Има ли булки от Пловдив? - 3 част
lady_in_love:
Еllie_bellie значи аз ще си получа всички снимки на двд,и отделно ще получа още 400 избрани снимки на отделно двд,който ще бъдат обработени,тонирани и някой ще бъдат направени черно бели.Фотографа се казва Бони Бонев и е от София.Виждала сам негово снимки и мога да твърдя,че са с уникално качество,снима с много професионална техника и после може да си изкараш снимката дори на фото тапет,няма да имаш никакъв проблем с качеството.сега като чета мненията тук явно ми е поискал повече от общо приетата цена,но чесно казано аз мисля,че си заслужава,защото все пак тези снимки ще са ми за цял живот ,а когато човек види негови снимки,сам разбира че е много добър.А също така ми предлага преди сватбата да се видим да се запознаем и да ми направи малко пробни снимки,за да свикна с начина му на работа. *THUMBS*
ellie_bellie:
Ами щом като толкова му харесваш работата, няма от какво да се притесняваш. На мен снимките ми излязоха 500 лв и с ръка на сърцето си казвам, че си струват всяка стотинка, бих дала и повече за тях, ако трябваше. Важното е да останеш доволна, както ти казах, ценови диапазони и качества има всякакви, не се опитвам в никакъв случай да кажа, че скъпото е по-хубаво, това си остава преценка на клиента. Хареса ми много това с пробните снимки, аз бих се накефила :[.
Успех, мила! @}->--
Alucinado:
lady_in_love, аз ти писах на лични, но да кажа и тук - за този фотограф тази цена е добра! много от фотографите в Пловдив работят на по-ниски от средните цени за услугата, просто защото това се налага от търсенето на пазара, но според мен за качествено изпълнение 500-600лв е напълно приемлива цена (с включена обработка и албум)
lady_in_love:
Добро утро момичета!Еllie_bellie права си за това най-важното е да сме доволни от кракния резултат.Само за информация ще кава,че току що получих оферта от Любомир Любенов,той ми иска 500 лв само за снимки ,тоест двд с минимум 450 кадара,без нито една изкарана снимка,от там нататък офертите мъ в който фигурирата сватбен албум или фото книга стават доста по високи.Такаче вече цената коята ми казаха вчера ми се струва доста по приемлива при дадените условия. ;)
lady_in_love:
Мерси Alucinado @}->--.Аз също смятам,че е така,просто си заслужава,а и фотографа работи страхотно,така че не вярвам да съжалявам за дадените пари.А между другото вижте какво открих http://www.precisestudio.com/?t=item/show&target=176, струва ми се интересно,а и ми изглежда красиво и стилно,само незнам какви са им цените за сватбените албуми,има посочени само за пакет. *crazy*
Навигация
[0] Списък на темите