Има ли булки от Сливен? - 2 част

<< < (3/93) > >>

maj4eto:
Ах daniela_sl мила виждам че имаш код за достъп в албумчето-да те помаля ако ти е удобна да ми го пуснеш на лични,че нямам търпение да видя щастливата булка :) разбира се ако може  @}->--

daniela_sl:
Момичета още нямам снимки от фотографа,но виждам ,че албума ми е заключен и сега незнам как да го отключа,даже не се си спомням кога съм го заключила  *crazy*
Кажете как става моляви се :girl_impossible:поне може да видите снимчици от подготовката =]

Natalia Borisova:
Честито и от мен Даниела! Много да сте щастливи!  @}->-- Чакаме снимки от сватбата, защото в албума аз видях само от подготовката!  :DANCE:

Вили:
Даниелка, и аз съм много любопитна да видя колко сте били хубави, айде като се появят снимки, качвай.
Аз пък съм супер доволна, вече си имам рокля и съм много щастлива  :danceg:.Стана точно, както я исках, направо супер.

daniela_sl:
Момичета изгарям от нетърпение вече,още не съм получила снимките и диска :lac:
А иначе на сватбата всичко беше прекрасно,станах в 6ч. сутринта,трябваше да си отида в къщи ,защото спах в кумата,преоблякох се и отидох на фризьор,нямах търпение да се скрия някъде,защото в къщи беше лудница......гости,дрехи,всеки глади,наглася се,абе еуфорията започна още рано сутринта.......и така отидох на прическа,като през цялото време се молех да не вали....от там айде на грим и се обадих на баща ми да ме прибере,вече закъснявах.......
като се прибрах,майка ми взе да се прехласва колко съм била хубава :bravo: и наистина едно голямо БЛАГОДАРЯ на фризьорката,справи се повече от отлично......на другия ден попитах майка ми,защо баща ми не реагира като ме видя с прическата и роклята,направена,нагласена,а тя ми отговори,че се скрил в спалнята да плаче.....добре,че ми го каза на другия ден,иначе и аз щях да ревна......в два часа дойде фотографката и се започнаха едни луди фотосесии .....хората от блока срещу нас започнаха да излизат и да ни гледат,всички много ни се радваха.......
Въобще не съм разбрала,кога дойде милото,само чух леля ми да казва,"бързо скрий се идват"....и така скрих се и зачаках,като чух музиката долу сърцето ми щеше да се пръсне от вълнение.......
обувката не я крих,братовчедка ми я подаваше през вратата да я пълнят с пари,докато най накрая ми стана :girl_wink:
кумата влезе първа,не можах да я позная,прекрасна беше..........подари ми букета и веднага след нея влезе милото,само повтаряше колко съм била хубава......

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница