Подарък за гостите като спомен от сватбата - 3 част

<< < (79/87) > >>

Mariqnkata:
tatitt можеш ли да ми изпратиш направо сайта да разгледам.  @}->--

tea_75:
Цитат на: tatitt в октомври 27, 2008, 15:12:57

Mariqnkata - ако имаш познати в Щатите, можеш да използваш моя вариант.

Аз ще си поръчвам подаръците от там :). Снимките, които показах са от същия сайт, от който ще поръчвам и аз!

tatitt , понеже идеята ти е прекрасна и моя брат живее там. само, че лично аз не виждам начин как ще пренесе примерно 150 пепрудки в багажа си без да му направят проблем на границата.

tatitt:
Tea 75 - аз мисля да помоля да ми ги пратят по пощата! Не мисля, че са тоолкова обемни! По скоро сигурна са един малък кашон! Когато е лична пратка, не дължиш мита и прочие глупости!

tea_75:
tatitt на мен ми пращаха спортни чорапи 12 бр преди 2 седмици Сан Диего - Лондон. пратката беше плик като тези жълтите, големите. 18,70$
аз съм пращала 50 малки кърпи в пакет от Атланта до БГ и беше ... не искам да си спомням.
все пак наистина ти пожелавам да пробваш и ако се получи, може да ти взаимствам идеята. наистина много ми хареса и на които съм споделила след това какво си измислила всички са възхитени. успех.

ellie_bellie:
Цитат на: tea_75 в октомври 29, 2008, 17:01:17

tatitt , понеже идеята ти е прекрасна и моя брат живее там. само, че лично аз не виждам начин как ще пренесе примерно 150 пепрудки в багажа си без да му направят проблем на границата.

tea_75, аз носих 150 камбанки за тейбъл картичките си и никой не ми е правил проблем на границата, не виждам защо да му правят проблем на твоя брат, пък и да стане нещо, винаги ще обясни, че е за сватбата. Няма за какво да се притесняваш.

Цитат на: tatitt в октомври 29, 2008, 17:28:28

Tea 75 - аз мисля да помоля да ми ги пратят по пощата! Не мисля, че са тоолкова обемни! По скоро сигурна са един малък кашон! Когато е лична пратка, не дължиш мита и прочие глупости!

tatitt, съвсем не си права, че за лична пратка не се дължат мита. Трябва да провериш, но мисля, че за над $60 на човек, се плаща мито. Аз когато пращам по пощата и е стойността на колета е над $60, винаги пращам до цялото семейство - например пиша три имена - на свекър ми, свекърва ми и девер ми, за да се раздели стойността на колета на 3 и никога не пиша повече от $180. Незнам дали много добре го обясних.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница