ДРЕБОЛИЙКИ - 4 част

<< < (10/88) > >>

skylife:
Мда - с поканата е супер.

Цитат на: ameliaa в юли 22, 2008, 21:31:38

А вътре с празни листи ли е,защото аз съм виждала и направо надписани книги и ти само трябва да попълваш празните места като естествено има и оставени празни листа за пожеланията на гостите!

Нашата книга е такава - на първата страница се пише чия е сватбата и на коя дата, а после всички страници са разделени на две (за две пожелания) и си пише - Name и Message. Кофти е, че е на английски, ама пусто - нали всичко трябва да е с мечки и в тон - само това беше варианта  :[

skylife:
Имам един малко тъп въпрос относно бонбонките за късметите - според вас дали е мноооого неуместно да се сложат вътре Тик-так? Щото ми се иска да си ги направя още от сега, а в това време горещо, определени бонбони ще се разтопят. И като изключим небезизвестните "Детска радост", как ви се струва като вариант???

Lupercola:
Детската радост е класика. Тик-так ми се струва малко... странно  :scratch:

skylife:
Абе и на мен, ама реших да питам =] Дет се вика - от питане глава не боли, ама до Цариград се стига  8P

eli_m:
Skylife, защо не пробваш с така наречените "гръцки бонбони"?  =] Те са с ядка в средата, следва шоколад , обвити в някаква твърда глазура, която не се разтича!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница