Въпрос за халките-3 част

<< < (91/100) > >>

Kiksi:
Аз се радвам, че избрахме семпъл, сравнително изчистен модел за халките. То милото ги избра всъщност, аз се бях спряла на едни, обработени с лазер или нещо подобно, които сякаш са обкантени с  малки камъчета, ама добре че го послушах.
Нашите са от бяло и жълто злато, но след като получих консултация тук във форума, изрично се отказах да са матирани и специално държах да са без родий.
Златарят, който ни ги прави, беше категоричен, че не използва родий.
Надявам се, че не ни е излъгал, но Инка, я кажи едно професионално мнение, така като ги гледаш, как ти се струват?
Макар че не вярвам да ни е излъгал, след като наистина нямат явен контраст между бялото и жълтото, а сякаш преливат 2-та цвята. Доколкото си спомням, родият се използва именно за контраст.

lady_in_love:
Здравейте момичета!Аз съм си харесала един модел на малко по нестандартни халки,страшно много ми харесват,но ме притеснява само факта,че няма да може да гравираме нищо на тях отдолу,а аз много държах да има някакво послание.Тук качвам снимка на халките,моляви дай те си мнението,харесват ли ви и стават ли за сватба.естествено мъжката ще е без камъни!

Nataliya:
Защо да не може да се гравира? Аз доколкото виждам отдолу има някаква платка, на която освен фирмения надпис може при поръчка вероятно да се напише и друго.
Иначе модела е страхотен.  :) Само не знам доколко ще е практично за ежедневно носене.

tasty:
да, много интересен вариант наиста, доста нестандартно, но на мен лично ми харесва, но как ще изглежда мъжката е интересно  :loving:

ani4ka1710:
и аз си го помислих това за мъжката халка, поне аз моя човек не мога да си го представя с нещо подобно, инъче за женски пръстен е много оригинален.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница