Подарък за гостите като спомен от сватбата - 3 част
Kiksi:
Selvet , благодаря ти, че ме насочваш точно къде да проверя, ще го питам, дано разбера какво става с тези подаръци. P-(
snezhito:
Кикси, от юли до сега забавяне означава, че най-вероятно са загубени... Изпращането с tracking number оскъпява доста пратката. Ако има такъв номер, проблемът е никакъв - проследява се. Ако няма - трябва да са ходи да се разправяте в пощите. Изобщо не се учудвам, защото дебилът, който беше попълвал адреса в UPS за пратката ми беше написал Sophia и номерът на улицата вместо 36А само 36 и после се оправдавал, че то А-то нямало никакво значение! }:-> }:-> }:->
Тъй като пратката беше неимоверно съкпа като шипинг - с UPS, експресна, с tracking number и сие - ми звънят милите хорица от UPS и ми викат "Не можем да ви намерим!". Но от пощите (в БГ) не правят така, там просто теглят една майна и не доставят. Пишат, че не съществува такъв адрес или лицето не е там и туй то!
ПП Може известията от пощата в БГ да са се загубили - много често срещано. Можеш да отидеш да разпиташ в пощенския си клон.
Деница Звездица:
Кикси, с коя фирма са ти изпратили пратката? Защото повечето си имат система за проследяване на сайта и като въведеш номера на товарителницата - ти излиза къде е пратката. Но с Български пощи се праща едно уведомление, което ако не го получиш, изчакват да мине някакъв срок и би трябвало да унищожат пратката.
Снежи, много е неприятно това с грешката на UPS, аз доколкото разбирам основният проблем е бил в този американеца, който неграмотно е попълнил товарителницата. А иначе се обмитява и защото не е в рамките на ЕС доколкото знам, защото тези от Европа не плащат мито. Освен това таксата е в евро, защото в България UPS работят чрез български изпълнител, който съответно работи и с ЕС и затова цените са в евро. А защо да няма път до сградата? *crazy* До самата сграда на UPS си има голямо шосе, даже кръстовище? Виж на митницата на летището е друго нещо... Ама това са си две отделни сгради. Че и служителите им са съвсем различни.
Еей, не е лесно с тези пратки... Стискам ви палци!
Kiksi:
Снежи, Дени, благодаря ви! Честно казано въобще не знам, дали има tracking number, трябва да го питам *crazy*. Каза ми, че ги е изпратил по пощата. Боже, дано не се е стигнало до унищожаване, много тъпо ще ми стане. Ще ви послушам съвета да проверя в пощенския клон.
Снежи, аз като прочетох за твоята одеисея и направо ohmy. Ще кажеш, че кой знае какво се изпраща, как може да е толкова сложно всичко. :(
tatitt:
:angry: Оооооооох! Отчаяхте меее!
Аз се надявам лично да ми ги донесат, но......... Ще разпитам де! Не знам как ще се справя с пълните глупости на митниците!
Навигация
[0] Списък на темите