Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 10, 2024, 06:31:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 6  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Gerka- 30.08.2008  (Прочетена 29064 пъти)

Gerka
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: август 13, 2008, 10:23:03 »

Привет, миличка  girl_wink

Вдлъбнатичко е, но не много  ...надявам се да се почиства лесно като не е дълбоко, за да се налага да ровичкам  pardon

В четвъртък очакваме двама да потвърдят дали ще бъдат сами или с половинките си и в петък ще ходим до ресторанта да видим как ще бъдат масите ....иначе засега сме 102 възрастни и 8 дечица ....а аз се надявах да имаме малка сватба  blush

С украсата ще се занимават отчасти персонала на ресторанта /управителят сам ни предложи за помогнат с каквото могат , за дане се ангожираме много / , а с тейбълките и подаръчетата шаферката ни, двете ми братовчедки и една приятелка ....мисля, че бързо ще се справят  Wink
Остава да уточним  дали ще отидат по- рано в ресторанта ....по време на нашата фотосесия , или сутринта още .... ще говоря с управителя на ресторанта за това ....зависи кога ще започнат с подредбата .

В общи линии имаме още много неща за уточняване, но се надявам да се справим  pardon

Между другото, понеже с теб сме говорили за тортите ....на мен в крайна сметка ми отказаха от Лагуна ....след като така и не ми отговориха на мейла, аз минавах оттам и питах и те ми казаха, че така не работят - само по техния каталог  angry ...както и да е днес ще звъня пак в Гаврош .
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: август 13, 2008, 10:25:08 »

Герка, браво на теб за роклята!! Нямам търпение да я  видя! Радвам се,че много си я харесваш!! За халките, тия се излагат вече, какъв е тоя специален модел,ами да го бяха написали поне, но и тези, които сте поръчали се страхотни, и нашите са само в бяло злато. За ризата и ние искахме екрю и няма, поръчахме в магазин като ни показаха мострите!! Успех с всичко и се наслаждавай!! Успех и с тортата!!!
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: август 13, 2008, 10:42:56 »

Аз пропуснах да споделя за нашата торта- пристигна от Враца и беше супер (поне колкото успях да видя за половин минута). На вкус - страхотна, лека, а иначе не ми допадна че цветята бяха изкуствени по нея, ама човека нямаше как да я транспортира с естествени цветя и да ги запази свежи. Снимки ще пусна може би след събота. Ето ти сайта на хората дето ни я правеха:  http://www.et-petrov.com/ - казаха ми на сватбата че мислят да я пуснат в каталога си и да започнат да я продават.  Не мога да кажа нищо за цена понеже ни беше подарък от тях  pardon Успех  Good luck

П.П. В случай че не сте питали - хубаво е да знаеш дали има сватба в ресторанта преди вас, за да сметнеш с какво време разпполагате за украса и още един съвет- Напечатай това дето ускаш да го видиш  като резултат(или някаква скица направи) и ги раздай на всеки дето ще се включи в украсата, че обикновено хората забравят  и си правят каквото знаят. smile
Активен
Gerka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: август 13, 2008, 10:57:04 »

Благодаря - ще погледна за тортата  good С нетърпение очаквам снимки не само на тортата ..... blush

Иначе сигурна съм, че няма друга сватба преди нас ...като избирахме ресторант това ни беше един от критериите  Wink

А за украсата - ще направя една проба вкъщи и ще снимам, за да оставя на ресторанта като "мостра "  pardon

А за момичетата не се притеснявам, защото те ме познават и знаят, че много държа на всякакви детайли и подобни неща и ще се стараят , сигурна съм  smile

Благодаря ти много за подкрепата и съветите  give_rose
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: август 13, 2008, 12:04:16 »

Герка, гледам, че сте добре с организацията. Не се и съмнявам де, ти си майстор на украсите! good Стискам палци да е наред всичко!
Активен
Gerka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: август 14, 2008, 15:01:46 »

Момичета, вече няколко дни се мъча да си намеря фигурки за тортата .....много искам да са от тези забавните младоженци ....

Звънях на няколко места, но няма .....в събота ще ходя до Гаврош и дано там има .

Петровска им каза тяхната от къде е,но във фирмата ми казаха, че скоро няма да поръчват .....

