Има ли булки от Пловдив? - 3 част

<< < (91/92) > >>

Nina Style:
Цитат на: lady_in_love в януари 08, 2009, 12:44:00

Момичета имам въпросче към вас,препоръчайте ми добър dj в Пловдив,че май не мога да се ороентирам още към никой.

ИМА МНОГО DJ  във Пловдив но друг е въпроса колко от тях са добри ! Това са според мен и отзиви на много други хора професионалистите ! ДЖ- Жан, Миро,Дидо,Цецо Топалов ,Емо Дрехаров, Димитър / Галагара / !  Можете да ги проверите ! *THUMBS*

tsvet_3:
момичета исакам да ви се похваля - имама си датичка *YAHOO*. на 4 юли ще е. малко по-късно е отколкото исках, но беше първата свободна в джията. оказа се че управителката е позната на бъдещата ми свекърва и се отнесе много добре с нас. надявам се и за в бъдеще да нямам проблеми с нея.

ERan:
Браво, tsvet_3
Успешна подготовка!!! *THUMBS*

Kristinka:
Цвет, честита датичка и успешна подготовка! @}->--

23:
tsvet,  четита дата и приятна подготовка!

Да се похваля и аз, след редица промени, вече имаме окончателна дата-27.06.2009г., запазена църква, капариран ресторант! По принцип бяхме запазили 20.06., но като отидохме в ресторанта, ресторантът вече беше капариран  ohmy  ohmy ohmy. И то представете си запазили го 2 часа преди да отидем ние.  :'(
Изпаднах в ужас, но се наредиха нещата, сменихме датата в гражданското и си запазихме и ресторант "Малък Бунарджик"!  :danceg: :danceg: :danceg:
Ресторантът е разкошен!!!!  *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница