ДРЕБОЛИЙКИ - 4 част

<< < (9/88) > >>

Anichka:
Веси, на мен лично с поканата супер много ми харесва книгата! *THUMBS*
а с какво ще залепиш поканата? лепило, силикон? само внимавай да не се набръчка или отлепи поканата...
а относно колко човека са писали - не зная бройката, но да ти кажа супер много се накефихме като я четохме след това. качеството май е по-важно от количеството...
предполагам, че ако има човек, който да я "следи" книгата биха се написали доста повече пожелания...

Lupercola:
С поканата е много по-яко.
Аз се отказах, защото миналата година ни поднесоха на една сватба книгата за гости и се чудех какво да изстискам от блажено отпуснатия си мозък. Казано честно видях много зор и не бих я и попълнила, ако булката не настояваше много напористо. Та реших, че не искам да причинявам подобно нещо на гостите си. Макар, че би ми било много приятно да имам колекция от пожелания - намирам, че е прекрасен спомен. Обмислям вариант с наша снимка на голям картон, около която да се разписват и после да я сложим в рамка (но идва същото като книга за гости и това ме спира) или да дадем на всеки картичка с плик, в която по-късно, когато има вдъхновение да ни напише нещо и да ни я изпрати (не става ако по-голямата част от гостите за безотговорни).
Въобще - чудя се  *crazy*

svetli:
KlaraFina и аз мисля, че е много добра идея да сложиш поканата на корицата. Много по-красива става книгата. Какво ти пука колко гости ще се разпишат? Колкото искат - толкова. Все пак си е спомен, към който можеш да се връщаш цял живот.

vasilisa:
KlaraFina,много стилно изглежда книгата с поканата *THUMBS*

Момичета,намерих един сайт,който може да е много полезен - http://www.boutique-marquise.com/

tiholina:
Момичета, виждам че всичките се занимавате с правенето на дреболийки.
Имам една молба към вас, знае ли някой с какво е възможно да се боядиса полиестерна дантела.
Благодаря.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница