Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:44:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 3 част  (Прочетена 159162 пъти)

ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: август 28, 2008, 09:02:50 »

usmiv4icata добре дошла, ще помагаме с каквото можем разбира се...
Активен
Femme
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #106 -: август 28, 2008, 11:01:42 »

Привет момичета,
Плануваме нашата сватба да е някъде края на април,началото на май догодина. Кога трябва да запазя дата и час в църквата (желая да бъде в Св.Богородица) и съответно в гражданството ?
Активен
Оля
Сватбар
Публикации: 255

сем. Желеви

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: август 28, 2008, 11:13:06 »

Welcome на новите момичета!!!
Femme, да ти кажа, според мен декември е добре. Но всичко зависи от това колко сватби ще има тогава. Всичко си е късмет, пък ако сте си набелязали вече датичката, нищо не ти пречи и по-рано да си я запазите  girl_wink 
Активен
elfina
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: август 28, 2008, 11:13:30 »

welcome-2 Femme,
от личен опит те съветвам да отидеш скоро и да попиташ на място.Аз отидох 5 месеца по-рано и удобните часове бяха ангажирани за нашата дата.
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: август 28, 2008, 12:34:04 »

Добре дошла Femme
Ние нашата дата я запазихме 3 месеца преди сватбата.Направо неможах да повярвам колко бързо стана датата и часа който искахме и ресторанта  бяха свободни. girl_wink chee
Но имам позната на която сватбата и е през септември догодина а още от сега е запазила дата в дома на младоженците, църквата и ресторант даже е ангажирала.Така, че след като сте се спряли на конкретна дата, може да отидете и сега- така ще сте сигурни, че вие ще сте първите които сте се записали!
Спорна организация на сватбата и пиши редовно за да казваш докъде си стигнала! Good luck
Активен
Femme
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #110 -: август 28, 2008, 14:37:31 »

Мерси за топлото посрещане.
Днес мъжът ми отиде до "Св.Богородица" и там му казали ,че датата се запазва в първия работен ден от годината,т.е. казали са му да отиде на 7-ми януари. От сега не можело да се пазят дати да другата година.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: август 28, 2008, 22:44:59 »

Здравейте момичета и  Welcome на новите съфорумки! Аз на последък съм много нередовна, но нали наближава изложението и съвсем съм се заринала в работа. Само да мине 4 Октомври и край, малко почивка. Успех на всички с подготовката и честито на вече миналите по този път.  give_rose
Активен
katya_79
Професор

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: август 29, 2008, 16:00:16 »

Мила Femme, моля да ме извиниш.Май се оказва,че тази моя позната не е била съвсем искренна с мен bqsnasym и аз без да искам съм те подвела. За което едно голямо ИЗВИНЯВАЙ. give_rose
Активен
Val_
Ентусиаст
**
Публикации: 75

« Отговор #113 -: август 29, 2008, 16:04:11 »

И аз много се учудих как така са я запазили тая дата...за църквите незнаех каква е практиката, но в дома толкова рано не записват също... най-много 5-6 месеца преди датата...или нещо такова...
Активен
elfina
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: септември 03, 2008, 11:45:07 »

Girl_hide ей,сладурки,къде се изпокрихте?
 Да се похваля вчера намерих една сладкарница,в която се съгласиха да направят тортата по-нестандартна. И сега съм  yahoo .
 А вие до къде сте с подготовката? Бързо разказвайте!  smile
Активен
katya_79
Професор

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: септември 03, 2008, 15:09:48 »

ЗДРАВЕЙТЕ!

Вчера с кумата поръчахме булченския букет,бутонерите,украсата за кола,чашите,шампанското,и свещите.Днеска извадихме медецинските и вече май сме готови.
Чакаме 14-ти с нетърпение. yahoo
Казвайте кой докъде е стигнал, ако може да бъда полезна с нещо ще се радвам. girl_wink
Активен
elfina
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: септември 03, 2008, 16:01:46 »

good браво,katya_79 ! Кога ще ходите до обредния дом? Ние ще плащаме на 15/09.
Активен
katya_79
Професор

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: септември 04, 2008, 07:58:26 »

Здравей elfina

В обредния дом ще ходя днес да занеса документите.Вие на какъв ритуал се спряхте.Разкажи повече за организацията на вашата сватба.
 Clover Clover heart heart
Активен
elfina
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: септември 04, 2008, 08:20:34 »

Sunshine добро утро,булчета!
 Katya_79, нашата подготовка започна от април. Благодарение на момичетата от форума всичко мина мноого леко./ за което  thank you  give_rose / За септември оставихме само уточненията по ресторанта и нещица като букет и торти.
 Единственото ми разочарование / до сега /  е промяната на часа и мястото в Обредния дом,но пък какво да се прави.........
 Верно ли е ,че са вдигнали цените за ритуална зала???
Активен
Daisy_Do
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #119 -: септември 05, 2008, 18:42:17 »

Здравейте!гледам,чета и чета и ме удря една такава треска,мнооого приятна Сватбаааа моята сватба ше е април,но се регистрирах вече тука и сум мноооого yahoo защото сум далече и знам как стоят нещата,ноември ще съм в Бг така че ще се сблъскам по обстойно с всичко,но момичета вие сте златни,толкова е приятно ......и ми става толкова мъчно... cray нооо сватба идеееееее,ще питам ако имам затруднения... Mail благодаря give_rose
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: