Има ли булки от Пловдив? - 3 част
maria_lakova:
Има ли булки от Пловдив? - 2 част
Nina Style:
орк. ОРФЕЙ са уникални ! Няма нещо което да не могат да свирят и певиците пеят страхотно . Едната им певица вече има и солови изпълнения и клипове във Пайнер.
Капризче:
Момичета, имаме голям проблем. Мъчим се да издирим една съученичка на Даниел, но никакъв успех. Знам че е почти невъзможно да я познавате, но все пак ви да попитам. Момичето се казва Ина, а съпругът и Ники. Живеят или поне живееха Войводеново. Не можем да се сетим за фамилията им. Тя е много хубаво момиче със светли коса и очи, висока и слабичка. Ако някоя от вас живее във Войводиново или има познати там, моля помогнете, защото вече направо се побъркахме от търсене и никакъв резултат :'( :'( :'(
ani4ka1710:
мила ще питам един познат който май имаше нещо в това Войводиново, но не обещавам, а ти не :'( , всичко ще ок, ще я намерите.
miminka:
аз искам да кажа за тортата,нашата я поръчахме във фирма елена,от това което прочетох никоя от вас не я знае,а и няма как.Самата фирма не се рекламира и може да се намери само ако някой е ходил там,мен ме насочиха,казаха адреса и я намерихме.
правят най различни торти,и най хубавото е че правят тортите с крем брюле,аз исках такава,при нас исках на гостите да има пасти-много са им вкусни,оох чак ми се прияде,сватбената торта беше с крем брюле,а кумската със смес от лека сметана и шоколад,тяхната пък имаше невероятен вкус.
доставят тортата до ресторанта без заплащане.ако някой иска данни за фирмата ще му пратя.
Навигация
[0] Списък на темите