Ако някой има инфо .... pardon

Вчера започнах късметчетата, но ще продължавам утре и през уикенда, защото днес ще запознаваме кумата  и кума .....най - накрая  blush

Като направя няколко, не само 1 ще ги снимам  good

Утре ще ходя на пробна прическа, а в събота на пробен грим ....не можах да ги напасна в един ден ....но карай  pardon

Утре преди това фризьора, обаче, ще се разходя още малко да си купя още аксесоари за косата .... купила съм си само фуркети с камъче на върха, но ще разгледам и за други неща ....за да обсъдим и пробваме различни неща с фризьорката ....да има избор и варианти все пак  Wink

Ще се разходя по Пиротска ....дайте идейки и за други места .....
Активен
Kittcat
Ентусиаст
**
Публикации: 80

« Отговор #36 -: август 14, 2008, 15:47:29 »

Ето една идея за слънчогледова торта, ако ти харесва, поръчахме я от Романс в Симеоново. Успех!

* sunflower cake.jpg (53.57 KB, 604x453 - видяно 411 пъти.)
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: август 14, 2008, 15:59:41 »

Много е симпатична тази торта, може ли да попитам колко струва?

Защото на мен навсякъде ми казваха, че слънчогледите ще ми оскъпят тортата с минимум 50 до около 70-80 лв., защото захарните слънчогледи се поръчвали от не знам си къде и били скъпи.

Значи, ако е с рози - струва една цена, ако е със слънчогледи - същата цена +сумати пари още за слънчогледите. И аз все им казвах, че няма логика, след като рози няма да има и да приспаднат цената на розите от цената на тортата и тогава да добавят слънчогледите като цена - не можело  crazy beating diablo

Затова накрая само в една фирма ми предложиха слънчогледи и други жълти цветя от крем без никакво оскъпяване при това и може да не е най-перфектната торта с тези слънчогледи от крем, ама аз си я харесах. Пък и беше вкусна:

Ето я:

* IMG_7917 (Small).JPG (40.41 KB, 320x480 - видяно 363 пъти.)
Активен
Kittcat
Ентусиаст
**
Публикации: 80

« Отговор #38 -: август 14, 2008, 16:03:46 »

нямаше разлика в цената дали са рози или слънчогледи, или маргаритки. Беше 220 лева -- 125 парчета, адски вкусна и прясна
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: август 14, 2008, 16:06:15 »

Е, браво, явно в нашия град работят по друг начин, иначе и аз съм доволна от вкуса на нашата.

Герка, и аз като теб исках от тия забавните младоженци, ама така и не открих - само стандартни и въобще не ми харесаха и ми се стори много по-забавно да си сложа тези гълъбчета, които са от пера направени дори, открих ги в един склад за сувенири и им лепнах едно було и една папионка  tease всички паднаха като ги видяха, много им харесаха   smile
Активен
Gerka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: август 14, 2008, 16:46:20 »

Благодаря ви Кикси и Киткат  give_rose

Тортите и на двете са много симпатични  Bravo

Кикси, гълъбчетата наистина са станали много сладки ....браво на теб  Wink

Аз има още малко време да потърся такива фигурки, ако не и аз като теб ще измисля друг вариант
Активен
Gerka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: август 16, 2008, 00:06:49 »

Ето ме пак на линияяяяяяяяяяяяяя  blum

Снощи вечерята с кумовете ни беше много забавна .... доволни сме, че вече ги запознхме и се получи непринудена и разпускаща вечер  Wink

Днес пък бях на пробна прическа ... в галерията ще сложа снимки .... мисля, че се получи добре .

Не е съвсем оформена и не са подредени аксесоарите хубаво, но това е просто ориентировъчно ... pardon

Отзад само вместо да ми е права косата, ще я накъдрим на едри къдрици ...по - непринудени .

Това е идеята и дано стане хубаво, защото си бях харесала други прически, но се оказа, че на моето лице не отиват .... cray

Опитвахме различни неща с моята фризьорка и това измислихме  smile

Утре ще покажа и грима .....и надявам се късметчетата  smile

Лека нощ засега  Wink
Активен
Оля
Сватбар
Публикации: 255

сем. Желеви

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: август 16, 2008, 00:12:49 »

Гери, да ти кажа много добър обем сте постигнали. Като си представям и къдриците отзад - ще стане трепач!!!!! Извинявай ако си споменала, но було ще имаш ли?
Активен
Gerka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: август 16, 2008, 00:17:01 »

Не, миличка ....няма да имам  pardon

Слагах два различни типа - и дълго, само отзад падащо  и по - късичко, което пада и отпред, но  не се харесах ....

Аз и без това съм едра , пък с булото още допълнително обем ми се създаваше и се отказах .... така ще се вижда прическата в целия й блясък  Makeup
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: август 16, 2008, 15:30:59 »

И на мен много ми харесва прическата, мисля, че ще си страхотна булка!! Браво!! Следя с интерес!
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 6  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: