Подарък за гостите като спомен от сватбата - 3 част

<< < (77/87) > >>

tatitt:
Мерси мили момичета за помоща и съветите! Направих тейбълки с имената на гостите и надпис, че е за тях! Дано да ги подсети! http://www.tatitt.snimka.bg/album.php?album_id=299979
Има липсваща запетайка  :[
Дано да стане с поръчката! Ще ви ги покажа като дойдат  :danceg:

Kiksi:
 tatitt,  :bravo: за решението. На мен лично много ми харесва и смятам, че това ще ги подсети, че е за тях, но за всеки случай пак им напомняйте като минавате за наздравицата! 

Капризче:
tatitt пеперудките са много нежни и тейбълките също много добре са се получили, но дали ще може да се направят толкова малки че да се връзват с пеперудката. Имам предвид, ако ги отпечаташ в подходящ размер няма ли да са твърде малки и снимката и текста да не се виждат много добре? Или аз греша? :huh:

tatitt:
misskapriss - права си - аз съм ги направила малки, но с висока разделителна способност - все пак ще взема и да принтна една........ ако не - ще сменям дизайна  :huh:

Mariqnkata:
На мен ми хрумна идеята за подарък на гостите да има поставки за чаши, които по някакъв начин да напомнят за нашия ден. Как мислите, дали ще е удачен подарък? Приемам и предложения за доразвиване на идеята. Това с подаръците, ми е голяма мъка    :heat:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница