата , но тя сама реши, защото харесва и червено и жълто и ще е с рокля в един от двата цвята  pardon

Кумата ни няма да е май много в тон, защото не обича нито жълто, нито червено .... но какво да се прави  pardon

Тъй като тази седмица явно ще посветим предимно на ремонта вкъщи, за да го завършим до няколко дни, от другата започваме активно да се доорганизираме.

Ще ходя до ресторанта да обсъдим с управителя украсата, менюто и разположението на масите.

Ще правя тейбълки и  трудолюбивата ни шаферка ще ги изреже Wink

По повод украсата по масите за гости в ресторанта трябва да завържа панделки на чашите за плуващите свещи . Концепцията е следната - покривките попринцип са светло бежови и в средата на масите ще има червена ивица от текстилна хартия, върху която ще има на всяка маса по 2 чаши с плуващи свещи слънчогледи, по една ваза с 3 слънчогледа и тук там между тях разпръснати стъклени камъчета с формата на сърце .... blum

Само да поясня, че най - малката маса е за 10 души и трите основни елемента на декорацията /чашите и вазата/ се падат достатъчно далече едно от друго и не е претрупано .

Една вечер пробвах на нашата маса в хола, която попринцип е за 6-макс. 8човека и стоеше добре ....но пропуснах да снимам  blush ....обещавам, обаче, скоро да го повторя, защото ми се иска да покажа снимка на управителя на ресторанта, защото той предложи каквото могат те да сложат, за да не се ангажира за всичко някой от гостите .....тъй като ние сами ще си правим всичко.

Май се поувлякох с този пост .... blush

Пък и ми се доспива, че цяла вечер се трудих и за да не ви отегчавам ....ако някой чете въобще по това време - продължавам утреее  good

Лека нощ  sleeping

« Последна редакция: юли 30, 2008, 23:27:16 от Gerka » Активен
Оля
Сватбар
Публикации: 255

сем. Желеви

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: юли 31, 2008, 10:13:28 »

Здравей Герка! Честита темичка и от мен!!! Виждам, че си хванала здраво подготовката и си главният организатор! Много е хубаво това, че управителят от ресторанта е предложил помоща си (аз нямам този късмет и ще трябва да наема хора за украсата). Много добре си замислила аранжировката, ще следя темата ти с интерес! Успех!!!!  girl_wink
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: юли 31, 2008, 10:22:56 »

Айде ремонта да свършва, че да се захванеш само със сватбената подготовка!  blum Стана ми много любопитно  Girl_hide ...като повториш украсата на масата, моля те, покажи снимки!
И на тейбълките, като ги почнете...
Активен
Gerka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: юли 31, 2008, 10:26:38 »

Благодаря ти, Оля   smile .... Аз също се зарадвах на предложението на управителя и се надявам да си е запазил ентусиазма по този въпрос и все още да важи щедрото му предложение  pardon

И на теб , Ели  smile и аз нямам търпение да свърши, че е такава неразбория вкъщи....пък ние и кученце имаме и то по цял ден разнася някакви неща  sarcastic ....занапред ще се постарая повечко снимков материал да прилагам  good

В малкия промеждутък от време,в който няма никой в офиса ще попиша малко тук  blush

Аз като гледам само изброявам какво не сме направили или довършили още ....и за да не останете с впечатление, че не сме свършили нищо до край .... girl_wink

Имаме си още от Март фотограф, оператор и DJ, за ресторант сме ангажирали Св. Валентин на Симеоновско шосе .

Вече са вкъщи подаръчетата за гостите : стъклени слънчогледчета и черни слончета, които можете да видите в галерията ми . За слончетата имаме и кутийки/пак в галерията /, но за съжаление за слънчогледите още не ....остава да намерим и за тях и да ги слагаме вътре  Wink

Освен това си имаме вече и сватбен албум и книга за гости, които ще ни бъдат подарък от баба и дядо, но си ги харесахме и вече са купени  yahoo ....много си ги харесваме  girl_wink

Когато ходихме пък в Асеновград си купихме и чаши ....но довечера ще направя малко снимки, за да не съм така голословна  smile

А пък свещи си имаме отдавна и са със сланчогледчета ..... за сега само едната е украсена  blush

Тъй като отново ме зоват задачки, по - късно пак ще намина  pardon
« Последна редакция: юли 31, 2008, 10:28:21 от Gerka » Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: юли 31, 2008, 11:06:02 »

Герка, много се радвам, че разказваш!! Страшно ми е интересно всичко, защото имаш тема и всичко е съчтано! Браво и за това, че правиш всичко сама! В началото и аз имах този ентусизъм, но като наближи виж как и късметчета и всичко си накупих! Е тейбълкартичките и подаръчетата сама направих!Твоите слончета и слънчогледи са много сладки!Направо страхотни! Всичко е хубаво, което си показала и идеята за масата!! Искам да те попитам ти каква панделка ще вържеш на чашите за свещите? Ние ще имаме чаши с цветя и ми се иска да взема по-ширики панделки от бяла органза и да вържа на панделка, дали ще стане? И ние ще имаме такива ленти по средата на масите, като при вас! Успех с всичко!
Активен
Gerka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: юли 31, 2008, 11:17:50 »

Ванили, въпреки че не си направила всичко сама, книжките ви са просто върха и са толкова личен подарък  Bravo

Панделката за чашите е бордо, от органза и е около 2 см. широка ....намотана е около столчето на чашата /която иначе е разлята за шампанско/ и от същата ще има "фльонга" в средата на столчето .....охххххх как го обяснявам  blush

Ще пусна снимка довечера поне на чашката  girl_wink  Според мен ще стане и при теб колкото и широка да е самата панделка  good ....ще надничам в твоята тема да ги видя  blush
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: юли 31, 2008, 11:25:10 »

Герка, благодаря ти! Чашите ще видя кога ще ги направя, че чак и да снимам, но ние с мама си го представяме букетче по средата на маса осмица в обикновена водна чаша и мисля да купя по-ширика органза(ако намеря)и да направя по-голямя пандека, без да увивам!Ще чакам да видя довечера новите снимки!!!
Активен
Gerka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: август 01, 2008, 19:19:13 »

Ето ме и мен преди да се впусна отново в ремонтни дейности  blum

Както обещах .... малко снимков мателиал  pardon

Това са албумът и книгата за гости от баба и дядо с тяхната кутия - не са в слънчогледовата ни тема, но съм решила вътре на първата страница и на двете да сложа слънчогледа със стихотворенийцето от поканите ни на паус ....просто още не съм го направила  blush

Активен
Страници: [1] 2 3 ... 6  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: