Има ли булки от Сливен? - 2 част
daniela_sl:
ще довърша,но сега трябва малко и да поработя *THUMBS*
maj4eto:
Виждам че всичко е било наистина много вълнуващо :bravo: :bravo: :bravo: чакаме продължение на историята... :)
bori:
:bravo:Емоцията наистина си заслужава,страхотно е!Радвам се,Даниелка,че и ти си го изпитала!Щастието за вас двамата тепърва да се умножава,а и да радвате още повече близките и приятелите си!
С пожелание и другите момичета напълно и с отворено сърце да се насладят на тези така прекрасни мигове от сватбения ден!
Zuzkata:
:twohearts: Толкова е вълнуващооо! Честито, Даниелка! Много любов, щастие и хармония ви пожелавам!
daniela_sl:
Продължение......Започнаха да влизат хора и да ни поздравяват....родители,баби и прочие...
толкова се ошашавих,че като дойде ред да закичвам гостите,накарах кумата тя да го направи,но не и обясних,че на самата бутониера има специална щипка за закичване.......както и да е =]след кратка борба му намери цаката.....
татко ни изведе от нас както си му е реда с лентичка......
по принцип не исках да се играе пред нас,но като излязохме толкова ми стана хубаво,че сама изявих желание иии... тропнахме на бързо едно хорце,от там на колата и хайде в ритуалната да подписваме....
в ритуалната нямаше арка и украса,но пък всичко е боядисано в бяло и пак беше хубаво.....чакахме в стаичката и точно преди да влезем в залата,баща ми пристига и казва,че той щял да ме въведе при гостите.....
така че,кумата,милото и кума влязоха първи,а баща ми ме въведе най тържествено във залата,беше адски вълнуващо......
после пак целувки,поздравления и мнооооооого цветя.....
в църквата попа ме пита"а каде ви е свидетелството за брак",започнах да мигам на працали,добре че майка ми отреагира бързо и прибяга до колата да го вземе.....
украсата беше много хубава,със по три стойки от страни и бяло платно със цветчета по него.........попа ни разсмиваше през цялото време,но успяхме да запазим самообладание...... :girl_wink:
от там пак по колите и айде на театъра да правим снимки.........
вече видимо поуморени се запътихме към ресторанта и там във фоаето на хотела седнахме на кафенце,да се поочочорим малко,че силите взеха да ни напускат,а вечерта тепърва започваше.....
така след кратка почивка ди джея ни покани да влезем в ресторанта под бурните аплодисменти на всички наши приятели и роднини...........първа си изпих шампанското *YAHOO* и после с хъс счупихме чашите.....
първият ни семеен танц започна с една от любимите ни песни"Пурпурен дъжд" на Принс...........
кума се справи повече от отлично с кумовата реч,а заедно с кумата ни направиха лека закачка,като ни подариха бяла и черна тениска на които пишеше"играта свърши"на англииски.........
продължихме с бурни танци и страхотно настроение.......
по някое време дисководещия обяви,че бащата на булката има изненада за младоженците и кани всички в градината......
и какво мислите,милия ми баща ни почерпи с букет от най красивите цветове,които съм виждала в една заря....да точно така....заря.....има ли смисъл да описвам как се почуствах в този момент........
и пак танци,закачки,булченско хоро,докато дойде ред на тортата,голям смях падна :funny:
не се намацахме много,но беше весело,след нас ди джея покани кумовете и те да опитат,след това майка ми и баща ми,абе голямо мазало стана......
но върха на черешката беше,когато водещия обяви,че закрива тържеството като покани всички наши приятели на дансинга да направят кръг около нас и с високо вдигнати ръце запяха песента "Клетва"
ох даже сега като пишатези редове и настръхвам.........беше толкова хубаво......
Навигация
[0] Списък на темите