Има ли булки от Сливен? - 2 част
bori:
Диди,честито,мила! :bravo: *INLOVE*
Много се радвам за вас!Живи и здрави и да се радваш на спокойна бременност.Да се радваш на всеки миг с мъничето в теб и накрая да изпиташ щастието да го гушкаш живичко и здраво!
Ами давайте да се разберем да се видим.Май при мен в събота ще е най-добре.Като гледам как се нижат задачите и уговорките.Казвайте-да се разберем,че Мимчето наистина ще роди вече,а времето все ни е кът.После дълго ще се радва на мъничето вкъщи и няма да може да скита в студените зимни дни.
niksha:
Диди честито миличка :bravo: @}->-- , желая ти да се насладиш на всеки един момент от бременноста и да имате едно хубавичко, послушно и най-вече здравичко бебче. А за срещичка хаиде казваите кога ще е правим , че все уш се уговаряме а нестава, вече се затъжих за вас и искам да си вивидя, а пък и неостава до сватбата, и имам толкова много въпроси дето искам да ви задам.
Вили:
Охо, не съм влизала от няколко дни и какво да видя, бъдещите мамчета са се увеличили.
Дидка, честито и на теб! Пожелавам ти една много лека и безпроблемна бременност. И догодина да гушкаш едно малко, сладко човече.-такова :baby_girl: или такова :baby_boy: - няма значение вжното е да е живо и здраво. Гледай ти какво става в нашата темичка, булките вече чакат бебчета, което е направо супер. Само аз май се ослушвам още, ама имам малко здравословни проблеми, нека се излекувам и догодина по някое време се надявам и на мен да ми се усмихне щастието. :pullpigtails:
Катрин, албумът е супер, много сте хубави и двамата, а и ресторанта е красиво украсен. А студийните снимки са направо супер. Кой ви беше фотограф?
Момичета, ако се спретнете среща, после ще чакам разказче, че както се очертава аз отново няма да мога да присъствам, защото чак около нова година ни се очертава идване. Иначе, ако се организирате, весело изкарване и снимков материал. :girl_wink:
katrin_sl:
Диди, честито и от мен! Пожелавам ти най-леката бременност! Радвай се на всеки един момент от нея!
Миме, пожелавам ти леко раждане и ще чакаме снимки на малкия бебок.
Вили, благодаря ти! Фотограф ни беше Наско Куртев. Ти къде работиш и живееш във Варна? Можем да се видим някой ден, да си направим среща " Сливенските булки във Варна". :)
Ники, решихте ли къде ще е сватбата? Как върви организацията?
bandidi:
Благодаря Ви, много момичета. Дано наистина всичко е наред. Пожелавам го на всички мами и настоящи и бъдещи. За жалост пак съм на изпитчета събота. Не можете ли в понеделник, или неделя вечерта срещичката? Мимето наистина ще роди, живот и здраве, а Ники ще мине сватбата:) Твърдо ли сте за събота всички? Ако всички са свободни в събота, не се съобразявайте с мен и се вижте. Ако ли не се състои, предлагам понеделник 18:00 в PR до Банка Пиреос заведението-тихо и уютно е. Пишете какво решавате. Лека вечер на всики!
Навигация
[0] Списък на темите