ДРЕБОЛИЙКИ - 4 част

<< < (8/88) > >>

svetli:
Мила успех с начинанието и давай по-скоро резултата!

vasilisa:
Mila_,колко ще искаш за "патент"? ;) Може ли да ти използвам идеята? :[ :[

Mila_:
vasilisa ама разбира се че може  ;)

аз сега се боря с една папка, по -скоро се опитвам да и взема машинката(незнам дали точно така се казва този механизъм, който се отваря и на него се нареждат перфорираните листи)

още не съм 100% сигурна за корицата, защото първоначалната ми идея беше да е по-изчистена и семпла, а тази която сега съм намерила е доста шарена на големи цветя

исках да снимам и да ви покажа, но нещо фотоапарата отказва (само дано аз не съм му направила нещо P-()

KlaraFina:
Mila_, разбирам те за сватбената книга, найстина са много скъпи и грозни.

Ние пък онзи ден решихме да имаме сватбена книга. Толкова ми беше спокойно на главата да не мисля поне за това. Та днес купих една и малко се чудя дали да не я персонализирам като залепя една покана отпред. То и без друго красивите ни покани никъде не присъстват. За късмет си пасват перфектно с цвета на книгата.
Имам нужда от вашите най-искрени и критични мнения, че съм на косъм да я върна и да приключа въпроса с книгата.

И още един въпрос - колко % от гостите горе-долу се разписват в книгата?

-Ади-:
КлараФина,мисля,че идеята да залепиш поканата отгоре е много добра,защото само с надписа Guest&Friends изглежда прекалено семпла!
А вътре с празни листи ли е,защото аз съм виждала и направо надписани книги и ти само трябва да попълваш празните места като естествено има и оставени празни листа за пожеланията на гостите!
Ето примерче!
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/fanimira/svatbenata+kniga/SD530630.JPG.html?action=gallery

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница