Въпрос за халките-3 част
lady_in_love:
Мъжката халка ще е без камъни,на тяхно място ще си бъде бяло злато и само за украса отгоре завъртулките от жълтот злато.Инче и аз моя любим не си го представя с такъв пръстен *db*
snezhito:
Като гледам отвътре пише Tiffany. Ако намериш мъж, който да ти купи халки от Тифани - няма нужда да му мислиш особено дали ще има или няма да има надпис! :girl_wink:
Това в кръга на шегата. Всичко може - стига де ви харесва! Само помисли дали такъв модел ще е удобен за ежедневно носене.
Успех и ни дръж в течение!
preslava_82:
Цитат на: lady_in_love в октомври 20, 2008, 13:57:06
Здравейте момичета!Аз съм си харесала един модел на малко по нестандартни халки,страшно много ми харесват,но ме притеснява само факта,че няма да може да гравираме нищо на тях отдолу,а аз много държах да има някакво послание.Тук качвам снимка на халките,моляви дай те си мнението,харесват ли ви и стават ли за сватба.естествено мъжката ще е без камъни!
Наистина халките са прелестни,не съм виждала такива,но за ежедневието мисля,че ще ти е неудобно...всичко ще ти се закача между камъчетата ...
lady_in_love:
Момичетавсъщност може би сте правине бях се замисляла за тожа как ще я нося в ежедневието,предполагам наистина ,че много ще закача,но пък страшно много ми харесжат.Явно ще трябва да го обмислим добре *crazy*
Anichka:
silverarrow има този вид халка от tiffany&co
виж 2 поста по-надолу какво е обяснила за ежедневната употреба.
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,16.msg1457.html#msg1457
Навигация
[0] Списък на темите