Има ли булки от Сливен? - 2 част
bandidi:
Кате, гледах снимките! Много сте хубави:) Да ти кажа в деня на сватбата те гледах на живо, но се чудих дали това си ти, защото беше много отдалече. Бях на терасата, когато задумкаха тъпаните:))) Веднага помислих, че може да си ти. Гледах те от 2 блока по-нагоре. Еее, сега като видях снимките вече няма съмнение:) Как се зарадвах сега само да знаеш.. *YAHOO* Ти си ми била съседка.
Вили:
Кате, аз живея на Сливница, малко преди лятно кино Тракия, а работя в Пощенска банка, на долния булевард (Вл.Варненчик). Дет' се вика, направо си работя до в нас :girl_wink: Ти къде се намираш? Супер ще е да си спретнем една срещичка двете тука, така и така май в Сливен няма да имаме късмет скоро. Пиши, ако искаш кога можеш и къде? Много ще се радвам, да знаеш, да се запознаем лично и да си побъбрим. :bravo:
katrin_sl:
Диди, много се радвам, че си ме видяла. Да беше слязла да ударим по едно хорце за наше здраве. :girl_wink: Аз не съм ти точно съседка. В тази къща, от която ме взимаха, живее баба ми. Цял живот съм прекарала там, особено детството си.
Вили, аз живея на "Ген.Колев" до район Приморски. За сега на мен ми е удобно по всяко време, защото съм без работа и си стоя в къщи. Кажи кога ти е удобно и къде и ще се видим. Свободна съм цялата седмица и събота до обяд.
Вили:
Супер, значи не си толкова далече от нас. Ами аз да ти кажа другата седмица от петък излизам в отпуска, така че ще съм свободна тогава. Иначе от 8:30 до 17:30 съм на работа, а така ще съм свободна през деня. Като наближи, ако искаш ще се уговорим нещо.
cvetito:
bandidi прекрасна новина!!! :bravo: :bravo: :bravo: Пожелавам ти лека бременност :pqz: и на финала едно сладичко,беличко,пухкавичко бебенце :baby_boy: :baby_girl:Наистина невероятна новина *YAHOO*
katrin_sl прекрасни снимки, била си много красива булка *THUMBS*
Момичета аз в събота съм свободна и неделя също :bravo:
Навигация
[0] Списък на темите